Uzaktan Eğitim Kararı

Uzaktan Eğitim Kararı

Son dakika uzaktan eğitim kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzaktan eğitim kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzaktan eğitim kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzaktan eğitim kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 435 uzaktan eğitim kararı haberi bulunmuştur. Tüm uzaktan eğitim kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
YÖK'ten deprem bölgesi için uzaktan eğitim kararı!
YÖK'ten deprem bölgesi için uzaktan eğitim kararı! YÖK Başkanı Erol Özvar: Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'daki üniversiteler isterlerse 1 yıl uzaktan eğitim yapabilecek.
22.09.2023 Eğitim
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı?
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime geçilecek mi? YÖK Başkanı Erol Özvar, nisan ayında üniversitelerde yüz yüze eğitimin yeniden başlatılabileceğine ilişkin bir açıklama yaptı. Deprem bölgesindeki üniversitelerdeki hasarın tespit edilmesi ve gerekli onarımların yapılması gerektiğinden Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ağır yıkıma neden olan deprem dolasıyla eğitime ara verilmişti. YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini aktardı. İşte Üniversitelerin açılış tarihi ve yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusu hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Eğitim
Hibrit eğitim nedir, üniversitelerde hibrit eğitim ne demek? Üniversiteler hibrit eğitime mi geçiyor?
Hibrit eğitim nedir, üniversitelerde hibrit eğitim ne demek? Üniversiteler hibrit eğitime mi geçiyor? YÖK, bahar döneminin 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabileceğini, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneğin değerlendirileceğini açıkladı. Peki, Hibrit eğitim nedir, üniversitelerde hibrit eğitim ne demek? Üniversiteler hibrit eğitime mi geçiyor?
17.02.2023 Eğitim
Üniversiteler için uzaktan eğitim kararı!
Üniversiteler için uzaktan eğitim kararı! Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrası üniversiteler için yeni kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtları misafirhane olarak kullanacağız. Yaz mevsimine kadar üniversitelerimizi tatil ediyoruz. Uzaktan eğitimle yollarına devam edecekler" dedi.
12.02.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat’ta kar tatili var mı, Valilik'ler kar tatili açıklaması yaptı mı?
Yarın okullar tatil mi? 11 Şubat’ta kar tatili var mı, Valilik'ler kar tatili açıklaması yaptı mı? Soğuk hava dalgası etkisini devam ettirirken, bazı illerde meydana gelen yoğun kar yağışı okulların tatil edilmesine neden oldu. Hafta başından beri kar tatili haberleri peş peşe gelirken, yarın okulların tatil olup olmadığı ise mera ediliyor. Peki, yarın okullar tatil mi, kar tatili var mı?
10.02.2022 Eğitim
Bugün okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? 10 Şubat 2022 Perşembe kar tatili olan iller listesi!
Bugün okullar tatil mi? Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? 10 Şubat 2022 Perşembe kar tatili olan iller listesi! Valilikler tek tek açıkladı! 7 ilde eğitime 1 gün ara verildi! Valilikler’den yapılan açıklamalara göre, 7 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle nedeniyle eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika kar yağışı açıklamalarının ardından yurdun birçok kesimi beyaz örtüyle kaplandı. Sabah saatlerinden itibaren de “Bugün okullar tatil mi?” sorusu araştırılıyor. Peki, Bugün okullar tatil mi? Hangi illerde kar tatili var? Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi mi? 10 Şubat 2022 Perşembe kar tatili olan iller listesi!
10.02.2022 Gündem
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi Konya ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve tipi dolayısıyla Konya'yı Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Aksaray, Adana ve Isparta’ya bağlayan karayolları tüm araçların ulaşımına kapatıldı. Otobüslerin de geçişine izin verilmemesi üzerine yolcular, şehirlerarası otobüs terminalinde bekletilmeye başlandı. Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.
9.02.2022 Gündem
Yarıyıl tatili uzatılacak mı? MEB'den son dakika açıklaması, ikinci dönem...
