Tunceli Valiliği

Tunceli Valiliği

Son dakika tunceli valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tunceli valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tunceli valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tunceli Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tunceli valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 556 tunceli valiliği haberi bulunmuştur. Tüm tunceli valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
İçişleri: Tunceli'de 1 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Tunceli'de 1 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de düzenlenen 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-13 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu Operasyonu'nda 1 teröristin silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
1.03.2023 Gündem
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı
Valilik duyurdu! 15 gün süreyle yasaklandı Tunceli’de eylem ve etkinlikler valilik kararıyla 15 gün süreyle yasaklandı.
24.11.2022 Gündem
Meteoroloji daha önce uyarmıştı! Her yer beyaza büründü
Meteoroloji daha önce uyarmıştı! Her yer beyaza büründü Tunceli'nin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaşırken, valilik koordinesinde ekipler, karla mücadele çalışması başlattı.
8.11.2022 Gündem
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan Aşağıtorunoba köyü yakınında orman yangını çıktı. Bölgenin sarp ve mayınlı olması nedeniyle, yangının büyümesini önlemek amacıyla iş makineleriyle çevresi sarılarak alevler kontrol altına alındı.
5.09.2022 Gündem
İstismar şüphelisi, kalabalığın tepkisi üzerine ateş açtı! Arkadaşını vurdu
İstismar şüphelisi, kalabalığın tepkisi üzerine ateş açtı! Arkadaşını vurdu Tunceli'de, yolda yürüyen kadına laf atarak tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli, kalabalığın tepkisiyle karşılaşınca otomobilden inip, havaya tabancayla 3 el ateş açtı. Mermilerden biri, yanındaki arkadaşına isabet ederken, şüpheli de araçla kaçtı. Olayla ilgili şüpheli dahil 4 kişi, gözaltına alındı. Valilik, aracın içinde kamu görevlilerinin de olduğunu belirterek, adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.
28.08.2022 Yaşam
Atatürk ve Anıtkabir’i Yahudilikle ilişkilendirerek paylaşım yapan müdür görevden alındı
Atatürk ve Anıtkabir’i Yahudilikle ilişkilendirerek paylaşım yapan müdür görevden alındı Tunceli’de kurum içi Whatsapp grubunda Atatürk ve Anıtkabir’i Yahudilikle ilişkilendiren paylaşım yaptığı gerekçesiyle açığa alınıp hakkında idari soruşturma yapılan Gençlik Hizmetleri Müdürü Fevzi Aytar, görevinden alındı.
26.08.2022 Gündem
Tunceli’de teröristlere ait iki sığınakta yaşam malzemeleri ele geçirildi
Tunceli’de teröristlere ait iki sığınakta yaşam malzemeleri ele geçirildi Tunceli’de devam eden "Eren Abluka-7" operasyonlarında iki sığınakta terör örgütüne ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.
8.08.2022 Gündem
Tunceli Valiliği'nden, il başkanının karakol ziyaretindeki karşılamaya inceleme
Tunceli Valiliği'nden, il başkanının karakol ziyaretindeki karşılamaya inceleme Tunceli Valiliği, AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'ın jandarma karakolunda 'tören kıtası' ile karşılandığı iddialarıyla ilgili inceleme başlattı.
28.07.2022 Gündem
Tunceli’de köylüler dışında ormanlara giriş yasaklandı
Tunceli’de köylüler dışında ormanlara giriş yasaklandı Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada, kent sınırları içerisindeki ormanlarda ateş yakılmasının yasak olduğu belirtilerek, 15 Haziran ile 31 Ekim tarihleri arasında Pülümür ve Munzur vadilerindeki ormanlık bölgelere, oralarda yaşayan köylüler dışında giriş çıkışın yasaklandığı duyuruldu.
21.06.2022 Gündem
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi Tunceli'de devam eden ‘Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu’ kapsamında Ali Boğazı bölgesinde teröristlerin kullandığı depo ve sığınak, imha edildi.
28.05.2022 Yaşam
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu Tunceli’de 2 gün önce eski PKK hükümlüsü Aysel Doğan’ın cenazesinde çıkan arbedede polise taş atarak yaralayan ve gözaltına alınan M.Ç., tutuklandı. Tunceli Valiliği de 7 HDP'li milletvekili hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu açıklayarak "Valiliğimizce provokasyonun mimarı başta Tunceli HDP Milletvekili Alican Önlü olmak üzere diğer tüm HDP milletvekilleri ile provokatörler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.
