Gazete Vatan Logo
Magazin Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor!

Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor!

Paylaşımları ve tweetleriyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uzaylılarla alakalı düşüncelerini belirtti.

Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor!

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), dün akşam saatlerinde yaklaşık yedi aydır yürüttüğü Tanımlanamayan Uçan Nesne (UFO) ve Tanımlanamayan Hava Fenomeni (UAP) ile ilgili ilk kez halka açık basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

23 yaşındaki Aleyna Tilki, NASA'nın açıklama yapacağını duyurmasının ardından, Twitter hesabından yaptığı ilginç paylaşımlarla gündeme geldi.

"UZAYLILARI İTİRAF EDİN"

"NASA, artık sen de toplumun bir parçası ol, toplumun farkındalığını yönetmeye kalkmadan... Uzaylıları itiraf edin bir an önce, rahat rahat takılalım o ırklarla. Birbirimize ihtiyacımız var" diye yazdı.

Paylaşımlarına devam eden genç şarkıcı, "Yarım yamalak bir bilgi de olmasın bu, toplumu algı olarak yönetmek oluyor.
Net bir şekilde uzaylı kardeşlerimiz, arkadaşlarımız kankalarımızla aramızdaki o köprüyü oluşturmaya adım atın. Kolaylaştırın biraz bu işleri" ifadelerini kullandı.

"HEPİMİZ BİR BÜTÜNÜZ"

"Uzaylıları merak edişimiz, içimizdeki uzayı görmeye bir adım atmaktı bence..." diyen Tilki, "Duygu dünyamız ve bedenimizdeki uzayla daha kolay tanışmamızı sağlayabilir diğer uzaylılar. Madem en büyük yatırımlar insanın kendisi dışındaki uzaya yapılıyor, o zaman uzaylılarla buluşmak hakkımız" mesajını yazdı ve ekledi:

Haberin Devamı

Hepimiz bir bütünüz. Uzaylıları anlamak bizim kendimizi de anlamamız olacak. Daha çok canlı farklı cinsle iletişim kurmak istiyoruz.

YORUM YAĞDI

Aleyna Tilki'nin bu ilginç açıklamalarına; "İnsanlardan bıkmışımdır", "Uzaylılar kötü de olabilir, hemen güvenme" ve "Ablam uzaylıların sarı saçlı mavi gözlü olduklarını duydum" gibi esprili yorumlar geldi.