Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin "İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz” dedi. 
2.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'ya hızlı tren müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, kuraklık yaşandığını belirterek ''Çare bizim de yaptığımız gibi baraj. Eğer barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz.'' dedi. Erdoğan, "Bandırma-Bursa-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı 2025 yılında hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.
21.01.2023 Gündem
TOKİ sosyal konut projesinde son dakika gelişmesi! Faiz ve indirim ile ilgili flaş açıklama
TOKİ sosyal konut projesinde son dakika gelişmesi! Faiz ve indirim ile ilgili flaş açıklama Emekli, dar gelirli ve gençlere ev fırsatında son dakika gelişmesi! TOKİ sosyal konut projesini duyurdu, indirim ve yeni kampanya açıklamaları art arda geldi. Tarih ve şartlar belli oldu, müjde sonrası fiyatlarda büyük gerileme yaşandı. TOKİ'nin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni bir kampanya duyuruldu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hazine Bakanlığı ile faiz konusunda çalışmamız var, indirimi ve taksiti de çalışıyoruz. Kampanyayı ekim ayı içinde açıklayacağız" dedi. İşte ev fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
28.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir?
TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, kimler yararlanacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor, şartları nelerdir? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinden sonra daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam eden vatandaşlara yönelik de müjdeli haber geldi. Sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona yaklaştığını belirten Erdoğan; “Kira ve konut fiyatlarının da makul seviyelere düşmesini bekliyoruz; bu olacak, bundan hiç şüphem yok” diyerek, TOKİ’den ev alan vatandaşlar için de “TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” ifadelerini kullandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası yüzde kaç, TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
22.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman?
TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman? TOKİ’den ev alanlara müjde! Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için TOKİ indirim kampanyası yapıyor. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı TOKİ açıklaması ne zaman? İşte detaylar…
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyası için aramalar devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından sosyal medyadan yapıldı. İndirim kampanyasının detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi il listesi! Hangi illerde, kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak?
TOKİ Sosyal Konut Projesi il listesi! Hangi illerde, kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detayları belli oldu. Koşullarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne yoğun ilgi var. Şartları, illere göre dağılımı ve kimlere verileceği belli oldu. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. 250 bin konutun inşa edileceği projede hangi illerde, nerede yapılacağı, kaç konutun projede olacağı tek tek açıklandı. Peki, TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin hangi illerde yapılacak? Hangi ilde kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak? İşte il il TOKİ konut listesi!
13.09.2022 Ekonomi
Bir ilçenin yıllar süren çilesi sona erdi
Bir ilçenin yıllar süren çilesi sona erdi Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde uzun yıllardır vatandaşın mağdur olmasına sebep olan ve 1 yıl önce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilen Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesi’nde kömür depolanması yasaklandı.
9.07.2022 Yaşam
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı
Karadeniz gazıyla ilgili flaş gelişme! Bakan resmen duyurdu: Çalışmaya başladı Karadeniz gazıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bakan resmen duyurdu. Çalışmalar başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazını 2023’e yetiştirmek için ekiplerin büyük bir gayretle sahada çalıştıklarını belirterek, “Yavuz’un göreve başlamasıyla böylece 3 gemimiz de aynı anda Karadeniz’de çalışmaya başladı" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
22.04.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim... Ev sahibi olmak isteyenlere müjde geldi! Bakan resmen duyurdu, indirim oranı belli oldu. TOKİ’den ev alanları ilgilendiriyor, tarih belli oldu. Bakan Murat Kurum, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz" dedi.
6.03.2022 Ekonomi
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya...
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya... İndirim geliyor. Ev alacakları yakından ilgilendiren haber. Bakan müjdeli haberi resmen duyurdu. Yeni kampanya başlıyor. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili son dakika tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı!
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı! TOKİ’den büyük müjde! Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor! Ev hayali kuran binlerce kişiye TOKİ’den ev sahibi olma imkanı! TOKİ’de 2 yeni indirim kampanyası başlatacaklarının müjdesini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ indirim oranı ile ilgili de bilgi verdi. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu Ev almak isteyen herkesi yakından ilgilendiren gelişme! Bakan müjdeyi verdi, tarihi açıkladı. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu.
5.02.2022 Ekonomi
TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı!
TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu! 40 ilde 129 konut ve 22 ilde 145 iş yerini satışa çıkarıldı! Konutta yüzde 25 peşinatla, iş yerinde yüzde 15 peşinatla 120 ay fırsatını duyurdu. Peki, Emlak müzayede başvuru şartları neler? TOKİ satılık ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
1.02.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı?
TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi kura başvurusu başladı mı? Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev hayali kuranlara müjde! TOKİ İstanbul başvuruları başlıyor. TOKİ’nin Başakşehir'de yapacağı evler için başvuru süreci başlıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin kira öder gibi ev sahibi olması için yapımına başladığı projede ev satışları için başvurular alınacak. Peki, İstanbul TOKİ 2022 başvuru ne zaman? TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu nasıl yapılır? TOKİ İstanbul ev fiyatları ne kadar? TOKİ Kayabaşı Mahallesi ev satışları başladı mı? İşte TOKİ İstanbul Başakşehir başvurusu ile ilgili detaylar…
10.01.2022 Ekonomi
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, düzenlenen 2021 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, 2022’nin Kayseri’de daha fazla hizmetin sunulacağı bir yıl olacağını söyleyerek, ““Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak” dedi.
2.01.2022 Siyaset
Asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz, döviz... Cumhurbaşkanı Erdoğan meydan okudu! Son dakika faiz ve döviz kuru çıkışı...
Asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz, döviz... Cumhurbaşkanı Erdoğan meydan okudu! Son dakika faiz ve döviz kuru çıkışı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz ve 50+1 konularının masaya yatırıldığı kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kurdaki yükselişi bahane ederek fahiş fiyat artışları yapan fırsatçılara göz açtırmayacağız, hepsinin de tepesine tepesine bineceğiz." dedi.
22.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İstanbul'da yeni AKM'nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz" dedi.
28.10.2021 Siyaset
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu, ayda 1683 TL taksitle...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu, ayda 1683 TL taksitle... Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz. Taksitler 1683 TL'den başlıyor. TOKİ'den açıklama geldi. Yüzde 40 peşinat, 120 ay vadeli ödeme planıyla fırsat duyuruldu. Ev sahibi olmak isteyen alıcılar 134 bin 705 TL peşinat ödeyecek. Taksit ödemeleri ise bin 683 TL'den (KDV hariç) başlıyor. İzmir Yenitepe'deki 141 konut için 2 Kasım tarihinde açık artırma yapılacak. Açık artırmaya internetten de katılım sağlanabilecek. Başvuru yapacak vatandaşlar, gerekli işlemleri Türkiye Halk Bankası aracılığıyla gerçekleştirecek.
22.10.2021 Ekonomi
TOKİ'den müjde! Kura şartı yok! İşte 557 TL taksitle TOKİ'den satılık evler...
TOKİ'den müjde! Kura şartı yok! İşte 557 TL taksitle TOKİ'den satılık evler... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmaya devam ediyor. 8 ilde 1.365 konut satışa sunuldu. Ev sahibi olmak isteyenler 114 bin liraya hayallerine ulaşabilir. Üstelik aylık 557 lira ödeyerek. İşte tüm detaylar ve projeler...
29.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri