Uzaylılar

Uzaylılar

Son dakika uzaylılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzaylılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzaylılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzaylılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzaylılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 uzaylılar haberi bulunmuştur. Tüm uzaylılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü
Ümraniye'de imam nikahlı eşi ve iki kızını öldüren cani yakalandı: Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü İstanbul Ümraniye’de tartıştığı Yasemin Ünlü ile kızları Mine Güney ve Zeliha Güney’i tabancayla vurarak katleden Suat Güney yakalandı. Suat Güney’in saklanmak için gittiği kickboks salonunda gözaltına alındığı ortaya çıktı. İş insanın üzerinden 3 tabanca çok sayıda mermi ve bir bıçak ile yüklü miktarda döviz ele geçirildiği öğrenildi. Psikolojik durumunun iyi olmadığı belirtilen şüpheli, adliyeye gönderilirken “Ben öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" ifadelerini kulandı.
24.02.2024 Yaşam
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024 Gündem
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
'Uzaylılar 'yanı başımızda' olabilir mi?' sorusuna çok konuşulacak açıklama
'Uzaylılar 'yanı başımızda' olabilir mi?' sorusuna çok konuşulacak açıklama Kalın, asitli atmosferin altında, yüzeyi 475 derecelik sıcaklıkla kavrulan gezegen, Güneş Sistemi içerisinde dünya dışı yaşam bulmayı bekleyeceğiniz son yer olmalı.
30.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Üç tanıktan dünyayı şok eden ifadeler: Yaratıkların cesetleri uzay aracından çıkarıldı
Üç tanıktan dünyayı şok eden ifadeler: Yaratıkların cesetleri uzay aracından çıkarıldı ABD Kongresi’nde UFO oturumunda üç tanığın ifadeleri şok etkisi yarattı. ABD'nin kaza yapan uzay araçlarını ele geçirdiğini ve söz konusu araçlara tersine mühendislik uyguladığını belirten eski istihbarat yetkilisi Grusch, konumu da tam olarak bildiğini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Uzaylılar bize mesaj mı gönderiyor? O gördüğümüz bir işaret fişeği olabilir!
Uzaylılar bize mesaj mı gönderiyor? O gördüğümüz bir işaret fişeği olabilir! Dünyanın dört bir yanındaki bilim insanları teleskoplarını Büyük Ayı takımyıldızına çevirerek geçen ay orada keşfedilen bir süpernovayı inceledi.
19.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Yusuf Güney: Uzaylılar ile savaşacağız
Yusuf Güney: Uzaylılar ile savaşacağız Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen ve daha önce de astral seyahatle uzaya gittiğini açıklayan Yusuf Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında konuştu. Ünlü isim, tarih vererek ''Uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız'' dedi.
5.06.2023 Magazin
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor!
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor! Paylaşımları ve tweetleriyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uzaylılarla alakalı düşüncelerini belirtti.
1.06.2023 Magazin
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası
NASA’dan tarihi UFO toplantısı! Kilitli kapı açılıyor, dünya için bir dönüm noktası On yıllar boyunca UFO gözlemlerini çürütmeye ve önemsiz göstermeye çalışan ABD pes etti. NASA'nın bir zamanlar sadece askeri ve ulusal güvenlik yetkilileri tarafından incelenen tanımlanamayan nesnelere dair ilk açıklamaları dünyada geniş yankı buldu. BBC’nin son iddiası ise dikkat çekti.
1.06.2023 Dünya
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi!
Demet Akalın Elon Musk'a seslendi! Twitter’ın yeni sahibi, ABD’li milyarder Elon Musk’ın ücretli hale getirdiği 'mavi tik' (onaylı hesap) uygulaması geçtiğimiz günlerde devreye girmişti. Uygulamayı kullanan ve ücret ödemeyi kabul etmedikleri için mavi tikleri kaldırılan ünlü isimlerden biri olan Demet Akalın, Musk'a tepki göstermişti. Son olarak Twitter'ın yaptığı yeni bir hamleyi fark eden Akalın, bir kez daha Elon Musk'a seslendi.
