Tornavida

Tornavida

Son dakika tornavida haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tornavida ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tornavida haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tornavida

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tornavida gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 tornavida haberi bulunmuştur. Tüm tornavida haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Vatan TV
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem
Eşini otel odasında 41 tornavida darbesiyle öldürdü
Eşini otel odasında 41 tornavida darbesiyle öldürdü Fatih'te İngiltere uyruklu Ayan Mohomed Dhoba (26) otel odasında boğazı delici bir aletle kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Polis yaptığı çalışmada, Dhoba'nın eşi Ahmet Y.M.'yi gözaltına aldı. Ahmet Y.M. ifadesinde eşini tornavida ile öldürdüğünü itiraf etti. Ahmet Y.M çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
15.11.2023 Gündem
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Hindistan cevizi farklı şekillerde yetişen bir meyvedir. Süt, talaş, rendelenmiş, krema, yağ ve un şeklinde tüketimi yapılmaktadır. Hem tatlılar için hem de tuzlu yemeklerde veya başlangıçlarda yenebilen çok yönlü bir besindir. Bu tatlı egzotik meyve çok lezzetli ve aromalı bir ürün olmaktadır. 
13.07.2023 Sağlık
Sübap Nedir, Ne İşe Yarar? Sübap Ayarı Ne Zaman Yapılmalıdır?
Sübap Nedir, Ne İşe Yarar? Sübap Ayarı Ne Zaman Yapılmalıdır? Araçların sorunsuz bir kilde çalışabilmesi adına olmazsa olmaz ekipmanlardan biri olan supap, halk arasında genel olarak "sübap" veya "subap" gibi farklı isimlerle de bilinir. Yabancı kökenli bir kelime olarak tüm araçlarda ortak şekilde kullanılan terimler arasında yer alır. Aynı zamanda araçlar içinde belli ve önemli bir görevi bulunan araçlar arasındadır.
1.06.2023 Gündem
Avcılar'da dairenin pencerelerini çalmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı
Avcılar'da dairenin pencerelerini çalmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binadaki bir daireye gizlice giren şüpheli, pencere ve petekleri sökmeye çalışırken suçüstü yakalandı. Avcılar Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli hakkında 'Açıktan hırsızlık' suçundan işlem başlatıldı.
24.04.2023 Gündem
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
Namaz kılma bahanesi ile girdiği camiden bilgisayar çaldı
Namaz kılma bahanesi ile girdiği camiden bilgisayar çaldı Antalya’da namaz kılma bahanesi ile girdiği camiden imamın çıkmasını fırsat bilen şahıs, tornavida ile kapısını kırdığı odadan bilgisayar ve bir miktar para çaldı.
11.06.2022 Yaşam
‘Patronuna selam söyle’ diyerek taksiyi gasbetti
‘Patronuna selam söyle’ diyerek taksiyi gasbetti Adana’da taksiye müşteri olarak binen Melih K. (20), şoför Burak Yayla’yı tornavida ile tehdit ederek araçtan indirdi. Taksiyle kaçan Melih K., polisin takibi sonucu bir eve girerken yakalanarak gözaltına aldı.
26.04.2022 Yaşam
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var?
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var? 14 Nisan A101 kataloğu 2022 ile ilgili aramalar arttı. 14 Nisan A101 kataloğu içeriği merak ediliyor ve “Peşembe günü A101’de neler var?” sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın katalog listesinden indirimli ürünleri kaçırmamak için haberimize bakabilirsiniz. 14 Nisan 2022 Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler indirimli? A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu…
14.04.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Talep dörde katlandı, uygun fiyat ve...
Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Talep dörde katlandı, uygun fiyat ve... Ev fiyatlarında görülen astronomik artış vatandaşların farklı alternatiflere yönelmesine neden oldu. Yüksek fiyatlar ve pandemiyle birlikte prefabrik evlere talep arttı. 20-25 günde depreme dayanıklı ve uygun fiyata sıfırdan ev sahibi olmak mümkün sloganıyla satılıyor fakat gerçekten göründüğü kadar avantajlı mı? Prefabrik ev yapan ve kullananlar deneyimlerini anlattı.
22.03.2022 Ekonomi
Tornavida ile tehdit eden gaspçıyı öldürmüştü! Üniversiteli Enes, tahliye edildi
Tornavida ile tehdit eden gaspçıyı öldürmüştü! Üniversiteli Enes, tahliye edildi Bursa'da kendisini tornavida ile tehdit edip, cep telefonunu gasbetmeye çalıştığını öne sürdüğü Erkan Aysu'yu (31) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan üniversite öğrencisi Enes Kör (21), 'suçun mahiyeti' ve 'mevcut delil durumu' göz önünde bulundurularak, tahliye edildi.
