Ufo

Ufo

Son dakika UFO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UFO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UFO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ufo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ufo gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 ufo haberi bulunmuştur. Tüm ufo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık...
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık... UFO ve uzaylı tartışmaları, David Charles Grusch'in ABD kongresinde yaptığı konuşma ile alevlenirken Meksika kongresinde yapılan duruşmada sunulan görüntüler dünyada şok etkisi yarattı. Mexico City'de "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları kongreye sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.
13.09.2023 Dünya
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Üç tanıktan dünyayı şok eden ifadeler: Yaratıkların cesetleri uzay aracından çıkarıldı
Üç tanıktan dünyayı şok eden ifadeler: Yaratıkların cesetleri uzay aracından çıkarıldı ABD Kongresi’nde UFO oturumunda üç tanığın ifadeleri şok etkisi yarattı. ABD'nin kaza yapan uzay araçlarını ele geçirdiğini ve söz konusu araçlara tersine mühendislik uyguladığını belirten eski istihbarat yetkilisi Grusch, konumu da tam olarak bildiğini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Bir üniversitede her beş akademisyenden biri: UFO gördüm
Bir üniversitede her beş akademisyenden biri: UFO gördüm İnsan, dünya dışı yaşam formlarıyla temas ettiğini ya da bir UFO gördüğünü iddia eden onca kişi arasında akademisyenleri görmeyi beklemiyor. Ancak yeni bir çalışma, onların bile açıklayamadıkları şeyler gördüklerini ortaya koyuyor.
25.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Süperfetasyon vakası doktorları şaşkına çevirdi! 28 günde ikinci kez hamile kaldı...
Süperfetasyon vakası doktorları şaşkına çevirdi! 28 günde ikinci kez hamile kaldı... Hamileyken hamile kalan 30 yaşındaki kadın doktorları şaşkına çevirdi. Sophie Small, aynı anda dünyaya getirdiği kızlarının ikiz olduğunu sanıyordu. Ama sıradışı bir fenomen sonucu ikisine farklı zamanlarda hamile kaldığı ortaya çıktı.
1.06.2023 Dünya
NASA uzay açıklaması! NASA UFO’larla ilgili ne açıkladı? Tanımlanamayan cisim görüntüleri nedir?
NASA uzay açıklaması! NASA UFO’larla ilgili ne açıkladı? Tanımlanamayan cisim görüntüleri nedir? CNN International, NASA'nın UFO'larla ilgili tarihi bir açıklama yapacağını bildirmesinin ardından merakla NASA’nın yapacağı açıklama beklenilmeye başlandı. NASA'nın 31 Mayıs tarihli ilk halka açık toplantısında tanımlanamayan cisim görüntülerini de paylaştı. Peki, NASA ne dedi, NASA’nın uzay açıklaması nedir? İşte NASA uzay açıklaması…
1.06.2023 Dünya
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası On yıllar boyunca UFO gözlemlerini çürütmeye ve önemsiz göstermeye çalışan ABD pes etti. NASA'nın bir zamanlar sadece askeri ve ulusal güvenlik yetkilileri tarafından incelenen tanımlanamayan nesnelere dair ilk açıklamaları dünyada geniş yankı buldu. BBC’nin son iddiası ise dikkat çekti.
1.06.2023 Dünya
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarihinde ilk kez Tanımlanamayan Uçan Nesne (UFO) ve Tanımlanamayan Hava Fenomeni (UAP) ile ilgili halka açık basın toplantısı düzenledi.
31.05.2023 Dünya
Rusya UFO alarmı ne demek? Rusya’da UFO mu görüldü? Rusya uzaylı alarmı verdi!
Rusya UFO alarmı ne demek? Rusya’da UFO mu görüldü? Rusya uzaylı alarmı verdi! Rusya, St Petersburg üzerinde süzülen bir UFO'nun görülmesinin ardından hava sahasını kapattı. Yerel basında çıkan haberlere göre Rus askeri uçakları Pulkovo Havaalanı üzerinde "davetsiz misafiri" aramaya başladı. Peki, Rusya uzaylı alarmı nedir, Rusya UFO alarmı ne demek, Rusya’da UFO mu görüldü?
