Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı

Son dakika uluslararası atom enerjisi ajansı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uluslararası atom enerjisi ajansı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uluslararası atom enerjisi ajansı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası atom enerjisi ajansı gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 uluslararası atom enerjisi ajansı haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası atom enerjisi ajansı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in nükleer söylemleri geçiştirilemez
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail’in nükleer söylemleri geçiştirilemez Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ve Belçika hükümetinin ev sahipliğinde düzenlenen Birinci Nükleer Enerji Zirvesi’ne katıldı. Burada konuşma yapan Fidan, “Gazze'deki katliam sürerken, İsrailli yetkililerin nükleer silahlarla ilgili söylemleri, sadece 'pervasız' denilerek geçiştirilemez” dedi.
21.03.2024 Gündem
Nükleer enerji zirvesinde Akkuyu NGS damgası
Nükleer enerji zirvesinde Akkuyu NGS damgası Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın, Belçika Hükümeti’nin ev sahipliğinde düzenlediği Birinci Nükleer Enerji Zirvesi, bugün Brüksel’de toplanıyor.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eşi benzeri görülmemiş bir barbarlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen "İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7 Ekim'den bu yana Gazze ve Ramallah'a yaşananları tarif etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hastanelerin, ibadethanelerin, okulların, mülteci kamplarının, ambulansların bombalandığı güvenli denilen bölgelere göç eden sivillerin katledildiği tarihte eşi benzeri görülmemiş bir barbarlıkla karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı.
11.11.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Hakan Fidan yeni dışişleri bakanı oldu
Hakan Fidan yeni dışişleri bakanı oldu Çankaya Köşkü'nde yeni kabineyi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı görevini Hakan Fidan'ın üstleneceğini duyurdu.
3.06.2023 Gündem
Akkuyu Santrali 'nükleer tesis' oluyor! Bakan Dönmez, CNN Türk'te detayları paylaştı
Akkuyu Santrali 'nükleer tesis' oluyor! Bakan Dönmez, CNN Türk'te detayları paylaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez Akkuyu Nükleer Santrali'nden CNN Türk canlı yayına bağlanarak ilk yakıt teslimine dair detayları paylaştı. "Tesis büyük oranda tamamladı" diyen Bakan Dönmez, "İlk reaktör devreye alındıktan sonra üretmemiz gereken enerjinin 4'te 1'i üretilecek. Dünyada aynı anda 4 reaktör inşaatı devam eden bir proje yok" dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi
Türkiye-Suriye görüşmesi! Bakan Çavuşoğlu tarih verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye-Rusya arasında gerçekleştirilmesini beklenen üçlü görüşmeye ilişkin, "Şubat ayı başında görüşme olabilir" dedi.
12.01.2023 Gündem
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm...
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm... Pakistan'dan İngiltere'ye gelen uçak Heathrow Havalimanı'nda polisi alarma geçirdi. Pakistan'dan havalanıp Umman üzerinden yola çıktığı tespit edilen uçağın içindekiler ülkeye tarihinin en büyük korkularından birini yaşattı.
11.01.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi ile istihbarat örgütleri aracılığı ile görüşüyoruz. Rejim gerçekçi davranırsa terörle mücadele, siyasi süreç ve Suriyelilerin geri dönüşleri konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe sunumunda açıklamalarda bulunuyor. Enflasyondaki son duruma ilişkin konuşan Bakan Nebati, "Önümüzdeki dönemde, küresel emtia fiyatları, döviz kuru gelişmeleri ve beklentilerde görülecek iyileşmelerle birlikte gerek tüketici gerek üretici enflasyonunda düşüşler devam edecektir. Her ay bu düşüşler gerçekleşecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan Nebati EYT'deki son duruma ilişkin olarak ise, "EYT ile ilgili çalışmayı da tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak titizlikle yürütüyoruz. Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
12.12.2022 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna Savaşı’na ilişkin, “Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor. Tarafları barış masasına oturtmak için çaba gösterirken attığımız adımlarla, savaşın olumsuz etkilerini de en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi.
30.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Rusya Devlet Başkanı Putin, UAEA Başkanı Grossi ile bir araya geldi
Rusya Devlet Başkanı Putin, UAEA Başkanı Grossi ile bir araya geldi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın başkenti Moskova’da Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi ile bir araya geldi. Putin, “Her zaman barışçıl nükleerin faydalarına tüm devletlerin eşit erişimi olduğunu savunduk” dedi.
11.10.2022 Dünya
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Fransa'da yaptığı açıklamada, “Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz” dedi.
