Türkiye Ziyareti

Türkiye Ziyareti

Son dakika Türkiye ziyareti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye ziyareti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye ziyareti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Ziyareti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye ziyareti gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.122 türkiye ziyareti haberi bulunmuştur. Tüm türkiye ziyareti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama
Kremlin'den Putin'in Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama Kremlin'den yapılan açıklamada Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin'in Rusya'da Mart ortasında yapılacak seçimlerden önce Türkiye'yi ziyaret edebileceği duyuruldu.
14.02.2024 Gündem
İtalyan medyası İstanbul'daki görüşmenin perde arkasını yazdı! Erdoğan'dan yardım istedi
İtalyan medyası İstanbul'daki görüşmenin perde arkasını yazdı! Erdoğan'dan yardım istedi İstanbul'da hafta sonu gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan-Giorgia Meloni görüşmesinin detayları İtalya basınına yansıdı. Il Giornale gazetesi, Roma yönetiminin Ankara'dan istediği yardımı yazdı.
22.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Enflasyonla mücadele, tahıl koridoru! Kritik Kabine toplantısı başladı
Enflasyonla mücadele, tahıl koridoru! Kritik Kabine toplantısı başladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Gündemdeki başlıklar arasında Erdoğan’ın diplomatik temasları, Tahıl Koridoru’nun geleceği, düzensiz göçle mücadele, ekonomideki son gelişmeler ve kamuda toplu sözleşme görüşmeleri bulunuyor.
7.08.2023 Gündem
Kabine toplanıyor! Masada çok kritik konular var
Kabine toplanıyor! Masada çok kritik konular var Kabine bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Gündemdeki başlıklar arasında Erdoğan’ın diplomatik temasları, Tahıl Koridoru’nun geleceği, düzensiz göçle mücadele, ekonomideki son gelişmeler ve kamuda toplu sözleşme görüşmeleri bulunuyor.
7.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! İşte masadaki kritik konular
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! İşte masadaki kritik konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'de Kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek. Ekonomi ve bazı Batı ülkelerinde terör örgütü mensuplarının eylemleri de öncelikli başlıklar arasında olacak.
6.08.2023 Gündem
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir
İsrail basınından dikkat çeken analiz: Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir İsrail merkezli Haaretz gazetesi yayınladığı analiz haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu karşılaştırarak “Netanyahu, Erdoğan'ı yalnızca kıskanabilir” ifadelerine yer verdi.
25.07.2023 Dünya
Netanyahu’nun Türkiye ziyareti sağlık sorunları nedeniyle ertelendi
Netanyahu’nun Türkiye ziyareti sağlık sorunları nedeniyle ertelendi İsrail basını, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun 26 Temmuz cuma günü Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaretin sağlık sorunları nedeniyle ertelendiğini duyurdu.
23.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç'
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç' Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin Türkiye ziyareti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tüm dünyada yankılanırken, ABD basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna savaşındaki 'kilit' rolüne dikkat çekti.
8.07.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şüphesiz Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor. Her zaman ısrarla savunduğum bir hususu tekrar vurgulamak istiyorum. Adil bir barışın kaybedeni olmaz. Taraflar arasındaki anlayış farklılıklarına rağmen barış arayışlarına bir an evvel geri dönülmesi en samimi arzumuzdur. Ukrayna'nın yeniden ayağa kaldırılmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.
7.07.2023 Gündem
Putin Türkiye'ye geliyor! Erdoğan ile görüşecek
Putin Türkiye'ye geliyor! Erdoğan ile görüşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Rus liderin Türkiye'ye ziyareti konusunda sözleştiği öğrenildi.
16.06.2023 Gündem
'ABD Büyükelçisine gereken uyarılar yapıldı'
'ABD Büyükelçisine gereken uyarılar yapıldı' Diplomatik kaynaklar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'in Suriye’ye ziyaretine ilişkin "ABD Büyükelçisi davet edildi, gereken uyarılar, mesajlar verildi" dedi. 9 Mart'ta Türkiye, İsveç ve Finlandiya'nın temsilcilerinin Brüksel'de yapacağı toplantıya ilişkin, "Mutabakat zaptının içindeki taahhütlerin İsveç ve Finlandiya tarafından yerine getirilip getirilmediği madde madde üzerinden geçilip görüşülecek." açıklaması yapıldı.
