Tuzlama

Tuzlama

Son dakika tuzlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuzlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuzlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuzlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuzlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 587 tuzlama haberi bulunmuştur. Tüm tuzlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı
Çanakkale'nin yükseklerinde kar yağışı Çanakkale'nin yüksek kesimleri, etkili olan kar yağışı birlikte beyaza büründü.
21.01.2024 Gündem
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı
Tendürek Geçidi kardan kapandı, çoğu TIR onlarca araç mahsur kaldı Van'ın Çaldıran ilçesindeki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle kapandı. Çoğu TIR, onlarca araç bölgede mahsur kaldı.
12.01.2024 Gündem
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı Ardahan'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 57 köy yolu, ulaşıma kapandı.
25.12.2023 Gündem
Doğu Karadeniz'de kar; 367 köy yolu kapandı! Çalışma başlatıldı
Doğu Karadeniz'de kar; 367 köy yolu kapandı! Çalışma başlatıldı Doğu Karadeniz'deki 4 ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle 367 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekipler yolların ulaşıma açılması için çalışma başlattı.
25.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluştu
TEM Otoyolu'nda ulaşıma 'kar' engeli; araç kuyrukları oluştu Kocaeli'de yoğun kar nedeniyle TEM Otoyolu'na ulaşım aksadı, İstanbul yönünde uzun araç kuyrukları oluştu.
19.11.2023 Gündem
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı
Haziranda kar sürprizi çileye dönüştü! Sürücüler zor anlar yaşadı Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan Şavşat- Ardahan kara yolunun 2 bin 685 rakımlı Sahara Geçidi’ne kar yağdı. Hazırlıksız yakalanan sürücüler zorluk yaşadı.
25.06.2023 Yaşam
Bolu Dağı'nda kar yağışı başladı
Bolu Dağı'nda kar yağışı başladı Bolu Dağı'nın TEM ve D-100 geçişlerinde kar yağışı etkili olurken, Karayolları ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışması sonucu ulaşımda aksama yaşanmadı.
29.03.2023 Gündem
İstanbul karı bekliyor: Ekipler hazırlıklarını sürdürüyor
İstanbul karı bekliyor: Ekipler hazırlıklarını sürdürüyor İstanbul'da beklenen kar yağışı için ekipler hazırlıklarını sürdürüyor.
4.02.2023 Gündem
Ankara’da kar yağışı etkili oldu, cadde ve sokaklar beyaza büründü
Ankara’da kar yağışı etkili oldu, cadde ve sokaklar beyaza büründü Ankara’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı ile birlikte cadde ve sokaklar beyaza büründü.
2.02.2023 Gündem
İzmir'de kar yağışı başladı! Araçlar yolda kaldı
İzmir'de kar yağışı başladı! Araçlar yolda kaldı İzmir'in Ödemiş, Kemalpaşa ve Karabağlar ilçelerinde yüksek kesimlere kar yağdı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolların kapanmaması için kar küreme çalışması yaparken, yolda kalan araçlar da çekildi.
27.01.2023 Yaşam
Karlıova'da kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı
Karlıova'da kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı Bingöl’ün Karlıova ilçesi, etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü. İlçe merkezinde kar kalınlığı, 15 santimetre olarak ölçüldü.
15.01.2023 Gündem
Karadeniz'de kar başladı, yollar kapandı
Karadeniz'de kar başladı, yollar kapandı Rize’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 ilçede 41 köy yolu ulaşıma kapandı. Artvin’de de dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle 78 köy yolu ulaşıma kapandı.
8.01.2023 Yaşam
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.
28.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim'
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim' 'Et tuzlama' (saltbae) hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, sahibi olduğu ve yıldız isimleri ağırladığı restoranlarında uyguladığı fiyat politikasıyla adından söz ettiriyor. Ünlü işletmeci, son olarak 49 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Abu Dabi restoranından bir adisyon yayınladı. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler gözlerine inanamadı.
18.11.2022 Magazin
Hamsinin fiyatı yüzde 50 düştü! Bugün itibarıyla değişti
Hamsinin fiyatı yüzde 50 düştü! Bugün itibarıyla değişti Trabzon'da bir hafta önce kilosu 65-70 TL’den satılan hamsi denizde bollaşınca bugün itibariyle kilosu 35-50 TL arasında satılmaya başlandı. Palamut fiyatları ise ikiye katlandı.
14.11.2022 Ekonomi
Balıkçılar lakerda yapımına başladı! 2 kilosu 350 lira
Balıkçılar lakerda yapımına başladı! 2 kilosu 350 lira Karadeniz’de torik ve palamudun dilim dilim kesilerek salamura edilmesiyle hazırlanan lakerda, 2 kilogramlık bidonlarda 350 TL'den satışa çıkarıldı.
12.11.2022 Ekonomi
Kar yağışı aniden bastırdı! Karayolu ulaşıma kapandı
Kar yağışı aniden bastırdı! Karayolu ulaşıma kapandı Artvin’de etkili olan sağanak yağış yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı, yoğun kar yağışı nedeniyle Ardanuç-Ardahan kara yolu ulaşıma kapandı.
4.11.2022 Yaşam
Balık fiyatları düştü! 70 liraydı, 25 liraya indi
Balık fiyatları düştü! 70 liraydı, 25 liraya indi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde palamut fiyatları dibe vurdu. Geçtiğimiz hafta büyüklüğüne göre tanesi 60-70 TL arasında değişen fiyatlardan satılan palamut bu hafta tanesi 25 TL’den satılmaya başladı.
22.10.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Tezgahlar doldu taştı: 'En uygun zaman'
Balık fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Tezgahlar doldu taştı: 'En uygun zaman' Balık fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sezonun en verimli günleri yaşanıyor, fiyatlar düştükçe düştü. Batı Karadeniz taraflarında bolca avlanan palamut balıkçıları, palamut tuzlamanın tam vakti olduğunu söyledi.
1.10.2022 Ekonomi
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır'
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır' Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
12.06.2022 Magazin
Doğu Karadeniz'de 448 yerleşim yerinin yolu kardan kapalı
Doğu Karadeniz'de 448 yerleşim yerinin yolu kardan kapalı Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 5 ilde etkili olan kar yağışı nedeniyle 448 köy ve mahalle yolu, ulaşıma kapandı. Ordu'da kar kalınlığı yer yer 2 metreye ulaştı.
16.03.2022 Gündem
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
İstanbul'da kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdü
İstanbul'da kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdü İstanbul'da gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri aralıksız çalıştı. Ekipler, yolların kapanmaması için büyük mücadele verdi.
13.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuzlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuzlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.