Türkevi

Türkevi

Son dakika türkevi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkevi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkevi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkevi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkevi gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 türkevi haberi bulunmuştur. Tüm türkevi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan'dan Karabağ açıklaması: Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor
Bakan Fidan'dan Karabağ açıklaması: Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu’na ilişkin Türkevi’nde açıklamalarda bulundu. Azerbaycan'ın Karabağ operasyonuyla ilgili olarak, "Başka çarenin kalmadığını gösteren bir operasyondu." diyen Fidan, Tahıl Koridoru'ndaki son duruma da değindi. Bakan Fidan, "Yeni dönemde iki taraf, tahıl anlaşmasını savaş çabalarının bir parçası olarak görmekteler. Bu bizim işimizi zorlaştıran bir konu. Yoğun adım atmaya devam edeceğiz. Batılı müttefiklerimizin Ermenistan'a tavsiye verirken daha dikkatli olması gerekiyor. Ermenistan'a verilen tavsiyeler istikrara yönelik olmalı." dedi.
23.09.2023 Gündem
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş
Elon Musk Türkçe bilen personel arıyor! İşte aylık vereceği maaş Elon Musk’ın uydu internet hizmeti Starlink, Türkiye’de faaliyette bulunmak için resmi başvuru yaptı. Şirket şimdi saati 24 dolara Türkçe bilen personel arıyor.
23.09.2023 Dünya
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir?
Spacex iş başvurusu | Spacex Türkçe bilen temsilci arıyor! Spacex nedir, Spacex iş başvuru şartları nelerdir? SpaceX, Türkiye'de Starlink internet hizmetini başlatmaya hazırlanıyor. ABD merkezli firma, Türkçe bilen Starlink temsilcisi arıyor. İşte Spacex iş başvurusu ile ilgili merak edilen detaylar…
22.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC mesajı: Dünyayı siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap etti. 'Teröre göz yumanlar var' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye, Kuzey Afrika ve Sahel bölgesinde vekalet savaşlarının aracı haline dönüştürülen terörizm, kırılganlığı hızla artan uluslararası güvenlik iklimine onarılamaz zararlar veriliyor" ifadelerini kullandı. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek BM'deki reform çağrısını yineleyen Erdoğan, "Güvenlik Konseyi artık dünya güvenliğinin teminatı olmaktan çıkmış, 5 ülkenin siyasi stratejilerin çarpışma haline gelmiştir" dedi. KKTC mesajı da veren Erdoğan, "Uluslararası toplumu, KKTC'nin bağımsızlığını tanımaya, bu ülkeyle diplomatik, siyasi ve ekonomik bağlar kurmaya davet ediyoruz." diye konuştu.
19.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Liderlerle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği! Liderlerle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu temasları çerçevesinde New York’taki Türkevi’nde Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü.
19.09.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Hollandalı mevkidaşı Slot ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan, Hollandalı mevkidaşı Slot ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu marjında Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot’la bir araya geldi.
18.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem
Erdoğan'ın hamleleri dünyada manşet: Elon Musk'a Tesla ve Starlink teklifi
Erdoğan'ın hamleleri dünyada manşet: Elon Musk'a Tesla ve Starlink teklifi Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’ı kabul etti! TEKNOFEST daveti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk’ı kabul etti! TEKNOFEST daveti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ı kabul etti. Erdoğan, kabulde Musk’a Daha Adil bir Dünya Mümkün kitabını hediye etti.
17.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam düşmanlığına karşı birlikte 'dur' demeliyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam düşmanlığına karşı birlikte 'dur' demeliyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için bulunduğu New York'taki Türkevi'nde Ahıska Türklerini kabul etti. Burada konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Ahıska Türklerinin durumunu çok yakından takip ediyoruz. Ülkemize gelen Ahıska Türkü sayısı 4 bini buluyor." dedi.
17.09.2023 Gündem
Erdoğan, Gürcistan lideri Garibashvili’yi kabul etti
Erdoğan, Gürcistan lideri Garibashvili’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu için bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri’nde Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili’yi kabul etti.
17.09.2023 Gündem
Bakan Fidan, İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Martin’le bir araya geldi
Bakan Fidan, İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Martin’le bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'de İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Michel Martin’le görüştü.
17.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de büyük coşkuyla karşılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de büyük coşkuyla karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Millletler'in (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan havalimanında çiçeklerle karşılandı.
17.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere bugün ABD’nin New York kentine gidecek.
16.09.2023 Gündem
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı New York'taki Türkevi’ne düzenlenen saldırının zanlısı ABD polisinin operasyonu sonucu yakalandı. Öte yandan İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
26.05.2023 Gündem
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar...
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar... 1939 yılından 1945 yılına kadar süren İkinci Dünya Savaşı, milyonlarca insanın ölümüne neden olan kanlı çatışmaların yanı sıra gelişen teknolojinin de savaşıydı. En korkunç savaş suçları ise Birim 731 adlı bir Japon tesisinde işlenmişti. Birim 731'de yaşanan dehşet, hâlâ duyanların tüylerini diken diken ediyor.
25.05.2023 Dünya
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
25.05.2023 Dünya
AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: 14 Mayıs seçimi sonrası gerçek yüzleri çıktı
AK Partili Hamza Dağ'dan muhalefete tepki: 14 Mayıs seçimi sonrası gerçek yüzleri çıktı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, gündeme dair soruları yanıtladı. Dağ, 14 Mayıs seçimlerinin ardından depremzedelere hakaret edilmesine tepki göstererek "Gerçek yüzleri ortaya çıktı. Bu zulmü kabul etmek mümkün değildir" dedi.
24.05.2023 Gündem
New York polisi Türkevi saldırganının görüntülerini yayınladı
New York polisi Türkevi saldırganının görüntülerini yayınladı New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Vatan TV
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye; Çerkes’i, Tatar’ı, Gagavuz’u, Arnavut’u, Pomak’ı, Boşnak’ı, Türkmen’i, Ahıska’sı, Özbek’i, Uygur’uyla tarih boyunca dara düşen her kardeşine eman ve esenlik yurdu oldu" dedi.
23.05.2023 Gündem
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi...
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi... New York Türkevi'ne yapılan saldırının ardından büyük bir skandal ortaya çıktı. Elindeki demir levyeyle başkonsolosluğa da ev sahipliği yapan binaya saldıran şahıs, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırganın kimliği merak edilirken, New York polisinin karıştığı skandal pes dedirtti. New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Dünya
ABD Dışişleri Bakanlığı Türkevi’ne yönelik saldırıyı kınadı
ABD Dışişleri Bakanlığı Türkevi’ne yönelik saldırıyı kınadı ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Türkiye’nin New York Başkonsolosluğunun da bulunduğu Türkevi’ne yönelik levyeli saldırıyı kınayarak, saldırının soruşturulduğunu açıkladı.
22.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türkevi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkevi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.