Kredi Banka

Kredi Banka

Son dakika kredi banka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi banka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi banka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Banka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi banka gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.988 kredi banka haberi bulunmuştur. Tüm kredi banka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi fırsatı! Bankalar faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu, başvurular başladı
Kredi fırsatı! Bankalar faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu, başvurular başladı Kredi çekmeyi planlayanlara müjde gibi haber geldi. Faizsiz kredi imkanı doğdu. Birçok banka art arda açıkladı. Faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi. Bankalar yeni müşterilerine özel sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise en uygun kredi veren bankalar için arayışa girdi. İşte faizsiz kredi veren bankalar ve kredi limitleri...
27.03.2024 Ekonomi
Sıfır faizli kredi imkanı! Bankalar art arda duyurdu, işte avantajlı kredi ile ilgili detaylar
Sıfır faizli kredi imkanı! Bankalar art arda duyurdu, işte avantajlı kredi ile ilgili detaylar Kredi çekmeyi planlayanlara müjde gibi haber geldi. Faizsiz kredi imkanı doğdu. Birçok banka art arda açıkladı. Faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi. Bankalar yeni müşterilerine özel sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise en uygun kredi veren bankalar için arayışa girdi. İşte faizsiz kredi veren bankalar ve kredi limitleri...
26.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
Kredi, banka kartı kullananlar dikkat! Kontrol edin, faiziyle ödeme yapılıyor
Kredi, banka kartı kullananlar dikkat! Kontrol edin, faiziyle ödeme yapılıyor Kredi, banka ve sanal kartlar kullanılmaya başlandığı günden bu yana hayatımızda olsa da e-ticaret yani online alışverişle hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Her gün çeşitli ihtiyaçlarımızı kolaylıkla giderdiğimiz kartlar bir yandan da tehlike arz ediyor. Özellikle internet bankacılığında işlem yaparken dikkat etmemiz gerekiyor. Her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı. İşte haberin detayları...
25.04.2023 Ekonomi
Öğretmene borsa tuzağı! Gelen mesajlar hayatını kabusa döndürdü
Öğretmene borsa tuzağı! Gelen mesajlar hayatını kabusa döndürdü Vatandaşları fark farklı yöntemlerle tuzağa düşüren fırsatçılar, bu kez de borsada yatırım yapmak isteyen bir öğretmeni hedef olarak seçti. Sanal borsa ile para kazanmak isteyen Oğuzhan Akın, akılalmaz oyunu tüm parasını kaybettikten sonra anladı.
26.02.2023 Gündem
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremler sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise felaketin yaşandığı bölgede çalışma hayatını düzenleyecek yeni bir karar daha geldi.
23.02.2023 Gündem
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 290 bini aşkın kişi, refakatsiz çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu. Peki kararı kesin olanları nasıl bir süreç bekliyor? Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren uzmanlar, koruyucu aile ile evlat edinmenin karıştırıldığına dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, çocukların ve ailelerin ne gibi haklara sahip olduklarını da açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Deprem korkusu uykularınızı kaçırıyorsa dikkat!
Deprem korkusu uykularınızı kaçırıyorsa dikkat! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 10 ilde büyük yıkıma sebep oldu. On binlerce kişi vefat etti ya da yakınlarının ölümüne tanık oldu. Depremi o bölgede yaşamayan ama sosyal medya ve televizyondan takip edenler de psikolojik olarak çok kötü etkilendi. Her an deprem olacakmış hissi ve birçok felaket senaryoları insanların kendini kötü hissetmesine sebep oldu. Bu histen kurtulmanın bir yolu var mı? Uzman isimden öneriler geldi.
15.02.2023 Gündem
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek Depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Zorunlu deprem sigortası ödemeleri başladı. Afet bölgesinde yıkılan konutlar içerisinde, kredi ile satın alınanların kredi geri ödemelerinin ertelenip ertelenmeyeceği ise merak konusu. 'Depremde yıkılan evin kredisi ödenir mi? Evin yıkılmış olmasının bankanın alacağını ortadan kaldırır mı?' soruları vatandaşlar tarafından araştırılırken, banka kredisi çeken kişinin vefat etmesi durumunda borcunun mirasçısından talep edileceği için hukuken yakınlarının nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor. İşte detaylar...
14.02.2023 Ekonomi
Temassız ödeme yapanlar dikkat! BDDK'dan şifre şartı
Temassız ödeme yapanlar dikkat! BDDK'dan şifre şartı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), temassız kartların müşteri bilgisi dışında kullanımının engellenmesi için ilk işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması yönünde bankalara talimat verdi.