9.02.2022 Yaşam
Akıllara durgunluk veren olay! Soyduğu evi yaktı, geri gelip bir kez daha soydu
Akıllara durgunluk veren olay! Soyduğu evi yaktı, geri gelip bir kez daha soydu Aydın’ın Söke ilçesinde soyduktan sonra ateşe verdiği eve yeniden gelen hırsızlık zanlısı bu sefer çalışan ustanın cep telefonunu çaldı. Aynı günde girdiği evi iki kez soyan yüzsüz hırsızın görüntüleri güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.
2.01.2022 Yaşam
Ev sahibini gören hırsız kendini üçüncü kattan attı
Ev sahibini gören hırsız kendini üçüncü kattan attı Adana'da arkadaşıyla birlikte 4 katlı apartmanın 3'üncü katına giren hırsız ev sahibini görünce kaçmak için balkondan aşağı atladı. Telefon direğine asılarak aşağı inen arkadaşı çaldığı telefonlarla kaçarken, düşerek yaralanan Cumali K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
17.11.2021 Gündem
Sığınakta PKK cephaneliği ele geçirildi
Sığınakta PKK cephaneliği ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bir sığınakta terör örgütü PKK'ya çok ait çok sayıda silah, el bombası, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.
24.10.2021 Yaşam
Hırsızı yarı çıplak kovalayıp, yakaladı
Hırsızı yarı çıplak kovalayıp, yakaladı Esenyurt'ta, amcasının aracından hırsızlık yapıldığını gören Emir Kurt Toprak, kar maskeli şüpheliyi yarı çıplak halde kovalayıp, yakaladı. O anlar Toprak'ın yaşadığı apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.
9.10.2021 Yaşam
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar...
Arabası olanlar dikkat! Bunu yapmayanlar... Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Birçok kişi bilmiyor. Araba sahiplerinin mutlaka eksiksiz olarak yapması gerekiyor. Artan sıcaklıklar insanları zorladığı gibi otomobiller üzerinde de etkili oluyor. Bakımsız otomobilleri yol kenarlarında bolca görmek mümkünken tam bakımlı otomobillerin sıcaktan etkilenmesi zorlaşıyor. Otomobilin sıcaklıkla mücadele etmesi için ana etken bakımların eksiksiz olmasından geçiyor.
5.08.2021 Otomobil
Geceleri el ve parmak ağrısı ile uyanıyorsanız dikkat!
Geceleri el ve parmak ağrısı ile uyanıyorsanız dikkat! Sinir sıkışmaları içinde en yaygın görülenlerden biri olan karpal tünel sendromunun belirtileri ve tedavi yöntemlerini anlatan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Hakan Kayalı, “Geceleri el ve parmaklarda ağrı ve uyuşma ile uyanıyorsanız, sebebi karpal tünel sendromu olabilir” dedi.
16.06.2021 Sağlık
Birlikte yaşadığı kadını eve kilitlemişti! 'Boynuma tornavida dayadı'
Birlikte yaşadığı kadını eve kilitlemişti! 'Boynuma tornavida dayadı' Bursa’da birlikte yaşadığı Leyla K. (34) ile 3 yaşındaki oğlunu eve kilitleyerek, alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alınan Fahri T. (39), ifadesinde, “Çocuk dışarı çıkmasın diye kapıyı kilitledim. Silahı da çöpte buldum” dedi.
1.04.2021 Gündem
Hırsız cami çatısında yakalandı!
Hırsız cami çatısında yakalandı! Bursa’da, sokağa çıkma kısıtlamasında caminin çatısında yakalanan hırsızlık şüphelisi Kamil İ. (23), sepetli itfaiye aracıyla aşağı indirildi. Gözaltına alınan şüphelinin çantasından demir makası ve çalıntı olduğu düşünülen eşyalar çıktı.
3.01.2021 Yaşam
Seri katilden kan donduran itiraf! '83 kadın öldürdüm'
Seri katilden kan donduran itiraf! '83 kadın öldürdüm' Rusya’da ‘Kurt adam’ lakabıyla bilinen Mikhail Popkov isimli seri katilin bugüne kadar 200’e yakın kadını öldürdüğü iddiaları ülkede infiale yol açtı
21.07.2020 Dünya
'Elektrikçiyim' dedi, 50 bin TL'lik altın çaldı!
'Elektrikçiyim' dedi, 50 bin TL'lik altın çaldı! İzmir'in Bornova ilçesindeki bir siteye giren, cerrahi maske ve eldiven ile corona virüsten korunmaya çalıştığı izlenimi veren hırsız, girdiği evden 50 bin TL'lik ziynet eşyası çaldı. Birinci kattaki dairenin balkonuna boyu yetmediği için yangın tüpünü basamak olarak kullanarak giren hırsızın, o anları güvenlik kamerasına yansırken, karşılaştığı site sakinlerine elektrikçi olduğunu söylediği öğrenildi.
10.06.2020 Gündem
Korkunç olay! Her yerde aranıyor: Sosyal medyada bunu paylaştı
Korkunç olay! Her yerde aranıyor: Sosyal medyada bunu paylaştı Mersin'de Hakan G. (42), boşanmak isteyen eşi Emel G.'yi (33) 11 yerinden tornavidayla yaraladı. Emel G., hastanede yaşam mücadelesi verirken, olaydan sonra kaçan Hakan G., sosyal medya hesabından, "Layığını buldun Emel. Seni kurşuna dizeceğim" paylaşımı yaptı.
29.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tornavida ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tornavida haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.