Türkiye Açıklaması

Türkiye Açıklaması

Son dakika Türkiye açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.282 türkiye açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm türkiye açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması ABD Senatosu’nun sıkı Yunan-Rum dostu olan Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bob Menendez, skandal bir açıklamaya imza attı. Türkiye karşıtı açıklamaları ile tanınan Menendez bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı. Menendez'in sözleri Yunan basınında geniş yer buldu. Komşu basını Erdoğan'ın uçuş rotası ile verdiği mesajı da manşetlerine taşıdı.
21.07.2023 Gündem
AB Yüksek Temsilcisi Borrell'den Türkiye açıklaması
AB Yüksek Temsilcisi Borrell'den Türkiye açıklaması Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye ile AB arasında daha güçlü bir ilişki geliştirmek için karşılıklı çıkar olduğuna inanıyoruz.” dedi.
20.07.2023 Gündem
İtalya Başbakanı Meloni'den flaş Türkiye açıklaması: AB üyelik süreci mevcut bağlamda gündemde değil
İtalya Başbakanı Meloni'den flaş Türkiye açıklaması: AB üyelik süreci mevcut bağlamda gündemde değil İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin AB üyelik süreci mevcut bağlamda gündemde değil” diye konuştu.
13.07.2023 Dünya
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
İsveç'ten flaş Türkiye açıklaması: Destekliyoruz
İsveç'ten flaş Türkiye açıklaması: Destekliyoruz İsveç Başbakanı Kristersson 'Türkiye ile daha yakın ekonomik ilişkiler kurulmasını destekliyoruz' dedi.
11.07.2023 Dünya
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kahramanmaraş bölgesinde meydana gelen sarsıntıların son yüzyılın en şiddetli depremlerinden olduğunu söyledi. Price, Türkiye'ye desteklerinin süreceğini ifade etti.
10.02.2023 Dünya
ABD hükümetinden Türkiye açıklaması
ABD hükümetinden Türkiye açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kahramanmaraş bölgesinde meydana gelen sarsıntıların son yüzyılın en şiddetli depremlerinden olduğunu söyledi. Price, Türkiye'ye desteklerinin süreceğini ifade etti.
10.02.2023 Gündem
Finlandiya'dan Türkiye açıklaması: İlk istişareler yapıldı
Finlandiya'dan Türkiye açıklaması: İlk istişareler yapıldı Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Finlandiya ve İsveç’in NATO üyeliğine ilişkin ifadelerinin ardından bugün yaptığı açıklamasında, “Bu konuda Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto ile hemfikiriz. Kabinem, Erdoğan’ın danışmanı ile Haavisto ve Türkiye Dışişleri Bakanı ile ilk istişareler yapıldı” dedi.
30.01.2023 Dünya
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden?
Riot Games hacklendi mi? Riot Games açılmıyor, Riot Games giriş sorunu nedir? LoL ve Valorant hata veriyor neden? Riot Games oyunları hata verince oyunseverler Riot Games’in hacklenip hacklenmediğini sorgulama başladı. LoL oynayanlar giriş ekranına ulaşamıyor. Peki, Riot hacklendi mi? Riot Games oyunları neden açılmıyor, LoL ve Valorant hata veriyor, neden açılmıyor?
25.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Putin'den flaş Türkiye açıklaması: Gelecek aylarda kurulabilir
Putin'den flaş Türkiye açıklaması: Gelecek aylarda kurulabilir Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı açıklamada, 'Türkiye'nin doğal gaz altyapısı önemli potansiyele sahip. Kurulacak doğal gaz merkezinde ticaret için elektronik platform gelecek aylarda kurulabilir' dedi.
15.12.2022 Dünya
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması!
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması! Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na dair yayınlanan bildiride, “Terörün her türlüsünü ve tezahürünü kınıyor ve son dönemde yaşanan korkunç terör saldırıları sonrasında hayatını kaybedenlerin yasını tutan Türkiye ile dayanışma içindeyiz” denildi.
29.11.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
Rusya'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması: Farklı bir pozisyon alıyor
Rusya'dan dikkat çeken Türkiye açıklaması: Farklı bir pozisyon alıyor Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye'nin arabuluculuk başta olmak üzere birçok konuda çaba gösterdiğini ifade ederken, 'Ankara, Paris ve Berlin'den farklı bir pozisyon alıyor' ifadelerini kullandı.
24.10.2022 Dünya
Çin uzay roketi düştü mü, 23 tonluk roket nereye düşecek? Roket düşerse ne olur, etkisi ne, ne kadar zarar verir?
Çin uzay roketi düştü mü, 23 tonluk roket nereye düşecek? Roket düşerse ne olur, etkisi ne, ne kadar zarar verir? Çin uzay roketi nereye düşecek, Çin uzay roketi düştü mü? Çin’in Tiangong uzay üssünden pazartesi günü fırlattığı 23 tonluk devasa roket, kontrolsüz bir şekilde Dünya’ya düşüşe geçti. 10 katlı bina yüksekliğindeki roketin nereye düşeceği merak konusu oldu. Peki, Roket nereye düşecek, Türkiye var mı?
4.11.2022 Dünya
Türkiye'ye dolar yağacak! Doğal gaz krizi Türkiye'ye yaradı, dikkat çeken detay
Türkiye'ye dolar yağacak! Doğal gaz krizi Türkiye'ye yaradı, dikkat çeken detay Türkiye'ye dolar yağacak. Dolarlarıyla birlikte Türkiye'ye geliyorlar. Rusya’nın Avrupa’ya uyguladığı doğalgaz ambargosu nedeniyle pek çok Avrupa ülkesi, doğalgaz zamları ve kesintileri ile karşı karşıya kalacak. Bu durumdan rahatsız olan ve kışı rahat geçirmek isteyen Avrupalılar da çareyi Türkiye’ye gelmekte buldu. Avrupalılar, Türkiye’de bulunan otel ve kiralık evler için rezervasyon yapmaya başladı. Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaş ile başlayan enerji krizi Avrupa'yı derinden etkilemeye devam ediyor. Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak'ın Türkiye açıklaması ise dikkat çekti.