14.02.2023 Ekonomi
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı Depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilen 163 şüpheliden 48’i gözaltına alınırken, 8’i tutuklandı. Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı’nın müteahhidi Ömer Cihan ise Antalya’da depremzedelerin kaldığı otelde yakalanarak tutuklandı.
14.02.2023 Gündem
Kredi kartları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 17 arttı
Kredi kartları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 17 arttı Nakit kullanımının azaldığı ve kartlı ödemelerin büyüme eğilimi gösterdiği, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından yayımlanan verilerde yeniden teyitlendi. Rapora göre Türkiye'de kredi kartı sayısının 100 milyona yaklaştığı görüldü. Öte yandan kredi kartı sayısındaki artış, bir yıl öncesine kıyasla yüzde 17 oldu.
4.01.2023 Ekonomi
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü
İl il gezip turist avlayan gaspçı enselendi! Nuri Alço yöntemi ile onlarca kişiyi ağına düşürdü Türkiye’deki dolandırıcıların yöntemlerine akıl sır ermezken bir de ithal gaspçı ortaya çıktı. İstanbul başta olmak üzere il ile geziyor, kendisini bazen doktor bazen de iş insanı olarak tanıtıyor. Tunuslu bir gaspçının Türkiye’ye gelen turistleri adeta bir bir avladı. Aralarında bir Yeni Zelandalının da olduğu turistlere büyük tuzak kuran gaspçının kullandığı yöntem ise Türk filmlerini aratmayacak cinsten...
14.12.2022 Yaşam
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı duyurdu! İletişim uzman yardımcısı alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Sınava başvuru için KPSS şartı aranmıyor. Adayların, 35 yaşını doldurmamış, hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakülteleri ile iletişim fakülteleri ve mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.12.2022 Personel Alımı
AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası
AnadoluJet'ten ucuz bilet kampanyası AnadoluJet yurt içi uçuşlarda geçerli olmak üzere biletlerde yüzde 20 indirim yapma kararı aldı.
2.11.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Ziraat Bankası 78 ilde 1650 personel alacak! İl il kontenjan listesi yayınlandı! İşte başvuru şartları! Ziraat Bankası personel alımı duyurusu yayımlandı. 1500 servis görevlisi, 30 müfettiş ve 120 uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 16 Ekim’de sona eriyor. İşe alım sınavı başvuruları online olarak alınacak. Sınava başvuru ücreti ise 330 TL olarak belirlendi. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası personel alımı şartları ne? İşte işe alım sınavı başvurusu ve adaylarda aranan şartlar!
5.10.2022 Personel Alımı
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? Ziraat Bankası servis görevlisi alımı için aramalar arttı. Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Bankası için 1800 servis görevlisi alımı yapılacak. Peki, Ziraat Bankası servis görevlisi ne iş yapar, maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi başvuru şartları nelerdir, nasıl ve ne zaman yapılır? Sınav soruları ve konuları belli mi?
27.09.2022 Personel Alımı
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması...
Kredi çekmek isteyenlere müjde! Ucuz kredi geliyor, resmen belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi ve tavan fiyat uygulaması... Ucuz konut kredisi müjdesi. Kredi çekmek isteyenleri sevindiren gelişme. Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. Öte yandan Fahiş kira fiyatlarının önüne geçilecek. Yol haritası belli oldu. Tavan fiyat getirilmesi de dahil farklı alternatifler gündemde. Özellikle son bir yılda kira fiyatlarındaki artış vatandaşları ekonomik olarak zorluyordu. Ortalama kira fiyatları asgari ücret ile yarışır hale geldi. Asgari ücretli ya da asgari ücrete yakın ücret alan ve kiralık evde yaşayan vatandaşlar kiralardaki bu astronomik artışın önüne geçilmesini bekliyordu. Hükümet kira fiyatlarındaki artışı önlemek için çalışmalara başladı. Peki Düşük Faizli Konut Kredisi Nasıl Alınır, Şartları Neler? Kimler Düşük Faizli Konut Kredisi Alabilir? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Ne Zaman Verilecek? 0.89, 0.99 Faizli Konut Kredisi Şartları Nedir, Hangi Bankalar Verecek? İşte son dakika haberinin detayları.
