Tiner

Tiner

Son dakika tiner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tiner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tiner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiner gelişmeleri de dahil olmak üzere 277 tiner haberi bulunmuştur. Tüm tiner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilay haftası ne zaman 2024? Yeşilay haftası nedir?
Yeşilay haftası ne zaman 2024? Yeşilay haftası nedir? Yeşilay haftasının ne zaman olduğuna yönelik araştırmalar arttı. Toplumda alkol, sigara ve uyuşturucu madde kullanımını engellemeye yönelik bilinçlendirme etkinliklerinin düzenlendiği haftada, öğrenciler okullarında Yeşilay Haftası'nı kutluyor. Bu özel haftada, öğrenciler resimler ve şiirler aracılığıyla bu zararlı alışkanlıkların önlenmesine katkı sağlıyorlar. Peki, Yeşilay haftası ne zaman?
27.02.2024 Gündem
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü Sultanbeyli'de çelik yapı malzemeleri üreten bir iş yerinin yanındaki işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 3 işçi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 işçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
15.01.2024 Gündem
Sobayı tinerle yakmak isterken ağır yaralandı
Sobayı tinerle yakmak isterken ağır yaralandı Konya'nın Kulu ilçesinde Tuğba Y. (28), temizlik yaptığı iş yerinde tiner dökerek tutuşturmak istediği sobanın patlaması sonucu ağır yaralandı.
24.12.2023 Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyleyen sanık, maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı Şırnak-Cizre Karayolu üzerinde bulunan üniversite kavşağında iki aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü!
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü! Beşiktaş'ta midyecide oturan müşterilerden para alamayan bir kişi, kendisine müdahale eden çalışanların üzerine tiner döküp kaçtı. Yaralananın olmadığı olayda yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
18.09.2023 Yaşam
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı Türkiye genelinde okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetimde çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı, kayıp 6 çocuk bulundu.
12.09.2023 Yaşam
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu
Evlenmek istemeyen kızına dehşeti yaşattı! Cezası belli oldu Şanlıurfa'da 2 yıl önce evlenmeyi kabul etmeyen 13 yaşındaki kızı Amara Dwla’yı üzerine tiner dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan baba Ahmet Mohammed Dwla, yargılandığı davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
12.07.2023 Yaşam
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi
İstanbul'da kaçak akaryakıt vurgunu! 240 bin 460 litre ele geçirildi İstanbul’da kaçak akaryakıt operasyonu gerçekleştirildi. Rekor miktarda kaçak akaryakıt ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı. Kaçak akaryakıtların tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu ifade edildi.
5.07.2023 Gündem
Antalya'da devrilen boya ve tiner yüklü TIR, alev alev yandı
Antalya'da devrilen boya ve tiner yüklü TIR, alev alev yandı Antalya'da, devrilen boya ve tiner yüklü TIR, alev alev yandı. Gökyüzünü siyah duman kapladığı yangında, Antalya-Burdur kara yolu bir süre trafiğe kapandı.
29.05.2023 Gündem
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu İçişleri Bakanlığı, 81 il genelinde okul ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde ve umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada; çeşitli suçlardan aranan 663 kişinin yakalandığını, 8 kayıp çocuğun da bulunduğunu açıkladı.
16.04.2023 Yaşam
Çocuklar risk altında! Büyük tehlike
Çocuklar risk altında! Büyük tehlike Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nihal Yüksel, uygunsuz koşullarda ve ucuz yöntemlerle üretilen kırtasiye malzemelerinin çocuklar için olumsuz sonuçlar doğurabileceğini belirterek, velilere uyarılarda bulundu. Dr. Yüksel, "Özensiz hazırlanan her türlü malzemede kullanılan boyalar, yapıştırıcılar çocuklar için zararlı. Bu malzemelere çocuklar çok uzun süre maruz kalıyorlar. Uzun süre maruz kalma durumundan sonra vücuttaki yükleri artıyor ve bunlar DNA'da kırılım yapıyor. Uzun vadede kanserojen etkileri oluyor" dedi.
27.08.2022 Yaşam
Gebze’de boya fabrikasında yangın!
Gebze’de boya fabrikasında yangın! Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir boya fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Fabrikanın kullanılamaz hale geldiği yangında 1 işçi yaralandı.
4.07.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma... İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı 61 bin 45 personelin katılımıyla, yurt genelinde 'Güvenli Eğitim' uygulaması yapıldı.
14.06.2022 Gündem
Galata’da kendini yakan adam öldü mü, yaşıyor mu? Galata’da yanan adam kim, Galata’da kendini yakan adamın son durum!
Galata’da kendini yakan adam öldü mü, yaşıyor mu? Galata’da yanan adam kim, Galata’da kendini yakan adamın son durum! Galata’da yanan adam öldü mü, yaşıyor mu? Beyoğlu Galata Kulesi önünde akşam saatlerinde eline plastik bir orak alan Abdullah Cihat Turan P. (28), henüz bilinmeyen bir nedenle kıyafetine önce tiner döktü, ardından da kendini ateşe verdi. Peki, Galata’da yanan adam kim, Galata’da kendini yakan adam öldü mü, son durum?