8.03.2023 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: 100 milyon dolarlık yardım daha yapacağız
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: 100 milyon dolarlık yardım daha yapacağız ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken, depremde binlerce insanın öldüğünü, milyonlarca insanın da etkilendiğini belirterek, “ABD olarak şimdiye kadar 85 milyon dolarlık yardım yaptık. 100 milyon dolarlık yardım daha yapacağız” dedi.
19.02.2023 Gündem
NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? NATO Genel Sekreteri Türkiye ziyareti!
NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? NATO Genel Sekreteri Türkiye ziyareti!  NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Türkiye'ye gelecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini ve depremler nedeniyle dayanışma mesajı vereceğini bildiren Stoltenberg, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın bitiminde düzenlediği basın toplantısında, NATO'nun Türkiye'ye desteği ve yarın Türkiye'ye yapacağı ziyaret hakkında bilgi verdi. Peki, NATO Genel Sekreteri kimdir? Jens Stoltenberg Türkiye ziyareti ne zaman? 
15.02.2023 Dünya
İsmail Cem neden oldu? İsmail Cem kimdir, nereli, ölüm nedeni ne, Cem'in kurduğu parti ne?
İsmail Cem neden oldu? İsmail Cem kimdir, nereli, ölüm nedeni ne, Cem'in kurduğu parti ne? İsmail Cem kimdir, nereli, neden öldü? Sorularının yanıtı İsmail Cem’in ölüm yıldönümü nedeniyle merak ediliyor. Türkiye'de Geri Kalmışlığın Tarihi, Türkiye Üzerine, 12 Mart, TRT'de 500 Gün, Siyaset Yazıları, Gelecek İçin Denemeler ve Mevsim eserlerinin yazarı, aynı zamanda 55, 56 ve 57. Hükümetlerde Dışişleri Bakanlığı görevlerinde bulunan İsmail Cem 24 Ocak 2007’te hayatını kaybetti. İşte İsmail Cem hakkında merak edilenler…
24.01.2023 Gündem
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, Türkiye ziyareti öncesi yaptığı açıklamada, terör örgütü FETÖ soruşturmasının firari şüphelisi Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesinin İsveç yargı makamları tarafından reddedilmesine değinerek, “Türk tarafının iade davalarına müdahil olması doğal” dedi.
21.12.2022 Dünya
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Erdoğan'a teşekkür ederiz, Türkiye dünya gıda krizini önledi
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Erdoğan'a teşekkür ederiz, Türkiye dünya gıda krizini önledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul’da NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ortak basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, "Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Türkiye'ye Ukrayna'ya verdiği destek için teşekkür ediyorum. Gıda krizini önlemiş oluyorlar. Sevkiyatı sağlamak için yaptıklarını takdirle karşılıyoruz. Türkiye, Finlandiya ve İsveç üçlü muhtıra konusunda uzlaştılar." dedi.
3.11.2022 Siyaset
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz
Çavuşoğlu: Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Fransa'da yaptığı açıklamada, “Suriye'den Libya'ya Kıbrıs'tan Ege'ye ve Akdeniz'e kadar hakkımızı hukukumuzu korumakla mükellefiz” dedi.
9.10.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop’dan Malezya’da üst düzey temaslar
TBMM Başkanı Şentop’dan Malezya’da üst düzey temaslar Malezya’daki üst düzey temaslarına devam eden TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki Palamento heyetiyle birlikte resmi ziyarette bulunduğu Kuala Lumpur’da Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile önce baş başa, ardından da heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Şentop, Temsilciler Meclisi Başkanı ile görüşmesinin ardından Malezya Senato Başkanı Rais Yatim ve beraberindeki heyet ile de bir araya geldi.
4.10.2022 Dünya
Bakan Akar: Türkiye ve Malezya, stratejik önemi haiz iki ülkedir
Bakan Akar: Türkiye ve Malezya, stratejik önemi haiz iki ülkedir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türkiye ve Malezya, Asya'nın batı ve doğu kanatlarında yer alan stratejik önemi haiz iki ülkedir. Bu açıdan, ülkelerimiz arasındaki iş birliğini küresel barış ve istikrara katkı için daha da güçlendirmeye kararlıyız" dedi. 
13.09.2022 Siyaset
Bakan Akar, Malezya Milli Günü Resepsiyonu’na katıldı
Bakan Akar, Malezya Milli Günü Resepsiyonu’na katıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türkiye ile Malezya arasındaki ilişkileri en üst seviyeye çıkarmak için gereken ne varsa yapmayı ve buna yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.
12.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Ziyareti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye ziyareti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.