Ucuz Kredi

Ucuz Kredi

Son dakika ucuz kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuz kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuz kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuz Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuz kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 ucuz kredi haberi bulunmuştur. Tüm ucuz kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
BES birikimleri teminat gösteriliyor! Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarına avantajlı kredi imkanı sunuluyor
BES birikimleri teminat gösteriliyor! Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarına avantajlı kredi imkanı sunuluyor Bireysel Emeklilik Sistemi, iş hayatında birikim yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Fakat farklı nedenlerden dolayı erken çıkmak isteyenler bulunuyor. Sözleşmeler ise bankadan bankaya değişiklik gösterirken, caymadaki farklılıklar bazı mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Öte yandan Bireysel Emeklilik Sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor.
14.09.2023 Ekonomi
BES ile ilgili dikkat çeken ayrıntı! Avantajlı kredi imkanı tanınıyor
BES ile ilgili dikkat çeken ayrıntı! Avantajlı kredi imkanı tanınıyor Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. BES'te Mart 2023 döneminde yapılan değişiklik kapsamında bireysel emeklilik sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan sektör temsilcisi Gökhan Uçar vatandaşa bilinmeyen ayrıntıları aktardı.
25.08.2023 Emekli
Tansiyonu zıplatıyor, kan şekerini yükseltiyor, insülin direncini kırıyor! Sofradaki düşman
Tansiyonu zıplatıyor, kan şekerini yükseltiyor, insülin direncini kırıyor! Sofradaki düşman Şeker tüketmek tip 2 diyabet, kalp sorunları, karaciğer hastalığı, Alzheimer hastalığı, depresyon, kaygı ve akne ve kırışıklıklar dahil olmak üzere birçok hastalığın oluşmasında rol oynuyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba Kayan Tapan ise şeker kullanımının bırakılması durumunda insan sağlığında nelerin değişebileceğini aktardı.
27.05.2023 Sağlık
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) katılımcıları için ucuz kredi imkanı getiriliyor. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan faydalanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri açıkladı.
23.10.2023 Emekli
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) katılımcıları için ucuz kredi imkanı getiriliyor. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan faydalanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri açıkladı.
23.10.2023 Emekli
Togg'da ucuz kredi fırsatı! Aylık ödeme miktarı açıklandı
Togg'da ucuz kredi fırsatı! Aylık ödeme miktarı açıklandı Togg için kredi fırsatı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ucuz Togg kredisiyle ilgili çalışmada sona gelindi. Çalışma başlatan kamu bankalarının 36 ay vadeli ve Togg'un yarısı kadar vereceği kredi için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) harekete geçti. İşte Togg'da ucuz kredinin püf noktaları...
26.04.2023 Ekonomi
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısında bulundu. Açıklamada, belirlenecek bir mesafe çapında aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer alan perakendecilerin ikinci bir şube açmalarının yasaklanabileceği belirtildi. Küçük esnafın neredeyse yok olduğunu dile getiren TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını söyledi.
6.04.2023 Ekonomi
Kendi işine kurana geri ödemesiz destek! Şartlar ve oran açıklandı
Kendi işine kurana geri ödemesiz destek! Şartlar ve oran açıklandı Kendi işini kurmak isteyenlere kredi desteği müjdesi! KOSGEB, sıfırdan kendi işini kurmak isteyenlere makine teçhizat alımına kadar koşulsuz destek sağlıyor. Şartlar tek tek açıklandı. Peki geleneksel girişimci destek programına kimler, nasıl başvuru yapabiliyor? İşte detaylar...
5.04.2023 Çalışma Hayatı
Türkiye'ye Rus akını! İkiye katlandı
Türkiye'ye Rus akını! İkiye katlandı Rusya, önümüzdeki yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Ülkedeki havayolu şirketlerinin Türkiye’ye uçak seferi sayısını yüzde 50 artıracağı duyuruldu.
31.03.2023 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Flaş faiz kararı
Bankada parası olanlar dikkat! Flaş faiz kararı Kur Korumalı Mevduatlarda faiz oranı üst sınırı bankalar ve mevduat sahipleri arasında serbestçe belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
31.03.2023 Ekonomi
İstanbul'da 5 konuttan biri ‘riskli’ alanda
İstanbul'da 5 konuttan biri ‘riskli’ alanda İstanbul’un Çevre Düzeni Planı’na ilişkin raporda, heyelan alanları, kumullar, erozyon alanları, eğimli alanlar ve dolgu alanların zaman içinde deprem açısından riskli olmasına rağmen yapılaşmaya açıldığı belirtilerek, jeolojik açıdan riskli olduğu belirtilen bölgelerdeki konut alanlarının toplam konut alanları içinde yüzde 20.4’lük bir paya sahip olduğu belirtiliyor.