24.04.2023 Magazin
Ramazan'ın ilk günü uzaylılar Dünya'yı işgal edecek! Sadece o ülkeye dokunmayacaklar! Ünlü isim açıkladı
Ramazan'ın ilk günü uzaylılar Dünya'yı işgal edecek! Sadece o ülkeye dokunmayacaklar! Ünlü isim açıkladı İnsan ırkının tehlikede olduğunu söyleyen son kişi bir bilim adamı değil, TikTok fenomeni oldu. Bir grup uzaylının dünyayı işgal edeceğini söyleyen dünyaca ünlü fenomen tarih de verdi: 23 Mart 2023. Sadece 8 bin kişinin kurtulacağını dile getiren Eno Alaric, kıyamet senaryosunda sadece o ülkeye yer vermedi.
19.03.2023 Gündem
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor
Uzman isim UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı: Cinsel organları belli olmuyor UFO'lar ile ilgili haberler dünya gündemindeki sıcaklığını korumaya devam ediyor. Uzaylılar ve UFO'lar (Tanımlanamayan Uçan Cisim) hemen hemen herkesin ilgisini çekiyor, haberlere ve filmlere konu oluyor. 45 yıldır uzaylılar üzerine çalışmalar yapan Malcolm Robinson UFO'larla ilgili gerçekleri tek tek açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak
Zaman yolcusu 'bu 5 tarihi not edin' diyerek duyurdu! İnsanların süper güçleri olacak Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda 2858 yılından geldiğini iddia eden bir kişi, 2023 yılında yaşanacak şaşırtıcı olaylardan bahsetti; kehanetleriyle şaşkına çevirdi. En dikkat çekenlerden birisi de süper güç sahibi olacak insanlardı. Kullanıcıların bazıları “Umarım süper güç kazananlardan biri ben olurum” şeklinde yorum yaptı. İşte detaylar...
28.01.2023 Dünya
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü
12 yaşındaki kızı kaçırdı, ailesi ile ilişki yaşadı! 'Uzaylı' yalanıyla kabus yıllar sürdü 38 yaşındaki Robert Berchtold, 12 yaşındaki Jan Broberg'i saplantı haline getirdi. Jan'ın annesi ve babasıyla da ilişki yaşadı. Kızı kaçırıp bayılttı. Uyandıktan sonra kasetçalardaki kayıttan çıkan o ses, 12 yaşındaki kız için yıllarca yaşanacak bir kabusun başlangıcıydı. Ses ona 'Görevin 16 yaşına kadar Robert'tan bir çocuk sahibi olmak' diyordu. Kızın beynini yıkayan adamın yaptıkları kan dondurdu...
7.12.2022 Dünya
İnanılmaz olay! Mars'tan geldiğini söyledi, annesiyle kayboldu
İnanılmaz olay! Mars'tan geldiğini söyledi, annesiyle kayboldu Dünya bu haberi konuşuyor. Gizemli olay şok etkisi yarattı. Annesi tarafından 'garip' olarak tanımlanan Boris Kipriyanovich adlı Rus çocuk, Mars'tan geldiğini iddia ediyor. Bu iddiaları okuyanlar inanamazken çocuğun ve annesinin nerede olduğunu bilinmiyor. İşte gizemli haberin detayları...
15.11.2022 Dünya
'Uzaylı' iddialarına neden olan tuhaf halkaların ne olduğu açıklandı!
'Uzaylı' iddialarına neden olan tuhaf halkaların ne olduğu açıklandı! James Webb Uzay Teleskobu geçen aylarda düzgün, dairesel dalgalanmalarla çevrili uzak bir yıldızın fotoğrafını çekmişti. Görüntü, uzmanlar tarafından hemen "çılgın" olarak nitelendirilmiş ve uzaylıların yarattığı, ışık yılları boyunca uzanan bir yapıyı gösterebileceği yönünde spekülasyonlara yol açmıştı.
14.10.2022 Dünya
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği...
