Times

Times

Son dakika times haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan times ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını times haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Times

haberleri sayfasında son dakika yaşanan times gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.532 times haberi bulunmuştur. Tüm times haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü Dünya ise Suriye'den gelen haberin şokunu yaşıyor. Sabah saatlerinde İsrail, Halep'in güney banliyösü Cibreen'de, Halep Uluslararası Havaalanı yakınında bir hedefi vurdu. Saldırı nedeniyle onlarca Suriye askeri öldü. Saldırının yapıldığı bölgeden ilk görüntüler geldi...
29.03.2024 Gündem
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır?
Telegram halka arz ne zaman? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır? Telegram halka arz mı oalcak? Telegram'ın kurucusu Durov, verdiği demeçte, sosyal medya platformunu halka arz yoluyla borsaya açmayı düşündüğünü açıkladı. Peki, Telegram ne zaman halka arz olacak? Telegram halka arz fiyatı ne kadar, nereden alınır, Telegram halk arz ne zaman?
12.03.2024 Ekonomi
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto Bugün Lahey'de beş ülke söz alacak, gözler Türkiye'de olacak. Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Amerikan Hava Kuvvetleri askeri, "Artık soykırımın suç ortağı olmayacağım" diyerek kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Dünya
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi
İnci Taneleri'nin ünü New York'a ulaştı! Rekortmen dizi Times Square ekranını süsledi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan hem yazıp hem de başrolünde yer aldığı dizi ''İnci Taneleri''nin ünü bu kez de New York'a ulaştı. Yılmaz Erdoğan’ın bir hayranı diziye ve BKM’ye sürpriz yaparak, Times Square’de dizinin tanıtımını yayınlattı.
20.02.2024 Magazin
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu
Otomotiv devine büyük şok! ABD Porsche, Bentley ve Audi kararını duyurdu ABD, Porsche, Bentley ve Audi ithalatını yasaklı Çin parçası nedeniyle durdurdu.
15.02.2024 Ekonomi
Makale Nedir, Nasıl Yazılır? Makale Örnekleri Ve Yazım Kuralları...
Makale Nedir, Nasıl Yazılır? Makale Örnekleri Ve Yazım Kuralları... Herhangi bir konu üzerinden bir düşünce ya da görüşü savunmak üzere ele alınan yazılar makale olarak ifade edilir. Bireysel düşünce doğrultusunda ele alınmasının yanı sıra aynı zamanda kurumsal olarak da yazılmaktadır. Bu durum makalenin neden ve nasıl yazılacağını bağlı olarak değişkenlik gösterir. Günümüzde artık özellikle SEO çalışmaları doğrultusunda bu yapının bir parçası olarak öne çıkar.
31.01.2024 Gündem
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Moody's'ten Türk bankaları kararı
Moody's'ten Türk bankaları kararı Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Ekonomi
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek'
Tüm dünyaya örnek olan uygulamanın mimarı anlattı: 'Zorlayıcı bir yasa olmadan, platformlar habere para ödemeyecek' Kanada'da geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren Çevrim İçi Haber Yasası, dijital telif konusunda adım atılmasını bekleyen pek çok ülkedeki yayıncıları heyecanlandırdı. Yasa aynı zamanda akıllara hem Google hem de Facebook'un yayıncılara ödeme yaptığı ilk ülke olan Avustralya'yı getirdi. Küresel bir harekete ilham Avustralya'daki yasayı mimarı Rodney Sims anlattı.
5.01.2024 Gündem
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü!
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü! ABD'nin insansız hava aracı saldırısında öldürülen İslam Devrim Muhafızları Generali Kasım Süleymani'nin ölümünün dördüncü yıldönümü anma töreni sırasında İran'ın Kerman kentindeki mezarlık yakınında iki patlama meydana geldi. En az 103 kişi hayatını kaybetti, onlarca yaralı var. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’da gerçekleştirilen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için İran'a başsağlığı diledi.
3.01.2024 Dünya
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti...
Türk yapımı mobil oyun dünyanın zirvesinde! Bakan Mehmet Fatih Kacır tebrik etti... İstanbul merkezli Dream Games'in geliştirdiği mobil oyun Royal Match, ünlü rakibi Candy Crush'ı tahtından indirerek en çok gelir elde eden oyun haline geldi.
25.12.2023 Ekonomi
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor
Avustralya'nın dijital telif başarısının sırrı ne? Teknoloji devleri çifte standarda açıklama getiremiyor Google'ın geçtiğimiz günlerde Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi, akıllara bu alandaki ilk örnek olan Avustralya'yı getirdi. Sadece Google'ın değil Facebook'un da yayıncılara ödeme yaptığı ülkede elde edilen tecrübeler, dünyanın geri kalanı için çok önemli. Bu noktadan yola çıktık, Avustralya örneğinin başka ülkelerdeki yayıncılar için ne anlama geldiğini Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu Öğretim Üyesi Bill Grueskin'e sorduk...
22.12.2023 Gündem
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti!
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti! 'Kayıp Şehir', 'Poyraz Karayel', 'Öğretmen' ve 'The Serpent' gibi projelerde yer alan İlker Kaleli'nin Amerika'daki hayranları, ünlü oyuncunun aksiyon görüntülerinden oluşan bir videoyu New York Time Square Meydanı'ndaki dev dijital panoya yansıttı.
20.12.2023 Magazin
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında! Türk lider BM Güvenlik Konseyi'nin 'İsrail'i koruma konseyi' olmasını kınadı Dünya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor... 'Dünya İnsan Hakları' için seslenen Erdoğan 'Adil bir dünya mümkün ama ABD ile değil' dedi. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basının dikkatinden kaçmadı. Pek çok gazete manşetini Erdoğan'ın BM çağrısına ayırdı.
10.12.2023 Gündem
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin
ABD İsrail'e süre verdi: 2023 yılı sonuna kadar bitirin İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik acımasız saldırıları devam ediyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) görüşülen ve Gazze'de acil insani ateşkes talep edilen karar tasarısı ABD tarafından veto edildi. Skandal karara tepki yağarken İsrail ve ABD medyası Biden yönetiminin operasyonlarını tamamlaması için Tel Aviv'e süre verdiğini yazdı.
9.12.2023 Dünya
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak Gazze'de İsrail ordusunun sivillere yönelik katliamı devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'e savaşın başından beri adeta sınırsız destek veren ABD'den 'nükleer' hamle geldi. CNN International Washington'ın bu adımının İran'a yönelik açık bir caydırıcılık mesajı olduğunu yazdı. Kuzeydeki çatışmalar sürerken Lübnan'dan ise dikkat çeken bir Hizbullah açıklaması geldi. ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı. Ürdün Başbakanı Bisher Khasawneh, Filistinlilerin Gazze’den çıkarılmasının Ürdün’ün “kırmızı çizgisi” olduğunu ifade ederek, “Ürdün, Filistinlilere yönelik sürgün girişimini savaş ilanı sayacaktır” dedi.
6.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz' Cumhuriyet'in 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yer buldu
30.10.2023 Gündem
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Times ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki times haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.