Yarıyıl tatili uzatılacak mı? MEB'den son dakika açıklaması, ikinci dönem... 'Yarıyıl tatili uzayacak mı?' Milyonlarca öğrenci bu sorunun yanıtını merak ediyordu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı öğrenciler için harekete geçti. Yarıyıl tatilinin süresi bugün netlik kazandı. Yarıyıl tatili ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. 6 Eylül'de okullarda başlayan yüz yüze eğitimde ilk yarıyıl bugün itibarı ile sona erdi. Öğrenci ve öğretmenler için sömestr tatili başladı. Koronavirüs salgınında yeni varyantların ortaya çıkması nedeni ile bir süredir yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceği konusu gündemdeydi. Özellikle bazı üniversitelerde uzaktan eğitim kararı alınmasının ardınsan ilkokul, ortaokul ve liselerde de benzer bir uygulamanın yapılıp yapılmayacağı merak konusu olmuştu. Yarıyıl tatilinin başlaması ile birlikte de iki haftanın uzatılabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugün yaptığı açıklamada yarıyıl tatilinin uzatılacağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Özer, "Şu an için yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değildir. İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan 7 Şubat tarihinde 2. döneme kaldığımız yerden aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam etmek için okullarımızı açacağız.” ifadelerini kullandı.
21.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili öncesi MEB'den son dakika hamlesi! Kimse beklemiyordu, resmen duyuruldu, büyük jest
Yarıyıl tatili öncesi MEB'den son dakika hamlesi! Kimse beklemiyordu, resmen duyuruldu, büyük jest Yarıyıl tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Koronavirüs salgını sürecinde yüz yüze eğitimin ne kadar devam edeceği merak ediliyordu. Pek çok üniversitenin uzaktan eğitim kararı almasının ardından MEB'den de benzer bir adım geleceği düşünülüyordu. Okullardaki yüz yüze eğitim sürecinde Bakan Özer sıklıkla okullardaki son durumu paylaşıyordu. Böylece velilerin yaşadığı tedirginlik azalırken okulların koronavirüs salgınına hazırlıklı olduğu ortaya çıktı. Pandemi sürecinde gerek uzaktan eğitimde gerekse yüz yüze eğitimde özveri ile çalışan öğretmenlere ise Milli Eğitim Bakanı Özer'den jest geldi. Millî Eğitim Bakanlığı, 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren şu ana kadar okulları kesintisiz haftada beş gün yüz yüze açık tutmak için yoğun çaba sarf etti. Bir hafta sonra başlayacak yarıyıl tatili öncesi Mahmut Özer’den jest geldi.
17.01.2022 Eğitim
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak Çarşamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi?
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak Çarşamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi, 12 Ocak hangi illerde okullar tatil? Çanakkale, Denizli, Konya, Bingöl başta olmak üzere birçok ilde peş peşe kar nedeniyle tatil ilan edilmesi öğrenciler ve velilerin arama motorlarına yönelmesine neden oldu. Peki, Okullar ne zaman kapanacak, ne zaman tatile giriyor? Bugün 12 Ocak Çarşamba hangi illerde kar tatili var?
12.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar...
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar... Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Yeni varyant Omikron’un etkisiyle vakaların tırmanması sonrası okullarda uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceği yeniden gündeme geldi. YÖK uzaktan eğitim kararını üniversitelere bıraktı. Birçok üniversite bu süreçte çevirimiçi eğitime geçti. Final tarihlerinin gelmesi ile de sınavlar ile ilgili karar verildi. Bazı üniversitede finaller de online olarak yapılacak. Bazı üniversitelerde ise dersler uzaktan yapılırken sınavlar yüz yüze yapılacak. Öte yandan MEB tarafından yapılan açıklamalarda ilköğretim ve lise öğrencileri için uzaktan eğitime geçişin söz konusu olmadığı vurgulandı.
9.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim...
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim... Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. Milyonlarca öğrenci yeniden uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceğini merak ediyordu. Birçok üniversite uzaktan eğitim kararı aldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan uzaktan eğitim açıklaması geldi. Omicron'un yaygın varyant olacağının açıklanmasının ardından yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar verildi. Milli Eğitim Bakanı Özer son yaptığı açıklamada okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini vurguladı.
5.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Üniversite, lise, ortaokul ve ilkokullarda online...