1.03.2023 Dünya
ABD ordusunda UFO alarmı! Nükleer sistemleri kullanılamaz hale getirdi
ABD ordusunda UFO alarmı! Nükleer sistemleri kullanılamaz hale getirdi Son günlerde ABD semalarında ardı ardına meydana gelen UFO olaylarına bir yenisi daha eklendi. Yıllar önce ABD ordu karargahında meydana gelen iki ayrı olay, hükümetin kurduğu Tüm Alanlarda Anomali Çözüm Ofisi'ne yönlendirildi. Ürkütücü karşılaşmalarda bir UFO'nun 10 nükleer savaş başlığını kapattığı, bir başkasının ise test füzesi fırlattığı ileri sürüldü.
23.02.2023 Dünya
ABD UFO mu düşürdü? Amerika UFO mu vurdu, Pentagon düşürülen UFO gerçek mi? Pentagon UFO açıklaması!
ABD UFO mu düşürdü? Amerika UFO mu vurdu, Pentagon düşürülen UFO gerçek mi? Pentagon UFO açıklaması! ABD ordusunun bir UFO'yu (Tanımlanamayan uçan cisim) vurarak düşürdüğü iddiası gümdemdeki yerini aldı. Dünyanın dört bir yanından UFO ihbarları geliyor. Kanada Başbakanı Justin Trudeau 11 Şubat Cumartesi günü yaptığı açıklamada, bir Amerikan F-22 savaş uçağının Kanada'nın Yukon kenti üzerinde "araba boyutunda" tanımlanamayan bir uçan nesne (UFO) düşürdüğünü duyurmuştu. Resmi ve gayri resmi UFO gözlem ihbarlarının ardından ABD'li girişimci Elon Musk da bir UFO paylaşım yaptı. Peki, Pentagon nedir, UFO mu vurdu? Pentagon UFO düşürdü iddiası nedir? Düşürülen UFO olayı nedir? Amerika'da UFO mu düşürüldü?
13.02.2023 Gündem
'Dünyada bilinmeyen cisim' paniği! ABD UFO mu vurdu? Pentagon son dakika açıkladı
'Dünyada bilinmeyen cisim' paniği! ABD UFO mu vurdu? Pentagon son dakika açıkladı Amerika Birleşik Devletleri'nin Çin'e ait bir balonu hava sahasında düşürmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri, Kanada sınırındaki Huron Gölü üzerinde "tanımlanamayan" bir cisimi vurup düşürdü. İşte haberin detayları...
13.02.2023 Dünya
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım Kan donduran gerçek ortaya çıktı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının korkunç sonu. Kocası aylar sonra cinayeti itiraf etti. Katıldığı bir televizyon canlı yayınında itiraflarda bulunan koca, eşini nasıl öldürdüğünü ve gömdüğü yeri de anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü 1971 yılında bir grup avcı, istiflenmiş şekilde torba buldu. İçine baktıklarında ise korkunç manzarayla karşılaştılar. Çünkü torbanın içinde bir kadının cesedi vardı. Uzun süre araştırma yapıldı ama kadın ile ilgili hiçbir bilgi bulunamadı. 2023 yılının ocak ayında ise yeni bir gelişme yaşandı. 52 yılın sonucunda gizem çözüldü.
31.01.2023 Dünya
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar Dünyanın konuştuğu dolandırıcılık olayı İngiltere'de yaşandı. İngiltere Çalışma Bakanlığı'nı 8.5 milyar sterlin dolandıranların akılalmaz yöntemi bir uzmanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.
31.01.2023 Dünya
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti Avusturya'nın Obritz köyünde komşularının 'çocuk ağlaması' sesi duyması üzerine polise şikayet ettiği 54 yaşındaki adamın mahzeninde 6 küçük çocuk bulundu. Adamın gerçek kimliği ve çocukların neden mahzende olduğu ise bugün İngiliz medyasının en çok konuşulan hikayelerinden biri oldu.
30.01.2023 Dünya
Mercek Bulutu neden oluşur? Mercek bulutu nedir, ne demek, ne anlama geliyor, neyin habercisi?