31.03.2023 Gündem
Ucuz ev kredisi müjdesi! Faiz oranları ve kredi vade süreleri belli oldu
Ucuz ev kredisi müjdesi! Faiz oranları ve kredi vade süreleri belli oldu Ev sahibi olmak isteyenler milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! İki katına çıkarılmıştı, kredi faiz desteği artırılıyor. Ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği kamu öncülüğünde devam ederken süreci hızlandıracak önemli adımlar atılıyor. Evini kendi dönüştürecek vatandaşlara verilen faiz destekli dönüşüm ve güçlendirme kredisinde limit geçtiğimiz yıl iki kez artmıştı. Şimdi de dönüşümün hızlanması için krediye verilen faiz desteğinin artırılması gündemde. İşte kentsel dönüşümde uzun vade, ucuz kredi formülünün detayları...
24.01.2023 Ekonomi
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreci
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreci TOKİ orta gelirliye konut müjdesi verildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati çok sayıda vatandaş tarafından merak edilen detayları aktardı. Yeni konut kampanyasında başvuru süreci de belli oldu. Peki,orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar...
4.01.2023 Ekonomi
BES’te son dakika gelişmesi! Ucuz kredi imkanı
BES’te son dakika gelişmesi! Ucuz kredi imkanı Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili son dakika gelişmesi! 2023 yıllık programı dün Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı. Programda gelecek yıl uygulanacak politika ve tedbirler, yürütülecek faaliyet ve projelere yer aldı. Ucuz kredi imkanı geliyor, detaylar ortaya çıktı. Dijital Türk Lirası sistemlerinin dijital kimlik ve FAST sistemleri ile araştırma geliştirme kapsamında entegrasyon çalışmaları tamamlanacak. Vergi tabanının genişletilmesi ve vergi hasılasının artırılmasını sağlayacak şekilde vergi sisteminde revizyonlar yapılacak. İşte BES’te son gelişmeler...
26.10.2022 Emekli
Ucuz kredi desteği geliyor! Kime ne kadar kredi verilecek? İşte aylık ödeme tutarı
Ucuz kredi desteği geliyor! Kime ne kadar kredi verilecek? İşte aylık ödeme tutarı Konut, iş yeri ve arabada ucuz kredi imkanı! Detaylar belli oldu. Esnafa 60 ay vade ve yüzde 7,5 faiz oranıyla kullandırılacak, 100 milyar liralık bir kredi paketi resmen açıklandı. İşyeri edinme ya da işyeri yenileme kredisi almak isteyenler, 1.5 milyon TL’ye kadar, 10 yıl vadeli, yıllık yüzde 7.5 faizli kredi kullanabilecek. Sıfır taşıt almak isteyenlere de yine 1.5 milyon TL’ye kadar, 7 yıl vadeli, yıllık yüzde 7.5 faizle kredi verilecek. Peki, esnaf kredi destek paketi kimlere verilecek? Aylık ödemesi ne kadar olacak? İşte ucuz kredi ile ilgili son dakika gelişmesi...
12.10.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk'te açıkladı: Asgari ücret ve memur maaşlarının artışı enflasyon altında olmayacak
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk'te açıkladı: Asgari ücret ve memur maaşlarının artışı enflasyon altında olmayacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati CNN Türk'te, Türkiye'nin ekonomideki yol haritası, enflasyon, asgari ücret ve memur maaşlarındaki artışla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Sert frene basmıyoruz, artış hızının azalması lazım" diyen Bakan Nebati, "Aralık ayında enflasyonun baz etkisiyle azalmasını göreceğiz" ifadelerini kullandı. Bakan Nebati, asgari ücret ve memur maaşlarının artışıyla ilgili olarak ise "Enflasyon altında artış olmayacak" dedi.
7.10.2022 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız
Kılıçdaroğlu: Siyaseti bu millet için yapacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, her fabrikada binlerce işçinin çalıştığı bir Türkiye'yi inşa edeceklerini belirterek, "Biz siyaseti cebimiz için değil, köşeyi dönmek için değil, kul hakkı yemek için değil, bu millet için yapacağız" dedi.
23.08.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık toplantısını yapmak üzere 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi.
2.08.2022 Siyaset
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması...
