Bes

Bes

Son dakika BES haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BES ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BES haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bes gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.053 bes haberi bulunmuştur. Tüm bes haberleri aşağıda listelenmiştir.
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan başkanlığında toplandı. Toplantıda alınan faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı!
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı! Diyarbakır'da otomobilin arka lastiğinin fırlayıp takla atmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan 1 yaralı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, otomobilin lastiğini olay yerinden 5 metre geride buldu.
24.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi Kurban Bayramı’nın bu ay ne zaman, hangi ayda ve ayın kaçında idrak edileceğine dair ayrıntılar vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı geride kalırken ikinci dini bayram olan Kurban Bayramı tarihi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Kurban Bayramı dört gün sürüyor. Peki, Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024, Kurban Bayramı 2024 ne zaman?
23.04.2024 Yaşam
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) yeni dönem! Kredi ve kısmi ödeme detayı ortayı çıktı
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) yeni dönem! Kredi ve kısmi ödeme detayı ortayı çıktı Bireysel Emeklilik Sistemi, iş hayatında birikim yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Fakat farklı nedenlerden dolayı erken çıkmak isteyenler bulunuyor. Sözleşmeler ise bankadan bankaya değişiklik gösterirken, caymadaki farklılıklar bazı mağduriyetlerin yaşanmasına neden oluyor. Öte yandan Bireysel Emeklilik Sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor. Bunun yanında 1 Temmuz itibarıyla BES katılımcıları birikimlerinin yüzde 50'sini belli şart dahilinde kullanabilecekler.
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi
Ekmeğin fiyatı 2 TL'ye kadar düştü! Esnaflar rekabete girdi Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim devam ediyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Magazin
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Gündem
BES'te yeni dönem başlıyor! İşte BES birikiminden kısmi çekişin şartları
BES'te yeni dönem başlıyor! İşte BES birikiminden kısmi çekişin şartları BES katılımcılarının ihtiyaç halinde birikimlerinin bir kısmını çekebilmesinin şartları netleşti. Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Buna göre sistemde minimum beş sene kalmış bir katılımcı, birikiminin yüze 50’lik kısmını devlet desteği ile birlikte alabilecek.
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı!
Restoran ve kafelerde servis ücreti kurnazlığı! Restoran ve kafelerde fiyat listeleri zorunluluğu getirilmesinin ardından ticaret bakanlığı servis ücretlerini de sıkı denetliyor. İşletmeler kurallara uyuyor ama bazıları yabancı müşterinden servis ücreti almaya devam ediyor.
14.04.2024 Ekonomi
BES'te yeni dönem başlıyor! Ödeme desteği geliyor, biriken parayı çekebilirsiniz
BES'te yeni dönem başlıyor! Ödeme desteği geliyor, biriken parayı çekebilirsiniz BES'te yeni dönem devreye giriyor. Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) biriken tasarruflar artık bankadan çekilebilecek. Yeni düzenleme 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla başlayacak. İşte yeni düzenlemenin detayları...
14.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bin 177 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bin 177 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “Kalkan-19” denetimlerinde bin 177 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
12.04.2024 Gündem
BES'te yeni dönem başladı! Sakın yapmayın, hesabınızdaki paradan çekiliyor
BES'te yeni dönem başladı! Sakın yapmayın, hesabınızdaki paradan çekiliyor Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
12.04.2024 Ekonomi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi
ABD Mart ayı enflasyon verisi açıklandı! Altın fiyatları tepki verdi Yıllık enflasyonun Mart ayında yükselmesi ve temel fiyat baskılarının inatçı bir şekilde güçlü kalmaya devam etmesi, Fed'in bu yıl faiz oranlarını ne kadar düşürebileceğine dair soru işaretlerini arttırdı.
10.04.2024 Ekonomi
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
10.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor BİST 100 endeksi güne 9807 puandan başladı.
9.04.2024 Ekonomi
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.