2.06.2022 Yaşam
Galata Kulesi önünde kendini yakan kişi hayatını kaybetti
Galata Kulesi önünde kendini yakan kişi hayatını kaybetti Beyoğlu'nda Galata Kulesi önünde kendini yakan Abdullah Cihat Turan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
2.06.2022 Yaşam
Bebek sahilinde ilişkiye giren çift tutuklandı mı? Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren çift ifadesinde ne dedi, son durum nedir?
Bebek sahilinde ilişkiye giren çift tutuklandı mı? Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren çift ifadesinde ne dedi, son durum nedir? İstanbul Bebek sahilinde bir çiftin yanlarından geçen insanlara ve araçlara aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdikleri video sosyal medyada infial yarattı. Sosyal medya, İstanbul'un Bebek semtinde çekildiği belirtilen görüntüleri konuşuyor. Peki, Bebek sahilinde ilişkiye giren çift tutuklandı mı? Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren çift ifadesinde ne dedi, son durum nedir?
1.06.2022 Gündem
Vücudunun yüzde 40'ı yandı; sağlık durumu kritik
Vücudunun yüzde 40'ı yandı; sağlık durumu kritik Diyarbakır'da çalıştığı atölyede tiner kutusunun patlaması sonucu vücudunun yüzde 40'ında yanıklar oluşan M.B.'nin (13) hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
3.04.2022 Gündem
Çaldıkları arabanın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kaçtılar
Çaldıkları arabanın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kaçtılar Esenyurt’ta hırsızlar, bıraktığı mesaj ile görenlere pes dedirtti. Çaldıkları panelvan aracı kullanarak inşaat malzemelerinin olduğu bir depoyu soyan hırsızlar, işleri bittikten sonra ise çaldıkları panelvanı sokak ortasında bıraktılar. Çalıntı araçla hırsızlık yaptıkları yetmezmiş gibi bir de aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazan şahıslar, kapı kısmına da gülücük çizerek kayıplara karıştılar.
27.12.2021 Yaşam
46 kişinin hayatını kaybettiği faciada on numara yağ ve sabotaj şüphesi
46 kişinin hayatını kaybettiği faciada on numara yağ ve sabotaj şüphesi  Bulgaristan'da alev alarak infilak eden otobüste 46 kişi hayatını kaybetti. Otobüs yangınını uzman isimler değerlendirdi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "İnsanın aklına ilk olarak on numara yağ ve beraberinde tiner gibi karışımların kullanılması geliyor. Yangın hızına bakıldığı zaman böyle bir şüphe uyandırıyor" diye konuştu. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Zekeriya Çelik ise, "Yolcuların birinde patlayıcı malzeme de olabilir. El yapımı patlayıcı olabilir, sabotaj olmuş olabilir. Uçaklardaki gibi otobüslerde de bu tehditle karşı karşıyayız. Bir yolcu tarafından sabotaj da söz konusu olabilir" dedi.
23.11.2021 Gündem
Üzerine tiner dökülen 13 yaşındaki kız öldü! Babası ve amcası..
Üzerine tiner dökülen 13 yaşındaki kız öldü! Babası ve amcası.. Şanlıurfa'da üzerine dökülen tinerin alev alması sonucu yaralanan Filistin uyruklu kız yaşamını yitirdi. Baba ve amca gözaltına alındı.
3.09.2021 Gündem
İstanbul Başakşehir'de patlama sesleri! Ekipler sevk edildi!
İstanbul Başakşehir'de patlama sesleri! Ekipler sevk edildi! İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki İkitelli Çevre Sanayi Sitesi'nde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken peş peşe patlama sesleri geldi. İstanbul İtfaiyesi, yangına ilçe belediyelerinden gelen su tankları ile birlikte 61 araç ve 140 personelle müdahale ediyor.
31.08.2021 Gündem
Yaz kazalarına dikkat! Büyük risk taşıyor!
Yaz kazalarına dikkat! Büyük risk taşıyor! Yaz aylarında sıklıkla küçük çapta kazalar ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Ancak küçük kazalar da bazı riskleri beraberinde getiriyor. Yazın karşılaşılabilecek kazalarda da ilk ve doğru uygulamanın hayat kurtardığını dile getiren Dr. Öğr. Üyesi Ferudun Çelikmen yaz kazalarında yapılması gerekenleri anlattı.
21.08.2021 Sağlık
Jandarmadan 10 numara yağ operasyonu
Jandarmadan 10 numara yağ operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, organize sanayi bölgeleri ile oto tamirhanelerinden topladıkları atık yağları, kurmuş oldukları elektronik sistemlerle belirli işlemlerden geçirdikten sonra piyasada 10 numara yağ olarak bilinen akaryakıta çevirerek sattıkları belirlenen şebekeye operasyon düzenledi. Operasyonda 10 numara yağı, lojistik işleri yapan TIR ve otobüs garajlarına sattığı belirlenen 5 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda 175 bin litre kaçak yakıt ele geçirildi.
14.08.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tiner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.