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Üniversite, lise, ortaokul ve ilkokullarda online... Koronavirüs salgınında yeni varyatların ortaya çıkması sonrası yeni tedbirlerin getirilip getirilmeyeceği merak ediliyordu. Özellikle eğitim sürecinin nasıl devam edeceği hem öğrenciler hem de veliler tarafından sıklıkla araştırılıyordu. Omicron varyantının üniversite öğrencileri arasında görülme sıklığının artması sonucu pek çok üniversiteden uzaktan eğitim kararı geldi. Üniversitelerin ardından lise, ortaokul ve ilkokullar da da uzaktan eğitime geçiş olacak mı?  İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek yaptığı açıklamada yılbaşına dikkat çekerek vaka sayılarında patlama görülebileceğini, söyledi. Tükek uzaktan eğitim ile ilgili de; “Üniversite eğitimi; online bir seçenek. Çok da güzel uygulandı geçen sene, salgın bu seyirde devam eder, üniversite öğrencileri arasında bu şekilde artmaya devam ederse gerçekten gündeme gelir. Öğrencilerimizin sık enfeksiyon geçirmeleri, derslere devamının aksaması zaten bunu doğal olarak gerektirir. Şu anda da ona doğru bir gidiş var gibi gözüküyor maalesef. Öğrencilerimizde o şekilde artışlar görürsek biz de eğitime online devam edebiliriz. Liselerde, ilkokullarda da vaka sayısı artar bunun önüne geçilemez hale gelirse o zaman orada da özellikle Omicron dalgasıyla birlikte influenza da şu an çok aktif dolayısıyla şu dönem geçene kadar belki kısa bir süre online’a dönülebilir.
29.12.2021 Gündem
Üniversiteler online eğitime (uzaktan) mi geçiyor, kapanıyor mu? Uzaktan eğitime geçen üniversiteler hangileri?
Üniversiteler online eğitime (uzaktan) mi geçiyor, kapanıyor mu? Uzaktan eğitime geçen üniversiteler hangileri? Üniversiteler peş peşe omicron sayısında yaşanan artış nedeniyle uzaktan eğitim kararı alıyor.  Koronavirüs önlemlerine yönelik alınan kararlar bazı üniversitelerde derslerin uzaktan eğitim olarak devam etmesine neden olurken üniversite öğrencileri arama motorlarına yönelerek üniversiteler online mı olacak? Üniversiteler kapanacak mı, üniversiteler uzaktan eğitim mi yapacak? Gibi sorulara yanıt armaya başladı. Peki, bütün üniversiteler online mı olacak? Hangi üniversiteler online eğitime geçti?
29.12.2021 Eğitim
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika kararı! Yeniden başlıyor, yüz yüze eğitim zorunluluğu kaldırıldı, üniversiteler tek tek duyurdu
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika kararı! Yeniden başlıyor, yüz yüze eğitim zorunluluğu kaldırıldı, üniversiteler tek tek duyurdu Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika kararı! Açıklama geldi. Öğrencilerin talebi dikkate alınarak yüz yüze eğitim zorunluluğu kaldırıldı. Koronavirüs salgını sürecinde başlayan uzaktan eğitimin ardından aşı uygulamalarının yaygınlaşması ve salgının nispeten kontrol altına alınması ile birlikte yeniden yüz yüze eğitime geçilmişti. Ancak yeni varyantların ortaya çıkması yeni tedbirlerin alınmasına yol açtı. Üniversiteler tek tek açıkladı. Devam zorunluluğu kaldırıldı. Birçok üniversitede dersler online olarak yapılacak. Son açıklama İstanbul Teknik Üniversitesi'nden geldi. Rektör İsmail Koyuncu, sosyal medya üzerinden üniversiteye ilişkin yeni koronavirüs önlemlerini duyurdu. Koyuncu, kampüslerde son bir haftalık dönemde artan pozitif vakalar nedeniyle yüz yüze eğitime devam zorunluluğunun kaldırdığını bildirdi.
28.12.2021 Eğitim
Online olacak üniversiteler merak ediliyor! Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek? Online eğitime geçen üniversiteler!
Online olacak üniversiteler merak ediliyor! Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek? Online eğitime geçen üniversiteler! Omicron varyantı Türkiye’de de artışını sürdürüyor. Üniversiteler söz konusu gelişmeye karşılık peş peşe online çevrimiçi eğitim açıklaması yapıyor. Kalabalığın yoğun olduğu üniversitelerde salgın tehlikesinin önüne geçebilmek amacıyla üniversiteler evden uzaktan eğitim kararı aldıklarını açıklıyor. Açıklamaların ardından online olacak üniversiteler sorgulanmaya başladı. Peki, hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek? İşte uzaktan eğitime geçen üniversiteler…
28.12.2021 Eğitim
Uzaktan eğitim kararı!  Üniversiteler tek tek açıklıyor...
