The Times

The Times

Son dakika the times haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan the times ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını the times haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Times

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the times gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.822 the times haberi bulunmuştur. Tüm the times haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu
Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Başarılı oldu, Almanya'ya uyarılarda bulundu İsrail 43 gündür Gazze'yi hedef alıyor. Havadan ve karadan yapılan saldırılar hız kesmeden devam ediyor. İsrail'in saldırganlığına her fırsatta dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'nın başkenti Berlin'de verdiği mesaj dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
18.11.2023 Dünya
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti
Hakan Fidan'ın sözleri dünyada manşet oldu: Erdoğan kırmızı çizgiyi çekti Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. Kritik zirve için geri sayım sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın açıklamaları dünya gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Türkiye'nin tavrını net bir şekilde ifade eden Fidan'ın sözleri sonrası pek çok gazete Türkiye'nin kırımızı çizgisini sayfalarına taşıdı. İsveç basını ise 'Türk etkisi'ni yazdı.
5.07.2023 Dünya
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor
İsrail basını: Netanyahu, Erdoğan ile görüşmeye çalışıyor İsrail basını, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme ayarlamak için uğraştığını yazdı. İşte İsrailli başbakanın verdiği yoğun çabanın arkasındaki dikkat çeken neden.
16.06.2023 Dünya
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi Belçika'da yaşayan bir adam ailesine hayat dersi vermek için ölü taklidi yaptı. Cenazesine dramatik bir giriş yapan adam gözyaşları içinde karşılandı. 45 yaşındaki adamın ailesine vermek istediği ders, bazı çevrelerce tepkiyle karşılanınca açıklama yaptı.
14.06.2023 Dünya
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu Rusya kontrolündeki Herson bölgesinde yer alan Nova Kakhovka Barajı'nın yıkılması büyük bir insani felakete yol açarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Krizin çözümünde Erdoğan'ın oynayabileceği role dikkat çekilirken, Türkiye'nin iki liderle de görüşebilen tek NATO üyesi ülke konumunda olduğunun altı çizildi.
8.06.2023 Dünya
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde 'Büyük İstanbul Mitingi' gerçekleşti. Resmi rakamlara göre mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı miting dış basında geniş yer buldu. AFP Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gövde gösterisi yaptığını yazdı, İngiliz basını İstanbul'da iktidar ve muhalefetin bir gün arayla gerçekleştirdiği mitingleri karşılaştırdı.
8.05.2023 Dünya
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti!
Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti! Dünyaevine adım atacak çift, herkesi şoke etti. Düğün salonunda davetlierin önünde gelinin yaptığına damat bile inanamadı. Gelin, arkadaşıyla girdiğini iddiayı kazanmak için bakın nikah masasında ne yaptı? İşte haberin detayları...
3.12.2022 Dünya
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal!
İngiltere başbakanı Boris Johnson'ı bitiren 4 skandal! İngiltere'nin 58 yaşındaki Başbakanı Boris Johnson, uzun süredir direndiği baskılara dayanamayarak dün görevinden Istifa etti. Hem başbakanlık hem de Muhafazakâr Parti başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Johnson, ekim ayında yeni başbakan seçilene kadar vekâleten göreve devam edeceğini bildirdi. Sadece İngiltere değil dünya siyasetinin de renkli figürleri arasında şimdiden yerini alan Johnson, Osmanlı’nın son İçişleri Bakanı “Ali Kemal’in torunu” olarak (Stanley Johnson’un oğlu) Türkiye’de sempati kazandı.
8.07.2022 Dünya
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Madrid'deki NATO liderler zirvesi öncesinde Stoltenberg, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto ve İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'la görüşmesi Türkiye’nin zaferi ile sonuçlandı. NATO'ya üye olmak için Türkiye'nin taleplerini kabul eden İsveç'te PKK yanlısı Emine Kakabaveh bir kez daha gündem oldu. Yapılan anlaşmayı 'Kara gün' olarak nitelendiren Kakabaveh, İsveç hükümetini resmen tehdit etti.
29.06.2022 Dünya
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı...
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı... İngiltere'de parti skandalı. İngiliz televizyon kanalı ITV tarafından yayınlanan dört fotoğrafta Johnson, Downing Street'teki başbakanlık ofisinde düzenlenen bir etkinlikte kadeh kaldırırken görüntülendi.
24.05.2022 Dünya
Genç kadın günler sonra idam edilecek! Görüntüleri ortaya çıktı: 'Evin sahibine ait' dedi ama...
Genç kadın günler sonra idam edilecek! Görüntüleri ortaya çıktı: 'Evin sahibine ait' dedi ama... Bir yıl önce iş için Dubai'ye gelen fotoğrafçının evine baskın yapan polis ekipleri yüklü miktarda uyuşturucu madde ile karşılaştı. İdam cezasına çarptırılan genç kadının bu ay içinde gerçekleşmesi beklenen cezasının uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu.
9.05.2022 Dünya
Rusya'ya vurulan en büyük darbe! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı...
