Bakan Çavuşoğlu

Bakan Çavuşoğlu

Son dakika bakan çavuşoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan çavuşoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan çavuşoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Çavuşoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan çavuşoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.269 bakan çavuşoğlu haberi bulunmuştur. Tüm bakan çavuşoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çavuşoğlu’ndan İsveçli mevkidaşına “Terörizmle mücadelede somut adımlar atın” yanıtı
Çavuşoğlu’ndan İsveçli mevkidaşına “Terörizmle mücadelede somut adımlar atın” yanıtı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveçli mevkidaşı Tobias Billström’un sosyal medya paylaşımına yanıt vererek, "Üçlü Muhtıradan kaynaklanan yükümlülüklerinizi yerine getirin ve terörizmle mücadelede somut adımlar atın. Diğer hususlar ancak o zaman hallolur" dedi.
1.06.2023 Gündem
İsveçli Bakan Billström, Bakan Çavuşoğlu ile görüşecek
İsveçli Bakan Billström, Bakan Çavuşoğlu ile görüşecek İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Oslo’da Perşembe günü yapılacak NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda kapsamında açıklamada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İsveç’in NATO üyeliğini görüşeceklerini söyledi.
29.05.2023 Dünya
Antalya'da oyunu kullanan Bakan Çavuşoğlu: İkinci tura da iyi hazırlandık
Antalya'da oyunu kullanan Bakan Çavuşoğlu: İkinci tura da iyi hazırlandık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için oy kullandıktan "İkinci tura da iyi hazırlandık. Tabii iki aday iyi çalıştı. Demokratik olgunluk içinde geçen seçimler, aslında tüm dünyaya da bir ders verdi" dedi.
28.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Suriyelileri gönderelim ama insani bir şekilde Türk'e yakışır bir şekilde gönderelim
Bakan Çavuşoğlu: Suriyelileri gönderelim ama insani bir şekilde Türk'e yakışır bir şekilde gönderelim Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Körfez ülkelerinin desteğiyle 1 milyondan fazla Suriyelinin ülkelerine gönderilmesi için altyapı oluşturduklarını belirterek "Biz tüm bu detayları düşünüyoruz. Dönüş böyle olur. Bazıları gibi bağırarak, çağırarak, ırkçılık yaparak, insanlık dışı muamele yapacağım diyerek olmaz arkadaşlar. O zaman bizim ırkçılardan ne farkımız kalır? Evet, gönderelim ama insani bir şekilde gönderelim değil mi? Türk’e yakışır bir şekilde gönderelim değil mi" dedi.
24.05.2023 Gündem
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi...
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi... New York Türkevi'ne yapılan saldırının ardından büyük bir skandal ortaya çıktı. Elindeki demir levyeyle başkonsolosluğa da ev sahipliği yapan binaya saldıran şahıs, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırganın kimliği merak edilirken, New York polisinin karıştığı skandal pes dedirtti. New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Dünya
New York'ta Türkevi binasına saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye çağrı
New York'ta Türkevi binasına saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye çağrı Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu'na ev sahipliği yapan Türkevi binası saldırıya uğradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Büyük Rumeli Buluşması' programında yaptığı açıklamada, "Lafa gelince insan hakları adına mangalda kül bırakmayanlar Avrupa'nın göbeğinde yaşanan bu kültür katliamına dur demediler. Burunların dibindeki soykırımları bile hiçbir şey yapmadan tribünden izlemeyi seçtiler. Ne yazık ki bunlar katillere yolu açarak onlara yardımcı oldular. Söz konusu Müslümanın, Türk'ün hakkı olunca hep üç maymunu oynadılar. İşte şimdi Avrupa'da PKK baktı ki iş kötüye gidiyor seçmenlere saldırmaya başladılar. Türkevi'nin camlarını kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. Türkevi orada size bir emanettir, Türkevi'nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor" dedi.
22.05.2023 Dünya
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023 Gündem
Memurlara müjde! Kira yardımı yapılacak
Memurlara müjde! Kira yardımı yapılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada memurlara iyi haberi duyurdu. Çavuşoğlu, "Önce Rusya- Ukrayna savaşı, sonra asrın felaketi depremler, arz- talep dengesini bozdu. Ancak bu sorun sadece yaşanan krizlerin sonucu değil; fırsatçıların da kurnazlığından kaynaklı. Bu ahlaki de değil, insani de değil. Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz."diye konuştu.
18.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CNN Türk 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını cevaplandırdı. Bakan Çavuşoğlu Kılıçdaroroğlu'nun Rusya iddiasına tepki göstererek, "Seçimde şaibe varmış gibi bir hava oluşturmak bu ülkeye haksızlıktır" dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Atatürk'ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi
Bakan Çavuşoğlu: Atatürk'ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Özellikle CHP'nin mitinglerinde, 'Dişe diş kana kan seninleyiz Öcalan' sloganları CHP'li kardeşlerimizi de rahatsız etmiştir. Atatürk'ün kurduğu parti bu hale düşmemeliydi" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan 4'lü zirve açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan 4'lü zirve açıklaması Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esed rejimi Dışişleri Bakanlarının 'Suriye konulu' toplantısı dün Moskova'da gerçekleştirildi. Zirveyi değerlendiren Çavuşoğlu, 'Sınır ve toprak bütünlüğüne vurgu ön plana çıktı' dedi.