16.05.2022 Gündem
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı
Kamu çalışanları ile ilgili flaş karar! Tek tek açıklandı Yüz binlerce kamu çalışanını ilgilendiriyor. Açıklamalar peş peşe geldi. Birçok ilde kamu çalışanlarına idari izin verildi. Valilikler duyurdu. İstanbul, Muğla, Denizli başta olmak üzere çok sayıda kentte yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele idari izin verildi.
25.01.2022 Gündem
Valilikler son dakika açıkladı: İdari izinli sayılacaklar
Valilikler son dakika açıkladı: İdari izinli sayılacaklar Valilikler son dakika açıkladı. Birçok ilde resmi olarak idari izinli sayılacaklar. Yurt genelinde etkisi sürdüren kar yağışı sonrası valiliklerden art arda açıklamalar geldi. Pazartesi günü engelli ve hamile personellerin izinli sayılacağı belirtildi.
23.01.2022 Gündem
Tunceli’de 5 sığınak imha edildi
Tunceli’de 5 sığınak imha edildi Tunceli’de devam eden Eren Kış-6 (Mercan Dağları) operasyonu kapsamında 5 sığınak imha edilirken, sığınaklar içinde mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
16.01.2022 Gündem
Tunceli kırsalında 6 terörist kaldı
Tunceli kırsalında 6 terörist kaldı Tunceli'de, güvenlik güçlerince terörislerin kış üslenmesini önlemeye yönelik başlatılan operasyonlar sürüyor. Tunceli Valiliği, 5 yıl önce kırsal alanda sayıları 570'i bulan terörist sayısının 6’ya düştüğünü ve kısa sürede sayının sıfıra düşeceğini bildirdi.
15.12.2021 Gündem
Tunceli'de yangın! İlk açıklama geldi
Tunceli'de yangın! İlk açıklama geldi Tunceli'de Otlubahçe köyü kırsalında örtü yangını çıktı. Yangına Tarım ve Orman Bakanlığı'nca gönderilen 2 yangın söndürme helikopteri de müdahale ediyor.
14.09.2021 Gündem
Torbaya konularak ölüme terk edilen köpekler kurtarıldı
Torbaya konularak ölüme terk edilen köpekler kurtarıldı Tunceli'de torbaya konularak ölüme terk edilen 6 köpek yavrusu kurtarıldı.
12.09.2021 Yaşam
Tunceli'de örtü yangınları kontrol altında
Tunceli'de örtü yangınları kontrol altında Tunceli'de Hozat Tanzi Deresi bölgesinde çıkan örtü yangınları tamamen kontrol altına alındı.
30.08.2021 Gündem
Tunceli'de eylem ve etkinlikler 30 gün izne bağlandı
Tunceli'de eylem ve etkinlikler 30 gün izne bağlandı Tunceli'de koronavirüs tedbirleri kapsamında kentte yapılması planlanan eylem ve etkinlikler, 30 gün süreyle izne bağlandı.
14.08.2021 Gündem
3 Ağustos koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
3 Ağustos koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... 3 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı. Bakan Koca, "Günlük vaka sayısı 25 bine yaklaştı. Salgınla mücadelenin kurallarına uyarsak ve aşımızı yaptırırsak salgına son vermek için harekete geçmiş oluruz. İlk doz aşılar gibi, zamanı gelmiş ikinci ve üçüncü doz aşılar da son derece önemli." dedi.
3.08.2021 Gündem
Tunceli Valiliği'nden 'yangın' açıklaması
Tunceli Valiliği'nden 'yangın' açıklaması Tunceli Valiliği, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, Hozat ilçesindeki Gedikler mevkisinde operasyon sırasında helikopter bombardımanı sonrası orman yangını çıktığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
31.07.2021 Gündem
Bingöl'de korkutan deprem! Büyülüğü...
Bingöl'de korkutan deprem! Büyülüğü... Bingöl'de merkez üssü Kiğı ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl Valisi Kadir Ekinci, şu an için kendilerine ulaşan olumsuz bir durumun bulunmadığını bildirdi.
28.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tunceli Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tunceli valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.