9.10.2022 Siyaset
Putin'den son dakika kararı! Artık Rusya'nın mülkiyetinde
Putin'den son dakika kararı! Artık Rusya'nın mülkiyetinde Rusya Devlet Başkanı Putin, Zaporijya Nükleer Santrali'nin Rus mülkiyetine geçirilmesine yönelik kararname imzaladı.
5.10.2022 Dünya
UAEA Başkanı Grossi, Kiev ve Moskova’yı ziyaret edecek
UAEA Başkanı Grossi, Kiev ve Moskova’yı ziyaret edecek Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, bu hafta Rusya’nın başkenti Moskova’yı ve Ukrayna’nın başkenti Kiev’i ziyaret edecek.
4.10.2022 Dünya
Türkiye, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi
Türkiye, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi Dışişleri Bakanlığı, Uluslararası Atom Enerji Ajansı’nın (UAEA) Yönetim Kurulu’na 2022-2024 döneminde görev almak üzere Türkiye’nin seçildiğini açıkladı.
29.09.2022 Gündem
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Türkiye'ye "Rusya ile Ukrayna arasındaki mahkum takası" teşekkürü
BM Genel Sekreteri Guterres'ten Türkiye'ye "Rusya ile Ukrayna arasındaki mahkum takası" teşekkürü Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada Dün Ukrayna ile Rusya arasında 250'den fazla savaş esirinin takas edildiği haberini sevindirici bir gelişme olarak nitelendirerek, "Bu anlaşmanın sağlanmasındaki rolleri için Türkiye'ye teşekkür ederim" dedi.
22.09.2022 Dünya
UAEA'den Zaporijya açıklaması: Durum acilen normale dönmeli
UAEA'den Zaporijya açıklaması: Durum acilen normale dönmeli Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Grossi, Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'ndeki durumun endişe verici olmaya devam ettiğini söyleyerek, santraldeki durum için "acilen normale dönmeli" dedi.
21.09.2022 Dünya
İran: ABD gerçekçi olursa nükleer anlaşma mümkün
İran: ABD gerçekçi olursa nükleer anlaşma mümkün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İran’ın nükleer anlaşmanın sonuçlanması için kararlı olduğunu belirterek, "ABD gerçekçi olursa nükleer anlaşma mümkün" dedi.
14.09.2022 Dünya
Tüm dünya için büyük tehlike! 'Ukrayna ve Rusya ile görüşmelere başladım'
Tüm dünya için büyük tehlike! 'Ukrayna ve Rusya ile görüşmelere başladım' Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, Zaporijya Nükleer Santrali'nde güvenli alan oluşturmak için Rusya ve Ukrayna ile görüştü.
12.09.2022 Dünya
Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı?
Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı? Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise en büyük 9. nükleer santrali Zaporijya Nükleer Santrali'nde altı ünitesinin de enerji hattından koptuğunu duyuruldu. Reuters'a göre, santralden sorumlu devlet kurumu Energoatom, Ukrayna'da Rusya'nın elindeki Zaporizya Nükleer Santrali'ndeki operayonların tamamen durduğunu açıkladı. Peki, Zaporijya Nükleer Santrali nerede? Çernobil faciasının benzeri yaşanır mı? Zaporijya Nükleer Santrali’nde acil durum ilan edildi mi? Zaporijya Nükleer Santrali’nde son durum ne? İşte detaylar…
11.09.2022 Dünya
Zaporijya Nükleer Santrali'nde üretim tamamen durdu
Zaporijya Nükleer Santrali'nde üretim tamamen durdu Ukrayna'daki Zaporijya Nükleer Santrali'ndeki üretim faaliyeti tamamen durdu.
11.09.2022 Dünya
İran'dan Avrupa ülkelerinin nükleer müzakerelerdeki tutumlarına tepki
İran'dan Avrupa ülkelerinin nükleer müzakerelerdeki tutumlarına tepki İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, İngiltere, Almanya ve Fransa'nın nükleer müzakerelere ilişkin İran'ı eleştiren ortak bildiriye tepki gösterdi. Kenani, üç Avrupa ülkesinin ortak bildirisini "mantık dışı ve iyi niyetli değil" şeklinde değerlendirdi.
10.09.2022 Dünya
UAEA Başkanı Grossi: Nükleer santral, savaş piyonu olamaz
UAEA Başkanı Grossi: Nükleer santral, savaş piyonu olamaz Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi, Zaporijya Nükleer Santrali'ndeki son durumdan bahsettiği açıklamasında, "Nükleer santral, savaş piyonu olamaz" dedi.
9.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası atom enerjisi ajansı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.