22.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu Ucuz konut kredisi müjdesi. Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Ekonomi
Halkbank personel alımı ilanı yayınlandı! 150 uzman yardımcısı alınacak! İşte Halkbank personel alımı başvuru şartları!
Halkbank personel alımı ilanı yayınlandı! 150 uzman yardımcısı alınacak! İşte Halkbank personel alımı başvuru şartları! Halkbank duyurdu! 150 personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, İstanbul’da istihdam edilmek üzere bilgi teknolojileri uzman yardımcısı kadrosunda 150 personel istihdam edilecek. Halkbank personel alımı başvuruları 6 - 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında alınacak. Adaylara 25 Haziran’da sınav yapılacak. Peki, Halkbank personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Halkbank personel alımı başvuru şartları!
10.05.2022 Personel Alımı
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor Emeklilere 2.750 TL nakit ödeme yapılacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor. Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. Ödemeler anında hesaplara yatırılıyor. Yapı Kredi emeklilere promosyon ödemesi duyurusunu yaptı. Aylıklarını Yapı Kredi'ye taşıyan emekli müşterilere, maaşlarına göre en düşük 1.650 TL, en yüksek 2.500 TL ödeme yapılacak. Emekliler, bankaya maaşını taşıyan yakınları için de 250 TL nakit ödül kazanacak. Nakit promosyon ödemeleri 3 yıl için peşin olarak yapılacak. Promosyon kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Emekliler, ücretsiz EFT ve havale imkanından faydalanabileceği gibi banka tarafından belirlenen özel indirimlerden de yararlanacak. Banka müşterisi olmayan emekliler, e-Devlet'ten kolayca maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor. Emeklilere 2.750 TL'ye varan promosyon ödemesinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez... Yapı Kredi son dakika olarak açıkladı. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren kararın detayları paylaşıldı. Bir ilk gerçekleştiriliyor. Tamamen değişiyor. Bankacılıkta büyük dönüşüm başlıyor. Yapı Kredi ve Gelir İdaresi Başkanlığı, yürüttükleri e-dekont projesiyle kâğıt olarak düzenlenen tüm dekontları elektronik ortama taşıyor. Sektörde bir ilk olan bu geçişle Yapı Kredi’nin gişedeki parasal işlemlerinin de artık ürün sözleşmelerinde olduğu gibi mobil onayla tamamlanabilmesine olanak sağlanacak. Müşterilerin yasal geçerlilik nedeniyle ıslak imzalı olarak basılması gereken dekontların da elektronik olarak kendilerine iletilmesiyle, zaman ve kâğıt tasarrufu sağlanarak sürdürülebilirliğe de katkıda bulunmak hedefleniyor.
7.03.2022 Ekonomi
Araba alacaklara büyük fırsat! Yeni düzenleme geliyor, araç kredileri artık...
Araba alacaklara büyük fırsat! Yeni düzenleme geliyor, araç kredileri artık... Araba sahibi olmak isteyenlere müjde. Araç kredileriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Resmen değişiyor. Yeni düzenleme geliyor. Tarih belli oldu. BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben katıldığı canlı yayında taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme olacağını bildirdi. Yerli otomobilin çıkışıyla otomobil kredileri konusunda artırım olacağını açıklayan Akben, taksit sayısının artırılması ile ilgili de görüşmelerin yapılacağını duyurdu. İşte son dakika haberini detayları...
4.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alacak! İşte başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı sınavla iletişim uzman yardımcısı alacak! Yayımlanan ilana göre, İletişim Uzman Yardımcısı unvanıyla atama yapılabilecek azami kadro sayısı 30 olarak belirlendi. İletişim uzman yardımcısı sınav başvurusu 24 Ocak’ta başlıyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte iletişim uzmanı alımı başvuru şartları!
17.01.2022 Personel Alımı
Faizsiz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve... HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu
Faizsiz kredi fırsatı! 6 ay ödemesiz ve... HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank resmen duyurdu Faizsiz kredi fırsatı devreye alındı. HalkBank, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank ve diğer bankalar kredi paketlerini duyurdu. Bazı kredilerin 6 ay ödemesiz ve uygun faizli ya da faizsiz seçenekleri bulunuyor. Girişimci, çiftçi, esnaf kadınlara destek olabilmek ve yeni iş kurmak isteyenler için bankalar kredi paketlerini devreye aldı. Limitler konusunda da çok sayıda seçenek sunuldu. İşte bankaların duyurduğu kredi paketleri...
22.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Banka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi banka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.