Uzaylı

Uzaylı

Son dakika uzaylı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzaylı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzaylı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzaylı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzaylı gelişmeleri de dahil olmak üzere 424 uzaylı haberi bulunmuştur. Tüm uzaylı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yusuf Güney'den yeni uzaylı açıklaması: 900 yaşında sevgilim var
Yusuf Güney'den yeni uzaylı açıklaması: 900 yaşında sevgilim var Astral seyahat ve uzaylılarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı Yusuf Güney, özel hayatı hakkında yöneltilen soru üzerine bu kez 'Andromeda Galaksi' sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.
25.03.2024 Magazin
Tarihte Anunnakiler Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? Anunnakiler Gerçek Mi?
Tarihte Anunnakiler Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? Anunnakiler Gerçek Mi? Tarihi antik döneme kadar uzanan anunnakiler konusunda, belli başlı bazı belgeler doğrultusunda bilgiler bulunmaktadır. Özellikle Akad öncesi dönemden kalma Sümer döneminde bulunan farklı belgeler, panteondaki en güçlü Tanrılar olarak ifade edilirler. Genel olarak Göklerin tanrısı An ile yeryüzünün Tanrısı Ki’nin torunları olarak bilinmektedir.
15.02.2024 Yaşam
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024 Gündem
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya ile beraber birçok farklı gezegen güneşin etrafında döner. Güneş çok güçlü bir yer çekimine sahiptir ve böylece gezegenleri etrafında döndürür. Aynı zamanda dünyanın ısı kaynağı olarak da öne çıkar. Bu sebepten dolayı ve dünyanın şekli ile dönüşüne bağlı olarak mevsimler ortaya çıkar.
26.12.2023 Eğitim
Meyveş Nine kimdir? Meyveş Ninenin mezarı gizemini koruyor:  Trabzon’da uUzaylı olduğu iddia edilen Meyveş Morçöl’ün sırrı ne?
Meyveş Nine kimdir? Meyveş Ninenin mezarı gizemini koruyor: Trabzon’da uUzaylı olduğu iddia edilen Meyveş Morçöl’ün sırrı ne? Trabzon'un Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybeden Meyveş Morçol'un uzaylı olduğuna inanılıyor. Olay NASA'da görev torunu Prof. Dr. Alaattin Yıldız'ın hikayesini ABD'li UFO bilimcisine anlatmasıyla başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uzaylı olduğuna inanılan Meyveş nine gizemini koruyor. Peki, Meyveş Nine kimdir, uzaylı Meyveş olayı nedir?
22.11.2023 Gündem
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı!
Cezaevinden çıktı babası ile üvey annesine pusu kurup kurşun yağdırdı! Cezaevinden çıkıp babası ve üvey annesine pusu kurup kurşun yağmuruna tuttu. Adana’da 6 ay önce cinayetten girdiği cezaevinden denetimli serbestlikle tahliye edilen İsmail Babat (38), sık sık tartıştığı babası Rifat (62) ile üvey annesi Hürü Babat’ın (52) bulunduğu otomobile tabanca ve av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda Hürü Babat hayatını kaybetti, Rifat Babat ise yaralandı.
22.11.2023 Gündem
Meyveş Nine'nin gizemi çözülemiyor! 130 yıl yaşadığı ve uzaylı olduğu iddia edildi, Trabzon'da mezarı taşla kapatıldı...
Meyveş Nine'nin gizemi çözülemiyor! 130 yıl yaşadığı ve uzaylı olduğu iddia edildi, Trabzon'da mezarı taşla kapatıldı... Meyveş nine gizemi çözülemedi tam bir efsaneye dönüştü. 1879 yılında Trabzon'da dünyaya gelen ve Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybedttikten sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uzaylı olduğuna inanılan Meyveş nine gizemini koruyor.
22.11.2023 Gündem
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık...
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık... UFO ve uzaylı tartışmaları, David Charles Grusch'in ABD kongresinde yaptığı konuşma ile alevlenirken Meksika kongresinde yapılan duruşmada sunulan görüntüler dünyada şok etkisi yarattı. Mexico City'de "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları kongreye sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.
13.09.2023 Dünya
Uzaylı paniği! 45 gündür köylüleri hayatlarından bezdirdiler
Uzaylı paniği! 45 gündür köylüleri hayatlarından bezdirdiler Peru’nun Ikitu kabilesi, 11 Temmuz’dan bu yana kasabalarını uzaylıların terörize ettiğini söyleyerek güvenlik güçlerinden yardım istedi.
8.08.2023 Dünya
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Uzaylılar bize mesaj mı gönderiyor? O gördüğümüz bir işaret fişeği olabilir!
Uzaylılar bize mesaj mı gönderiyor? O gördüğümüz bir işaret fişeği olabilir! Dünyanın dört bir yanındaki bilim insanları teleskoplarını Büyük Ayı takımyıldızına çevirerek geçen ay orada keşfedilen bir süpernovayı inceledi.
19.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor!
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor! Paylaşımları ve tweetleriyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uzaylılarla alakalı düşüncelerini belirtti.
1.06.2023 Magazin
NASA uzay açıklaması! NASA UFO’larla ilgili ne açıkladı? Tanımlanamayan cisim görüntüleri nedir?