11.05.2023 Gündem
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’daki 4’lü Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la İstanbul Tahıl Anlaşması konusunda görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın yine son noktada Sayın Putin’le de görüşerek, en az 2 ay daha uzatılması konusunda netice alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, CNN TÜRK'e konuştu: Seçim ilk turda bitecek
Bakan Çavuşoğlu, CNN TÜRK'e konuştu: Seçim ilk turda bitecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik
Bakan Çavuşoğlu: Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, “Şu anda Doğu, Güneydoğu Avrupa ve Balkanlar başta olmak üzere Avrupa’ya gaz tedariki yapmaya başladık. Azerbaycan’dan gelen boru hattının kapasitesini iki katına çıkarıyoruz. Cezayir ve Nijerya gibi 15 farklı ülkeden LNG’yi tankerle getiriyoruz, terminallerde gaza dönüştürüp boru hattı ile gaz ihracatı ve ticaretine başladık. Bulduğumuz doğal gazın bir kısmını sisteme bağladık, bu bizim için yeterli değil. Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik” dedi.
8.05.2023 Gündem
Çavuşoğlu: 2 oy için 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız
Çavuşoğlu: 2 oy için 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "2 oy almak için mitinglerde 'PKK'lılara, Öcalan'a, Demirtaş'a özgürlük' diyenlere, ders vermeye hazır mıyız? 2 oy almak için 'Türkiye'yi eyaletlere böleceğiz' diyorlar. Bunu kim istiyordu? PKK, HDP ve uzantıları istiyordu. Buna müsaade edecek miyiz? 14 Mayıs'ta oylarımızla müsaade etmeyeceğiz" dedi.
7.05.2023 Gündem
Türkiye’nin Sudan Büyükelçilik aracına ateş açıldı
Türkiye’nin Sudan Büyükelçilik aracına ateş açıldı Türkiye’nin Sudan Büyükelçisi İsmail Çobanoğlu’nun aracına ateş açıldı. Diplomatik kaynaklar olayı doğrularken, can kaybının olmadığı duyuruldu.
6.05.2023 Dünya
The Economist'in skandal kapağına tepki yağdı
The Economist'in skandal kapağına tepki yağdı The Economist dergisinin paylaştığı 14 Mayıs seçimleri temalı kapağına tepki yağdı. Bakan Çavuşoğlu The Economist'te yayınlanacak makalesini geri çekti.
5.05.2023 Gündem
Ev sahibinden akıllara durgunluk veren ilan! İlandaki madde kiracıları isyan ettirdi
Ev sahibinden akıllara durgunluk veren ilan! İlandaki madde kiracıları isyan ettirdi Afyonkarahisar’da evini kiraya vermek isteyen gurbetçi, internetten akıllara ziyan bir ilan vererek evini mülakatla kiraya vereceğini duyurdu. Vatandaş yaptığı ilanda mülakat sonucuna göre dairenin 1 Haziran’ da teslim edeceğini de açıklarken, bu duruma evin bulunduğu mahallenin muhtarı bile hayret etti.
3.05.2023 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye bağlıyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye bağlıyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "2002 yılından beri ulaştırma ve haberleşmeye 1 trilyon 600 milyar TL üzerinde para yatırdık. Bu çok ciddi bir kaynaktır. Çünkü Türkiye, artık dünyanın merkezindedir. Sadece kendi sınırlarımız içerisinde yollar yapmıyoruz. Türkiye'yi dünyaya, dünyayı da Türkiye'ye bağlıyoruz" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Maltepe'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Sadece 25 günde Maltepe’den, Bağcılar’a, Kağıthane’ye, Şile’ye 39 ilçemize emin olun milyarlarca lira değerinde 100’ü aşkın projenin temelini attık." dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Depremden kurtuldu, otobüsten kopan lastiğin çarpmasıyla can verdi
Depremden kurtuldu, otobüsten kopan lastiğin çarpmasıyla can verdi Antalya’nın Manavgat ilçesinde tur otobüsünün yerinden kopan lastiği kaldırımdaki kıyafet kumbarasına, kıyafet kumbarası da depremzede vatandaşa çarptı. Ağır yaralanan adam, hastanede yaşamını yitirdi. Şahsın Hatay’da depremden sağ kurtulduğu, depremin ardından ailesiyle birlikte Manavgat’a gelerek ikamet etmeye başladığı öğrenildi.
3.05.2023 Yaşam
150 milyon liralık ayçiçek yağı dolandırıcılığı şüphelilerine şafak operasyonu
150 milyon liralık ayçiçek yağı dolandırıcılığı şüphelilerine şafak operasyonu Adana’da, yurt dışında bulunan bazı iş insanlarını ayçiçek yağı satma vaadiyle 150 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen 49 şüpheliye yönelik polis, şafak vakti operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.
3.05.2023 Yaşam
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık
Bakan Çavuşoğlu'ndan sert tepki: Hava sahamızı kapattık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dış politika başlıklarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya, İran ve Esed rejimi ile dışişleri bakanları düzeyindeki toplantının 10 Mayıs'ta Moskova'da olabileceğini söyledi. Öte yandan Çavuşoğlu, teröristler için Nemesis anıtının yapılması konusunda, "Ermenistan uçaklarına hava sahamızı kapattık." dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'nin NATO'ya güç kattığı aşikar
Bakan Çavuşoğlu: Türkiye'nin NATO'ya güç kattığı aşikar Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Güvenlik Forumu'na canlı bağlantı yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Biz Türkiye olarak NATO'ya ciddi katkı sağlıyoruz, sağlamaya devam edeceğiz. Türkiye'nin NATO'ya güç kattığı aşikar. Türkiye'nin meselelerinin de NATO'nun meselesi olarak görülmesinin bir o kadar aşikar olması gerektiğini söylüyoruz" dedi.
2.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Çavuşoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan çavuşoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.