Mercek Bulutu neden oluşur? Mercek bulutu nedir, ne demek, ne anlama geliyor, neyin habercisi? Bursa'da kuvvetli lodos hayatı adeta felç etti. Deniz trafiğinde aksamalar yaşandı, rüzgarın etkisiyle çatılar uçtu. Bursa semalarında sabah saatlerinde ise mercek bulutu görüldü. İnternet kullanıcıları bulutu UFO'ya benzetti, görüntüler kısa sürede viral oldu. Peki, Mercek Bulutu nedir? Bursa’da görülen mercek bulutu neden, nasıl oluşur, ne anlama geliyor, neyin habercisi?
19.01.2023 Gündem
Bursa semalarında UFO görünümlü bulut
Bursa semalarında UFO görünümlü bulut Bursa'da sabahın ilk ışıklarında UFO görünümlü bulutu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
19.01.2023 Haber
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay
Hareket eden otobüsün içinden kayboldu! 80 yıldır çözülemeyen gizemde korkunç detay ABD'nin Vermont eyaletinde bulunan bölgenin gizemi 80 yıldır çözülemedi. Bir bir ortadan kaybolan insanlar, orada yaşayanlarda büyük endişe ve panik yarattı. En 'doğaüstü' olan kayıp ise, otobüs hareket halindeyken sırra kadem basan kişiydi. İşte hakkında uzaylılardan şehir efsanelerine kadar pek çok teoriler ortaya atılan 'Bennington Üçgeni'ne dair kan donduran detaylar...
10.01.2023 Dünya
‘Yaşayan Nostradamus’ Athos Salomé tek tek açıkladı! 2023 felaket yılı olacak
‘Yaşayan Nostradamus’ Athos Salomé tek tek açıkladı! 2023 felaket yılı olacak Dünya Kupası finallerini ve koronavirüs pandemisini öngörerek, tüm dünyada 'Yaşayan Nostradamus' olarak anılan Athos Salomé, 2023 kehanetlerini açıkladı. Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünü de tahmin ettiği öne sürülen Athos’un yeni yıl için söyledikleri ise dehşete düşürdü.
28.12.2022 Dünya
Sabah namazına kalktı, görünce hayatının şokunu yaşadı! Ufo ve ışıklı cisim...
Sabah namazına kalktı, görünce hayatının şokunu yaşadı! Ufo ve ışıklı cisim... Sabah namazına kalkınca hayatının şokunu yaşadı. Görünce inanamadı. Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir genç, sabaha karşı 'Ufo' olduğunu iddia ettiği ve havada gördüğü ışık huzmesini cep telefonu ile kayda aldı. İşte son dakika haberinin detayları...
27.05.2022 Yaşam
Devasa asteroid dünyaya yaklaşıyor! NASA araştırmacıları uyardı yetkililer alarma geçti...
Devasa asteroid dünyaya yaklaşıyor! NASA araştırmacıları uyardı yetkililer alarma geçti... NASA tarafından finanse edilen araştırmacıların yaptığı uyarı yetkilileri alarma geçirdi. Bundan çok kısa zaman önce Dünya'ya "hareket etmiyor gibi görünerek" yaklaşan devasa asteroid örneği ise felaketin boyutunu gözler önüne seriyor.
18.01.2022 Dünya
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği...
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği... Gökyüzünde görünen yabancı cisimler yıllardır pek çok habere konu oldu. En son ABD Savunma Bakanlığı yani Pentagon'un bile araştırmak üzere özel birlik oluşturduğunu duyurduğu UFO'lar 2022'de de gündemde.
5.01.2022 Dünya
Ankara'da heyecan ve korku dolu anlar! Merak uyandıran ışık hüzmesi bir çok ilden görüldü...
Ankara'da heyecan ve korku dolu anlar! Merak uyandıran ışık hüzmesi bir çok ilden görüldü... Son dakika haberine göre; Ankara 'nın birçok ilçesinde ve çevre illerde görülen ışık hüzmesi vatandaşlarda heyecan yaratırken, akıllara 'Meteor mu?' sorusunu getirdi.
9.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ufo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ufo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.