Gazete Vatan Logo

TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı!

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu! 40 ilde 129 konut ve 22 ilde 145 iş yerini satışa çıkarıldı! Konutta yüzde 25 peşinatla, iş yerinde yüzde 15 peşinatla 120 ay fırsatını duyurdu. Peki, Emlak müzayede başvuru şartları neler? TOKİ satılık ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı!

Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ’den satılık evler! TOKİ, 40 ilde konut, 22 ilde iş yerini satışa çıkardı. 129 konut ve 145 iş yeri için ilan yayınlandı. TOKİ, konutta yüzde 25 peşinatla, iş yerinde yüzde 15 peşinatla 120 ay fırsatını duyurdu. Peki, Emlak müzayede başvuru şartları neler? TOKİ satılık ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

TOKİ SATILIK EV BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 40 ilde 129 konut ve 22 ilde 145 iş yerini satışa çıkardı. Açık artırmalar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. TOKİ’den yapılan açıklama şu şekilde:

“İhaleler için salon katılımı Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Bilkent, Ankara ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece, İstanbul adreslerinde gerçekleştirilecek. İnternet katılımı ise 15 Şubat 2022 saat 10.30'da sonlanacak.

Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerine talip oldukları her taşınmaz için ayrı ayrı katılım teminatı yatırması gerekmektedir.”

Haberin Devamı

Alıcılar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Yozgat ve Zonguldak'ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 ve yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Ayrıca Adana, Ağrı, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Niğde, Trabzon, Siirt, Osmaniye ve Zonguldak'ta satışa sunulan iş yerleri yüzde 15, 25 ve 50 peşinat ile 120 ay vadeyle alınabilecek.

Haberin Devamı

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN