Toki Konut Projesi

Toki Konut Projesi

Son dakika toki konut projesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toki konut projesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toki konut projesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki Konut Projesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki konut projesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 733 toki konut projesi haberi bulunmuştur. Tüm toki konut projesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Orta gelirli için ucuz konut projesi resmen açıklandı. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Bakanlık ise ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.
5.01.2023 Ekonomi
0,69 faizle ev sahibi olma fırsatı! İşte ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili tüm detaylar
0,69 faizle ev sahibi olma fırsatı! İşte ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili tüm detaylar Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Orta gelirli için ucuz konut projesi resmen açıklandı. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Cazip şartları değerlendirmek isteyenlerin aklında birçok soru var. İşte i ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili tüm detaylar...
5.01.2023 Ekonomi
0,69 faizle ev sahibi olma fırsatı! Orta gelirliye 'Yeni Evim Konut' kampanyası detayları paylaşıldı
0,69 faizle ev sahibi olma fırsatı! Orta gelirliye 'Yeni Evim Konut' kampanyası detayları paylaşıldı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Sosyal konut projesinden sonra yeni bir kampanya daha geliyor. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Peki ev kredisi vadesi ve faiz oranları ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.01.2023 Ekonomi
Ev alacaklara ucuz konut kredisi geliyor! Faiz oranı ve vade açıklandı
Ev alacaklara ucuz konut kredisi geliyor! Faiz oranı ve vade açıklandı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. TOKİ sosyal konut projesinden sonra yeni bir kampanya daha geliyor. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlanacak. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyurulacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin saat 10:00'da açıklama yapacak. Peki ev kredisi vadesi ve faiz oranları ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.01.2023 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyen milyonlara müjde! Kredi kampanyasında faiz oranı ve vade açıklandı
Ev sahibi olmak isteyen milyonlara müjde! Kredi kampanyasında faiz oranı ve vade açıklandı Ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Orta gelirliye konut müjdesi için geri sayım başladı, ev kredisi için vade ve faiz oranları açıklandı. Kampanya ile ev sahibi olmayan tek bir vatandaş bile kalmayacak diyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu gelişme sonrası hem konut fiyatlarının hem de kira fiyatlarının hızla düşeceğini söyledi. Tüm detayların belli olacağı tarih ise belli oldu.
3.01.2023 Ekonomi
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Gece saatlerinde sıraya girdiler!
Gece saatlerinde sıraya girdiler! Kütahya'da, Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) 38 ilde açık satışa sunulan 6 bin 893 konut için öncelik sağlamak isteyen vatandaşlar gece saatlerinde banka önünde sıraya girdi
16.04.2018 Gündem
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu'
516 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 'Cumhurbaşkanımız sözünde durdu' Adana’da depremzedeler için yapımı tamamlanan afet konutlarını gören depremzedelerin mutlulukları yürekleri ısıttı. İnşaatı yapan firmanın ise önce zemin iyileştirmesi yaptığı, daha sonra depreme dayanıklı konutlar inşa ettiği öğrenildi.
3.04.2024 Adana
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği indirim kampanyası ile ilgili detaylar...
19.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu. 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "15 Ağustos'a kadar tesislerde çadırlarda kalanları konteynerlara yerleştirmiş olacağız. 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz" dedi.
10.08.2023 Gündem
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat "Konut için 500 bin TL hibe ve 500 ile 800 bin TL arasında faizsiz kredi iki yıl ödemesiz, on yıl vadeli, iş yerleri için de 250 bin TL hibe ve 250-500 bin TL yine faizsiz kredi uygulaması başlatıldı" dedi.
4.08.2023 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Afet dönüşüm sürecinin her safhasını denetleyeceğiz
Bakan Özhaseki: Afet dönüşüm sürecinin her safhasını denetleyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde Dönüşüm Projesi'ne ilişkin, "Hiç kimse merak etmesin; 11 ilimizdeki afet dönüşüm sürecinin her bir safhasını, ruhsattan meskene kadar her bir adımı, belirttiğimiz 4 kırmızı çizgiden ödün vermeden adım adım denetleyeceğiz" dedi.
9.07.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk.” dedi.
4.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız
Bakan Kurum: İstanbul'da riskli yapı bırakmayacağız Üsküdar'da vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, "Bugün itibariyle İstanbul'umuzda yüzyılın dönüşümünde tam 640 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. Üsküdarlı kardeşlerimiz de bu kampanyamıza teveccüh gösteriyor. Sizlere, Üsküdarlı kardeşlerimize geleceğimizin teminatı olan gençlerimize sözümüzdür. Bu şehirde hiçbir vatandaşımız güvensiz yapılarda oturmayacak. Bu şehrin hangi ilçesinde, hangi sokağında, hangi caddesinde olursa olsun tek bir riskli yapı dahi bırakmayacağız" dedi.
10.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz
Bakan Kurum: 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Dönüşümde Yarısı Bizden' kampanyasına ilişkin "İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı
Bakan Kurum: Yarısı Bizden Kampanyası'na yapılan toplam başvuru 83 bine ulaştı  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’umuzda 448 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı bina bazında 83 bine ulaştı. Her bağımsız bölümde 4 vatandaşımızın oturduğunu hesap edersek, 1 milyon 800 bin kardeşimizin yeni yuvası için adım attığını görüyoruz” dedi. 
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz Bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Esenyurt Meydanı’nda halka seslendi. Kurum, “500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz” dedi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok
Bakan Kurum: 14 Mayıs eserlerin yarışı olacak ama karşıda eser yok   Üsküdar’da sertifika töreni, tapu dağıtımı, anahtar teslim ve temel atma programlarında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İSMEK’i kapattılar. Biz daha iyisini, güzelini, buradaki hanım kardeşlerimizle inşa ettik. Şimdi de ÜSMEK’te mezunlar veriyoruz. Bu anlayışla çalışacağız, mezunlarımızı tebrik ediyorum. 14 Mayıs’ta çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçim eserlerle, hizmetlerin yarışı olacaktır. Ama görüyoruz ki karşıda herhangi bir eser, hizmet yok. Tek yaptıkları algı üretmek, yalanla, iftirayla ‘16 milyon İstanbulluya hizmet ediyoruz’ deyip de milleti ayrıştırmak” dedi.  
27.04.2023 Gündem
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ İzmir ara kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı aramaları arttı. İlk Evim Arsa projesi kapsamında 4 bin 900 müstakil arsanın hak sahipleri TOKİ İzmir arsa kura çekiminin ardından belli oldu. İzmir Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Tire ilçeleri arsa kura çekimi TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak dün yayınlandı. İşte TOKİ İzmir arsa kura çekimi sonuçları isim listesi...
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 11 ilde 1 yıl içinde yuvalarımızı teslim edeceğiz
Bakan Kurum: 11 ilde 1 yıl içinde yuvalarımızı teslim edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor. Bakan Kurum "İstanbul'da 1,5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştireceğiz. İstanbul'u tek bir riski yapı kalmayana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.
2.04.2023 Ekonomi
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama!
TOKİ Tuzla sonuçları (TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle)! Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama! Tuzla TOKİ sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? TOKİ Tuzla kura çekimi canlı izle ekranı ile Tuzla TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı için yapılan aramalar hızlandı. TOKİ'nin İlk Evim 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul'un Tuzla ilçesinde yapmayı planladığı 20.920 konutun kura çekimi 24 Mart 2023 Cuma günü de yapılmaya devam ediyor. Çekiliş, 2+1 ve 3+1 evler için geçerli olacak ve canlı yayın üzerinden izlenebilecek. Peki, Tuzla TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, TOKİ Tuzla kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte Tuzla TOKİ sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
24.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki Konut Projesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki konut projesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.