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması... Ucuz konut kredisi müjdesi. Kredi çekmek isteyenleri sevindiren gelişme. Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. Öte yandan Fahiş kira fiyatlarının önüne geçilecek. Yol haritası belli oldu. Tavan fiyat getirilmesi de dahil farklı alternatifler gündemde. Özellikle son bir yılda kira fiyatlarındaki artış vatandaşları ekonomik olarak zorluyordu. Ortalama kira fiyatları asgari ücret ile yarışır hale geldi. Asgari ücretli ya da asgari ücrete yakın ücret alan ve kiralık evde yaşayan vatandaşlar kiralardaki bu astronomik artışın önüne geçilmesini bekliyordu. Hükümet kira fiyatlarındaki artışı önlemek için çalışmalara başladı. Peki Düşük Faizli Konut Kredisi Nasıl Alınır, Şartları Neler? Kimler Düşük Faizli Konut Kredisi Alabilir? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Ne Zaman Verilecek? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Şartları Nedir, Hangi Bankalar Verecek? İşte son dakika haberinin detayları.
22.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu Ucuz konut kredisi müjdesi. Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Ekonomi
Başlıksız
Başlıksız İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit para gereksinimi olan ya da ev alacak vatandaşlar krediye yönelmeye başladı. Konut sahibi olmak isteyen kişiler için yüzde 0.89 ile 0.99 faiz oranlı kredi paketleri açıklansa da, ikinci el konutta şartları taşımayan vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan kredileri tercih etmek durumunda kalıyor. Konut ve araç fiyatları yükselse de almaya karar vererek kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. Bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyuruyor. Peki güncel konut, ihtiyaç, araç kredisi faiz oranları ne? İhtiyaç, konut, araç kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi? İşte güncel kredi faiz oranları...
6.06.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Devlet el atıyor! 81 ilde harekete geçildi
Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Devlet el atıyor! 81 ilde harekete geçildi Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ev fiyatlarında yaşanan yüksek artış ile ilgili hükümet harekete geçti. 81 ilde ev fiyatlarıyla ilgili önemli adımlar atılıyor. Hükümetin sağladığı kolaylıkları fırsat bilen ve ikinci el konut fiyatlarını fahiş artışlarla sabote eden isimlerle ilgili çalışmalar hız kazandı. 81 ilde harekete geçilirken bu tür indirimlerde sözleşme günü tapuda satıştan cayan ev sahipleriyle ilgili de adımlar atılıyor. Tespitler yapılırken bu şekilde ev sattığı sabit olan isimler için de vergi incelemesi söz konusu. İşte 0.99 ve 0.89'luk konut kredisi indirimi sonrası konut ilanları ile satılık olan ev fiyatlarında oynama yapan fırsatçılarla ilgili son dakika gelişmeleri...
17.05.2022 Ekonomi
Gümüş ve altın fiyatlarında dikkat çeken yükseliş yorumu! Diğerine göre daha hızlı değer kazanabilir...
Gümüş ve altın fiyatlarında dikkat çeken yükseliş yorumu! Diğerine göre daha hızlı değer kazanabilir... Gümüş ve altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken açıklamalar... Piyasaların gözü kulağı dün açıklanan ABD enflasyon verilerindeydi. Açıklama sonrasında küresel resesyon kaygısı artarken; piyasalar negatife döndü. Ons altın ve ons gümüş fiyatları düşüş trendindeki hareketini sürdürüyor. Böyle bir ortamda altın ve gümüşün nasıl bir seyir izleyeceği gündemdeki etkisini sürdürüyor. Yatırımcılar 'Altın mıi gümüş mü?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın ve gümüşteki baskı artabilir mi, yoksa şansları daha mı yüksek? Altının mı yoksa gümüşün mü yükseliş potansiyeli daha fazla olabilir? Uzmanlar konu ile ilgili değerlendirmede bulundu.
12.05.2022 Ekonomi
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve...
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve... Kuveyt Türk resmen duyurdu ve belli oldu! Dev bankadan açıklama geldi. Banka, 2022 yılı ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Kullandırdığı fon büyüklüğü yüzde 22 artışla 150,2 milyar TL’ye ulaşan bankanın aktif büyüklüğü de 284,7 milyar TL’ye yükseldi. 2022’nin ilk çeyreğinde 1 milyar 465 milyon TL net kâr elde eden Kuveyt Türk’ün öz varlıkları ise 13,7 milyar TL’ye ulaştı.
12.05.2022 Ekonomi
Bakanlık konutta fahiş fiyata karşı harekete geçti! Sektör temsilcileri ile kritik görüşme
Bakanlık konutta fahiş fiyata karşı harekete geçti! Sektör temsilcileri ile kritik görüşme Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 16 Mayıs Pazartesi günü konut sektörü temsilcileriyle bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı konutta KDV indirimi paketi sonrası konut fiyatlarında yükseliş görülmüştü. CNN Türk Muhabiri Gülşen Coşkun, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın konutta fahiş fiyat artışı yapanların tespit edildiğini belirtti. İşte kritik görüşmeye ilişkin detaylar...
12.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuz kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.