Gazete Vatan Logo

Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor

UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...

Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor

İngiltere'nin önde gelen dünya dışı yaşam uzmanı Malcolm Robinson, kariyeri boyunca 10'dan fazla kitap yazdı ve onlarca 'uzaylı vakasını' araştırdı. Birçok uzaylı olayının açıklamasının basit olduğunu söyleyen Robinson, açıklanamayan birçok vaka olduğunun altını çiziyor.

Daily Star'a konuşan Robinson, "Çoğu UFO olayının doğal bir açıklaması var. Sadece birkaç tanesinin gizemi hâlâ sürüyor ve onları çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Şüphesiz ki UFO muamması gerçek ve her zaman bizimle olacak. Rönesans resimlerinde, eski mağara resimlerde bu garip şekilleri ve varlıkları görüyoruz.

Uzaylıların insanlardan ne istediği sorulduğunda ise Robinson, "Kesinlikle spekülasyon yapabileceğimiz bir ajandaları var. Dünya çapındaki birçok kaçırılma vakası nedeniyle UFO'ların barışçıl olduklarını söyleyemem" dedi.

UFO'LARIN 'VAR OLMADIĞINI' KANITLAMAK İSTEMİŞTİ

UFO'lara 20'li yaşlarındayken merak salan Robinson, aslında tüm olayların anlamsız olduğunu kanıtlamak için bu işe girişmişti. Ancak bunu başaramadı.

Bu işe başladığımda amacın UFO'ların var olmadığını kanıtlamaktı. Nasıl da yanıldım!

Haberin Devamı

Birleşik Krallık'ta, Avrupa ve Amerika'da dersler verirken uzaylılarla ilgili teorileri değerlendirdi. Ayrıca 1979 yılında İskoçya'nın en eski UFO ve paranormal aktivite birliği olan Strange Phenomena Investigations'ı kurdu.

'KÜÇÜK ÇOCUK BOYUNDALAR'

Robinson'a uzaylıların neye benzediği sorulduğunda ise filmlerde gördüğümüz türdekilerden çok daha farklı olduğunu söyledi.

Görgü tanıkları onları 'Gri' olarak belirtiyor. Küçük bir çocuk boyutunda olan bu türler mavi-gri yarı saydam bir deriye sahip, badem şeklinde büyük gözleri var. Cinsel organları belli olmuyor. Bunlar en çok rapor edilen uzaylı türleri.

1992'DEKİ ÜRKÜTÜCÜ VAKA

Robinson'ın uzun yıllardır süren araştırmaları birçok dramatik uzaylı vakasının da çözülmesini sağladı. Bunların içinde Edinburgh'ta yaşayan Garry Wood ve Colin Wright'ın kaçırılması olayları da yer alıyor. 17 Ağustos 1992 yılında kaçırılan ikilinin vakası A70 Olayı olarak biliniyor.

Kitabında A70 Olayı'na dair konuşan Robinson, "İkili maruz kaldıkları ürkütücü deneyimi bugüne kadar unutamadı. Issız otoyol A70'te araba sürerken yerden 6 metre yukarıda duran disk şeklinde iki katmanlı bir nesne fark ettiler" diyor.

Haberin Devamı

Posta'da yer alan habere göre; uçan diski gören adamlar, gaza basarak oradan uzaklaşmaya çalıştılar. Bir an tanımlanamayan cisimden kaçtıklarını düşündüler ancak yaklaşık yarım saatlik bir hafıza kaybı yaşadılar. Günler sonra ise ciddi baş ağrıları çekmeye başladılar.

Robinson, vakayı araştırmaya başladı. O gece ne olduğunu anlamak için iki adama da hipnoz terapisi yapmaya karar verdi. Hipnozu Robinson'ın arkadaşı Helen Walters yaptı.

Hipnoz altında, her iki adam da onları uçan siyah nesnenin içine götüren ve bir süre orada alıkoyan üç küçük 'yaratık' gördüklerini söyledi.

Robinson, "Hem Garry hem de Colin başlarına gelenlerden dolayı şaşkın hissediyorlardı. Hayatları değişmemiş olabilir, hâlâ eskisi gibiler. Ancak artık daha farklı bir açıdan bakıyorlar" dedi.