Dünya gündemine bomba gibi düşen olay! Gizlenme yeteneklerine' sahip üçgen 'UFO' paniği... Gökyüzünde görünen yabancı cisimler yıllardır pek çok habere konu oldu. En son ABD Savunma Bakanlığı yani Pentagon'un bile araştırmak üzere özel birlik oluşturduğunu duyurduğu UFO'lar 2022'de de gündemde.
5.01.2022 Dünya
Dünyanın en pahalı deneyi: James Webb uzay teleskobu! Hiç olmadığı kadar geçmişi görecek...
Dünyanın en pahalı deneyi: James Webb uzay teleskobu! Hiç olmadığı kadar geçmişi görecek... James Webb uzay teleskobunun fırlatılması bilim dünyasında büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Teleskop uzayın keşfi konusunda bir dönüm noktası olarak görülüyor. "Dünyanın en pahalı deneyi" olarak adlandırılan bu yolculukta en ufak bir hatanın ise telafisi yok!
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA'nın Ay fotoğrafı şoke etti! İlk kez görüldü, devasa UFO'lar...
NASA'nın Ay fotoğrafı şoke etti! İlk kez görüldü, devasa UFO'lar... ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Ay'a geri dönüş programı Artemis'le ilgili çalışmalarına sıkı şekilde devam ediyor. Eğer planlarda herhangi bir terslik olmazsa, 2024'e kadar Ay'a bir kadın ve bir erkek astronot gönderilecek. NASA'nın planlarında Ay yüzeyinde ve yörüngesinde de istasyon kurulması da yer alıyor. Diğer yandan komplo teorisyenleri NASA'nın Ay'a yıllar sonra geri dönmek istemesinin en büyük nedeninin uzaylılar olduğunu ileri sürüyor. Kısa süre önce bir Ay fotoğrafında, boyutları km'leri bulan devasa UFO'lar tespit edildi. Söz konusu fotoğraf Scott C. Waring tarafından gündeme getirildi ve tartışmalara neden oldu. İşte detaylar...
18.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Uzaylıların Dünya'yı izleyebileceği 29 gezegen belirlendi
Uzaylıların Dünya'yı izleyebileceği 29 gezegen belirlendi Gök bilimciler, akıllı yaşam formlarının, Dünya'yı gözlemlemesi için iyi birer konumda yer alan 29 gezegen tespit etti.
24.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Eski CIA direktöründen uzaylı açıklaması: İnanmaya başladım
Eski CIA direktöründen uzaylı açıklaması: İnanmaya başladım Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Merkezi İstihbarat Teşkilatı'nın eski yöneticisi R. James Woolsey, uzaylıların varlığına yıllar önce yaşadığı bir olayın ardından inanmaya başladığını açıkladı.
6.04.2021 Dünya
Ve gizli bilgi ortaya çıktı! Askerler uzaylılara karşı...
Ve gizli bilgi ortaya çıktı! Askerler uzaylılara karşı... İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Special Air Service'a (SAS) bağlı 20 kişilik bir ekip, "alternatif tehditlere" karşı eğitim alıyor. Elit askerler, aralarında uzaylıların da bulunduğu muhtelif potansiyel tehditlere yönelik, ölümcül olmayan silahları kullanmak üzere eğitiliyor.
10.01.2021 Dünya
Instagram'ın ortağından 'kuruluş' hikayesi
Instagram'ın ortağından 'kuruluş' hikayesi Instagram Kurucu Ortağı Krieger, girişimcilik yolculuğunun doğru ortağı bulmakla başladığını belirterek "Türkiye’de ya da her neredeyseniz oradaki ekosistemi güçlendirmek için yeni yollar bulun." dedi.
26.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Çok konuşulacak açıklamalar! 'ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma var'
Çok konuşulacak açıklamalar! 'ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma var' İsrail Uzay Programı’nın eski başkanı Prof. Haim Eshed, ülkenin yüksek tirajlı gazetesi Yedioth Aharonoth’a verdiği “ABD Başkanı Donald Trump'ın uzaylıların varlığını açıklamanın eşiğindeydi, ancak, Galaktik Federasyondaki uzaylılar: Bekleyin, önce insanlar sakinleşsin dedi" iddiasında bulundu.
8.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uzaylılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzaylılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.