NASA uzay açıklaması! NASA UFO’larla ilgili ne açıkladı? Tanımlanamayan cisim görüntüleri nedir? CNN International, NASA'nın UFO'larla ilgili tarihi bir açıklama yapacağını bildirmesinin ardından merakla NASA’nın yapacağı açıklama beklenilmeye başlandı. NASA'nın 31 Mayıs tarihli ilk halka açık toplantısında tanımlanamayan cisim görüntülerini de paylaştı. Peki, NASA ne dedi, NASA’nın uzay açıklaması nedir? İşte NASA uzay açıklaması…
1.06.2023 Dünya
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası On yıllar boyunca UFO gözlemlerini çürütmeye ve önemsiz göstermeye çalışan ABD pes etti. NASA'nın bir zamanlar sadece askeri ve ulusal güvenlik yetkilileri tarafından incelenen tanımlanamayan nesnelere dair ilk açıklamaları dünyada geniş yankı buldu. BBC’nin son iddiası ise dikkat çekti.
1.06.2023 Dünya
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarihinde ilk kez Tanımlanamayan Uçan Nesne (UFO) ve Tanımlanamayan Hava Fenomeni (UAP) ile ilgili halka açık basın toplantısı düzenledi.
31.05.2023 Dünya
Rusya UFO alarmı ne demek? Rusya’da UFO mu görüldü? Rusya uzaylı alarmı verdi!
Rusya UFO alarmı ne demek? Rusya’da UFO mu görüldü? Rusya uzaylı alarmı verdi! Rusya, St Petersburg üzerinde süzülen bir UFO'nun görülmesinin ardından hava sahasını kapattı. Yerel basında çıkan haberlere göre Rus askeri uçakları Pulkovo Havaalanı üzerinde "davetsiz misafiri" aramaya başladı. Peki, Rusya uzaylı alarmı nedir, Rusya UFO alarmı ne demek, Rusya’da UFO mu görüldü?
1.03.2023 Dünya
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda 2858 yılından geldiğini iddia eden bir kişi, 2023 yılında yaşanacak şaşırtıcı olaylardan bahsetti; kehanetleriyle şaşkına çevirdi. En dikkat çekenlerden birisi de süper güç sahibi olacak insanlardı. Kullanıcıların bazıları “Umarım süper güç kazananlardan biri ben olurum” şeklinde yorum yaptı. İşte detaylar...
28.01.2023 Dünya
Kayahan'ın kızı Beste Açar, uzaylılarla konuştuğunu söyledi! 'Onlardan mesajlar var'
Kayahan'ın kızı Beste Açar, uzaylılarla konuştuğunu söyledi! 'Onlardan mesajlar var' Kayahan’ın kızı Beste Açar katıldığı YouTube kanalında sıradışı açıklamalar yaptı. 2015 yılında hayatını kaybeden babası, Atatürk, Mevlâna ve Hz. Meryem ile bilince erişim yöntemiyle iletişime geçtiğini açıklayan Açar, uzaylıların da kendisine mesajlar verdiğini iddia etti.
21.01.2023 Magazin
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Zobi'li Galaktik Tayfa vizyona giriyor
Zobi'li Galaktik Tayfa vizyona giriyor TRT Çocuk’ta 9 yıldır yayınlanan Türk animasyon filmi Rafadan Tayfa, yeni bir maceraya atılıyor. Çocukların, aileleriyle birlikte ilgiyle izlediği yapımın 3’üncü sinema filmi Galaktik Tayfa, 6 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşuyor. Gizemli bir uzaylı olan Zobi’nin dahil olduğu yeni filmin ön gösterimi, 5 Ocak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın katkılarıyla beyaz perdeye yansıyacak Galaktik Tayfa, 81 ilde yüzlerce salonda aynı anda gösterime girecek.
5.01.2023 Kültür Sanat
12 yaşındaki kıza saplantılı hale geldi! İşte yıllarca süren iğrenç olayın detayları...
12 yaşındaki kıza saplantılı hale geldi! İşte yıllarca süren iğrenç olayın detayları... Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. Dost oldukları ailenin 12 yaşındaki küçük kızlarına saplantılı hale geldi, kabus bundan sonra başladı. Küçük kıza yaklaşmak için akla gelmeyecek yöntemler deneyen caninin gerçek yüzü ise böyle ortaya çıktı.
17.12.2022 Dünya
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi Çavuş Karl Wolfe, NASA'ya yardımcı olmak için görevlendirilmişti. Görevi uzay mekiğindeki hatalı çalışan fotoğraf ekipmanlarını onarmaktı. Ancak bu sırada gördüğü bazı fotoğraflar, onu dehşete düşürdü. Gördüklerini dünyaya duyurmak için 30 yıl bekledi. Çünkü kendisinin bile inanması son derece güçtü.
16.12.2022 Dünya
45 dakika sürdü, çocuklar ortadan kayboldu! Kimse ne olduğunu çözemiyor
45 dakika sürdü, çocuklar ortadan kayboldu! Kimse ne olduğunu çözemiyor Sodder ailesinin yaşadığı kabus, ABD tarihinin çözülemeyen en gizemli olaylarından biri olarak yerini koruyor. Gece saatlerinde gelen garip telefonun ardından, herkesin uyuduğu sırada evde yangın çıktı. 9 çocuktan 4'ü yangından kurtuldu ancak 5'i sırra kadem bastı. Ortada ceset de kemik de yoktu. Peki bu çocuklara ne oldu?
12.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uzaylı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzaylı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.