Rusya'ya vurulan en büyük darbe! Gerçek haftalar sonra ortaya çıktı... Ukrayna savaşında ağır kayıplar yaşayan Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'yı kaybetmesinin yankıları sürüyor. Geminin batırılmasından haftalar sonra ABD'den itiraf gibi bir açıklama geldi. 'Rusya vurulan en büyük darbe' olarak nitelendirilen operasyonun detayları bu açıklama ile ortaya çıkarken Saldırıdaki ABD detayı ise kısa sürede gündeme birinci sıradan giriş yaptı.
6.05.2022 Dünya
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur...
'Yürüyen tabutlar' Rus ordusunu Ukrayna'da felakete sürüklüyor! Rus tanklarındaki ölümcül kusur... Ukrayna'da 24 Şubat'ta başlayan işgal boyunca şaşkınlık verecek sayıda Rus tankının imha edilmesi Putin'in planını zora sokuyor. Uzmanlar bu tankların tasarımında çok ciddi bir hata yapılmış olduğunu ortaya çıkardı.
29.04.2022 Dünya
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular
Ukrayna'nın sırrı haftalar sonra deşifre oldu! Rus ordusunu böyle durdurdular Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Binlerce cana mal olan savaş son dönemde ülkenin doğusunda yoğunlaşmış durumda. Zira Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Haliyle dünya tabiri caizse Ukrayna'nın direnişinin sırrını çözmeye çalışıyor. ABD'den gelen açıklama ise bu gizem perdesini araladı. İşte savaşın kaderine etki eden kritik adım...
27.04.2022 Dünya
Rus donanmasının amiral gemisi Azak Denizi'nde batarken ABD uçağı menzildeydi! 'En büyük darbe' ortaya çıktı
Rus donanmasının amiral gemisi Azak Denizi'nde batarken ABD uçağı menzildeydi! 'En büyük darbe' ortaya çıktı Ukrayna savaşında 'Moskova' gemisinin batırılması Rusya'da şok etkisi yarattı. Moskova'nın Ukrayna füzeleri tarafından vurulmasından birkaç saat önce bir ABD uçağının Karadeniz'de devriye gezdiği ortaya çıktı. İngiliz The Times gazetesinin haberine göre Rus kruvazörünün feci hasar gördüğü gün, bir Boeing P8 Poseidon uçağı Moskova'nın 150 kilometre yakınındaydı.
21.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Putin emri verdi, 'dünyada benzeri yok' füzeler ateşlendi, işte o bomba detay...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Putin emri verdi, 'dünyada benzeri yok' füzeler ateşlendi, işte o bomba detay... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş yaklaşık iki aydır devam ediyor. Rus ordusunun günlerdir hazırlık yaptığı Donbass saldırısı başladı. Mariupol'de Azovstal çelik fabrikasına sıkışıp kalan 36. Ayrı Deniz Tugayı komutanı Binbaşı Serhii Volyna çektiği video ile sayılı saatlerinin kaldığını belirterek dünya liderlerinden yardım istedi. Ukraynalı komutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ve Biden'ı etiketledi. Rusya Ulusal Savunma Kontrol Merkezi Başkanı Mihail Mizintsev, Mariupol kentindeki Azovstal fabrikasında bulunan militanlara teslim olması çağrısında bulundu. Putin 'dünyada benzeri yok' diyerek füzeleri ateşleme emri verdi. Öte yandan Rus amiral gemisi Moskva'nın Ukrayna füzeleri tarafından vurulmasından birkaç saat önce bir ABD uçağının Karadeniz'de devriye gezdiği ortaya çıktı. İngiliz The Times gazetesinin haberine göre Rus kruvazörünün feci hasar gördüğü gün, bir Boeing P8 Poseidon uçağı Moskova'nın 150 kilometre yakınındaydı. İşte Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri...
20.04.2022 Dünya
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar...
Savaş mağduru Ukraynalı kadınlara iğrenç teklif! Fırsatçılardan mide bulandıran mesajlar... Rusya-Ukrayna savaşında neredeyse iki ay geride kalırken, Ukrayna’dan ayrılan sivillerin sayısı 3,5 milyonu geçti. Yetkililer, savaşın şiddetlenmesi durumunda yaşanacak göç dalgasıyla birlikte başta kadınlar olmak üzere 8 ila 10 milyon kişinin daha mülteci durumuna düşeceğini belirtiyor. Mülteci kadınlara karşı yaklaşımı ise korkunç gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi.
17.04.2022 Dünya
Bilim adamlarından müthiş keşif! Milyonlarca kalp krizi vakası engellenecek
Bilim adamlarından müthiş keşif! Milyonlarca kalp krizi vakası engellenecek İngiltere'li bilim adamları kalpteki zarar gören hücreleri yenilemenin yöntemini keşfetti. Covid aşılarında kullanılan mRNA teknolojisi şimdi de kalplerin yenilenmesine yardımcı oluyor. İngiltere’nin köklü eğitim kurumlarından King’s College London yeni bir araştırmaya imza attı. Söz konusu çalışma, kalp krizi vakaları için umut taşıyor.
16.04.2022 Sağlık
Rusya 'askeri sonuçları olur' diye tehdit etmişti! Finlandiya ve İsveç NATO'ya üye olmaya hazırlanıyor...
Rusya 'askeri sonuçları olur' diye tehdit etmişti! Finlandiya ve İsveç NATO'ya üye olmaya hazırlanıyor... İngiliz gazetesi The Times'ın haberine göre, Finlandiya ve İsveç bu yaz NATO'ya katılmaya hazırlanıyor. ABD'li yetkililer Finlandiya ve İsveç'in yazın NATO'ya katılma ihtimalinin olduğunu söyledi.
11.04.2022 Dünya
Rus ordusu zor durumda! Ukrayna'dan bomba iddia geldi: Rusya Kiev'i alamayınca...
Rus ordusu zor durumda! Ukrayna'dan bomba iddia geldi: Rusya Kiev'i alamayınca... Ukrayna - Rusya savaşı 33. gününde de şiddetli çatışmalarla devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'deki son durum ile ilgili flaş bir iddia geldi.
28.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

The Times ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the times haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.