Uzaktan eğitim kararı! Üniversiteler tek tek açıklıyor... Yüz yüze eğitime ara veriliyor. Üniversitelerle ilgili flaş karar. Birçok üniversite yeniden online eğitime geçmek için hazırlıklara başladı. Hızlı bulaşma özelliği olan omicron varyantı, eğitim sisteminde geçen yıla dönüş alarmına yol açtı. Bazı üniversitelerde uygulamalı dersler hariç tüm derslerin online yapılması kararlaştırıldı. Pek çok üniversitede de bu yönde hazırlıklara başlandı.
27.12.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve değişti, uzaktan eğitim...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu ve değişti, uzaktan eğitim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. 81 ile genelge gönderildi. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Uzaktan eğitim ile ilgili açıklama yapıldı. MEB, yüz yüze eğitime ara verilmesi halinde eğitim faaliyetlerinin ne şekilde sürdürülmesi gerektiği ile ilgili ayrıntılı bir yazı gönderdi. Aynı zamanda öğretmenlere ek ders ücreti verilmesi hususuna da açıklık getirildi. İşte MEB'in son dakika kararı ve gönderilen genelge...
8.10.2021 Eğitim
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak?
Üniversiteler açılacak mı? Ekimde üniversitelerde olacak mı, eğitim yüz yüze mi yapılacak? Üniversite öğrenciler sonuçların ilan edilmesinden beri üniversitelerde eğitimin ne zaman başlayacağını sorguluyor. KYK yurt başvuru sonuçlarının ilan edilmesi üniversite öğrencilerinin araştırmalar yoğunlaştı. Öğrenciler Üniversiteler açılacak mı, eğitim yüz yüze mi olacak sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar…
25.09.2021 Gündem
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Bakan resmen duyurdu, tüm öğrenciler...
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Bakan resmen duyurdu, tüm öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Son dakika uzaktan eğitim açıklaması. Öğrencileri çok yakından ilgilendiriyor. Eğitime uzaktan devam eden öğrencilere ve yüz yüze eğitime ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Yüz yüze eğitime ara veren sınıfların sayısıyla ilgili bilgiler veren Özer, sınıfta 2 vaka olması durumunda sınıf bazlı eğitime ara verildiğini, bu sınıflarda okuyan ve uzaktan eğitim alacak ihtiyacı olan öğrencilere ücretsiz tablet verildiğini belirtti. Yüz yüze eğitime ara verildiğinde, canlı sınıf uygulamasının yapıldığına dikkat çeken Özer, 14 günün sonunda eğitimin kaldığı yerden devam ettiğini bildirdi. İşte Bakan Özer'in yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili açıklamaları...
24.09.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, ekim sonuna kadar... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Tarih verildi, 81 ile yazı gönderildi. Uzaktan eğitim, yüz yüze eğitim, sınavlar ve notlarla ilgili tek tek duyuru yapıldı. MEB, çok sayıda şikayet üzerine harekete geçti. Eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edildi. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. Öte yandan uzaktan eğitimle ilgili açıklama geldi, yüz binlerce öğrenci merak ediyordu. Uzaktan eğitimle ilgili o sorular yanıt buldu. Yüz yüze eğitimle ilgili de Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından önemli bir açıklama yapıldı. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
23.09.2021 Eğitim
Son dakika uzaktan eğitim kararı! Resmen duyuruldu, öğrenciler...
Son dakika uzaktan eğitim kararı! Resmen duyuruldu, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Son dakika uzaktan eğitim kararı geldi. Yüz binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Eğitime uzaktan devam edecekler. Yüz yüze eğitim döneminde kronik rahatsızlığı olan öğrencilerin gerekli belgeleri okullarına iletmeleri halinde eğitime uzaktan devam etmeleri sağlanacak. Korona olan ya da temaslısı olduğu için tedavi ya da karantina sürecinde olan öğrenciler ile kronik rahatsızlığını belgelendirenler okula devam edemedikleri günlerde devamsız sayılmayacak.
8.09.2021 Eğitim
MEB'den son dakika uzaktan eğitim kararı! Pazartesi...
MEB'den son dakika uzaktan eğitim kararı! Pazartesi... MEB son dakika duyurdu. Uzaktan eğitimle ilgili son dakika kararı. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB'den yapılan açıklamaya göre; 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır' denildi.
12.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş sınav ve uzaktan eğitim kararı...
MEB resmen duyurdu! Flaş sınav ve uzaktan eğitim kararı... Milyonlarca öğrencinin beklediği kararı Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB açıklamasında "Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 19.00’dan itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 sonrasına ertelenmiştir" denildi.
26.04.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Uzaktan Eğitim Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzaktan eğitim kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.