16.09.2022 Ekonomi
Miçotakis geri adım attı! Önemli açıklamalar: Erdoğan'la görüşmeye hazırım!
Miçotakis geri adım attı! Önemli açıklamalar: Erdoğan'la görüşmeye hazırım! Dün Bozcaada açıklarında açılan Yunan ateşiyle tansiyonun iyice yükseldiği Yunanistan'da, Başbakan Kiryakos Miçotakis'ten jet hızıyla geri adım geldi. Miçotakis, Prag'da yapılacak toplantıda Erdoğan'la konuşmayı umduğunu söyleyerek Türkiye ile diyaloğa açık olduğunu belirtti.
11.09.2022 Dünya
İsveç’ten Türkiye açıklaması: Türkiye ile NATO anlaşmasının şartları yerine getirilecektir
İsveç’ten Türkiye açıklaması: Türkiye ile NATO anlaşmasının şartları yerine getirilecektir NATO üyelik başvurusu yapan ve terör örgütlerine verdiği destek nedeniyle Türkiye’nin bu üyelik durumuna itirazda bulunduğu İsveç’ten konuyla ilgili kritik bir açıklama geldi. İsveç’ten gelen önemli açıklamayı Başbakan Magdalena Andersson, düzenlediği basın toplantısında yaptı.
16.08.2022 Dünya
BM'den flaş Türkiye açıklaması: Önemli adımlar atıldı
BM'den flaş Türkiye açıklaması: Önemli adımlar atıldı Birleşmiş Milletler (BM) Kadına ve Kız Çocuklarına Yönelik Şiddet, Nedenleri ve Sonuçları Özel Raportörü Reem Alsalem, Türkiye'nin aile içi şiddet dahil kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddetle mücadele etmek ve ayrımcılığı ortadan kaldırmak için son 15 yılda önemli adımlar attığını söyledi.
27.07.2022 Gündem
ABD'den Türkiye açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
ABD'den Türkiye açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Beyaz Saray, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve BM arasında imzalanan anlaşmayı memnuniyetle karşıladı, Guterres ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aracılık etmelerinden dolayı teşekkür etti.
22.07.2022 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Gayretli çalışmaları alkışlıyoruz
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Gayretli çalışmaları alkışlıyoruz ABD'den son dakika Türkiye açıklaması geldi. Türkiye'ye teşekkür ettiler. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, ABD’nin Türkiye'nin ev sahipliğinde yarın imzalanacak olan Tahıl Sevkiyatı Anlaşması'nı memnuniyetle karşıladığını belirterek, Birleşmiş Milletler (BM) ve Türkiye'nin anlaşmadaki çabalarını takdir ettiğini aktardı. İşte son dakika haberinin detayları...
21.07.2022 Dünya
İsrail'den flaş Türkiye açıklaması!İmzalar atılacak, 71 yıl sonra bir ilk...
İsrail'den flaş Türkiye açıklaması!İmzalar atılacak, 71 yıl sonra bir ilk... Türkiye ve İsrail 1951 yılından bu yana ilk kez havacılık anlaşmasına imza atacak. İsrail'den konuya ilişkin yapılan açıklamada 'Anlaşma kapsamında İsrail Hava Yolları'na ait uçaklar Türkiye'nin bazı noktalarına uçuş yapacak' denildi.
7.07.2022 Dünya
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması...
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması... ABD’deki Yunan-Rum lobisi, Ermeni ve bölücü destekçileri ile birlikte Türkiye’ye 40 adet F-16 savaş uçağı satışını ve yaklaşık 80 uçağın da modernizasyonunu önlemek amacıyla harekete geçti. Bu çerçevede Amerikan Kongresi’nin alt kanadı Temsilciler Meclisi üyesi 10 milletvekili, Türkiye’ye ABD yapımı F-16 satışını ve modernizasyonunu zorlaştıran bir yasa maddesi değişikliği hazırladı.
7.07.2022 Dünya
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti.
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Türkiye'ye asılsız suçlama! Köşeye sıkışınca gazeteciye hakaret etti. Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis bugün AB Parlamentosu başkanı Roberta Metsola'nın daveti üzerine Avrupa Parlamentosu'na seslendi. Ancak söz konusu toplantı hiç de Yunan Başbakan'ın beklediği bir havada gerçekleşmedi.
5.07.2022 Dünya
İsveçli ve Finli bakanlardan Türkiye açıklaması: Anlaştık! Mutabakatı onurlandıracağız...
İsveçli ve Finli bakanlardan Türkiye açıklaması: Anlaştık! Mutabakatı onurlandıracağız... Rusya'nın Ukrayna topraklarına saldırmasıyla başlayan savaşın ardından NATO'ya katılmak isteyen İsveç ve Finlandiya konusunda yaşanan süreçte sona yaklaşılıyor. Terör örgütü mensuplarını koruyan iki ülke için Türkiye devreye girmiş ve haklı itirazlarda bulunmuş, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Madrid zirvesinde görüşen taraflar anlaşmaya varmıştı.
5.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü tahıl koridorunda! Zelenski'den son dakika Türkiye açıklaması...
Dünyanın gözü tahıl koridorunda! Zelenski'den son dakika Türkiye açıklaması... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken dünyanın gözü kritik bölgede. Ülkedeki savaş can almaya devam ederken Ukrayna lideri Zelenski'den dikkat çeken bir açıklama geldi.
5.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.