Boris Johnson

Boris Johnson

Son dakika Boris Johnson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boris Johnson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boris Johnson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boris Johnson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boris johnson gelişmeleri de dahil olmak üzere 837 boris johnson haberi bulunmuştur. Tüm boris johnson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
Kiracı - ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor
Kiracı - ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor Kiralardaki fahiş artışın engellenebilmesi için yüzde 25'lik artış sınırı getirildi. Ancak kira fiyatlarındaki artış sürerken pek çok mülk sahibi de evini kiraya vermekten vazgeçiyor. Bu durum ise özellikle büyükşehirlerde 'hayalet ev' sayısının artmasına yol açıyor. Bu nedenle ülke genelinde milyonlarca kiracı ve ev sahibi kira konusunda yapılacak yeni düzenlemeyi bekliyor.
18.06.2023 Ekonomi
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da
Milyonlarca insanın hayatını değiştiren iğne! Kim Kardashian da kullanıyor Boris Johnson da Zayıflama iğnesi son dönemde popüler oldu. İğneyi vurduran ünlüler arasına Kim Kardashian ve Elon Musk'tan sonra İngiltere’nin eski başbakanı Boris Johnson da katıldı. İğneyi, henüz görevdeyken bir kabine toplantısında “verdiği kilolarla dikkatini çeken bir bakandan öğrendiğini” anlatan Johnson, sonuçtan da oldukça memnun kalmış. Peki çok sayıda ünlü ismin tercih ettiği bu iğne sağlıklı mı? Kimler kullanabilir? Yan etkileri neler? Ne kadar süre kullanılmalı? İşre uzmanların yanıtları...
18.06.2023 Gündem
Boris Johnson'ın atasının mumyası ortaya çıktı! Bilim dünyası şokta, hiç görülmedi
Boris Johnson'ın atasının mumyası ortaya çıktı! Bilim dünyası şokta, hiç görülmedi İngiltere'nin eski başbakanı Boris Johnson'un 18. yüzyılda yaşayan büyük annesinin mumyası üzerinde yapılan çalışmalar bilim insanlarını şaşırttı. Anna Catharina Bischoff adlı kadının cinsel yolla bulaşan bir hastalık olan frengi yerine, bilim dünyasında daha önce hiç görülmeyen bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle ölmüş olabileceği belirtildi.
28.02.2023 Dünya
ABD lideri Biden Ukrayna'da
ABD lideri Biden Ukrayna'da Rusya'nın Ukrayna'ya saldırdığı 24 Şubat 2022'den bu yana başkent Kiev en önemli konuğunu ağırlıyor. ABD lideri Joe Biden, büyük bir sürpriz yaparak Kiev'e gitti.
20.02.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifasının ardından başlayan yeni Başbakan ve Muhafazakar Parti Lideri seçimi sürecinde eski Başbakan Boris Johnson başbakanlık ve parti liderliği yarışından çekildiğini açıkladı.
23.10.2022 Dünya
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken; Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak.
23.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak? Muhafazakar Parti yeni liderini ne zaman seçecek?
İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak? Muhafazakar Parti yeni liderini ne zaman seçecek? İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa ettiğini açıkladı. İngiltere başbakanı Truss’un istifa etmesinin ardından “İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.10.2022 Dünya
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor? İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa edince eski Başbakan Boris Johnson, cumartesi sabahı, seyahatini yarıda keserek İngiltere'ye geri döndü. Peki, Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
22.10.2022 Dünya
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor Muhafazakar Parti'nin 1922 Komitesi Başkanı Graham Brady yaptığı açıklamada, Muhafazakar Parti’nin yeni lideri ve ülkenin yeni başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi gerektiğini ifade etti.
20.10.2022 Dünya
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
Truss’tan Başbakan olarak ilk açıklama: Şimdi sorunları çözmenin zamanı
Truss’tan Başbakan olarak ilk açıklama: Şimdi sorunları çözmenin zamanı İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, Başbakanlık Ofisi önünde ilk konuşmasını yaptı. Truss, İngiltere'deki enerji krizi ve ekonomik zorlukların düzeltilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Şimdi sorunları çözmenin zamanı" dedi.
6.09.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Johnson ile telefon görüşmesi yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Johnson ile telefon görüşmesi yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
2.09.2022 Siyaset
Beyaz Saray: Rusya, Ukrayna’da referandum ilan edebilir
Beyaz Saray: Rusya, Ukrayna’da referandum ilan edebilir Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’nın Ukrayna'da ele geçirdiği bölgelerde kontrolünü resmileştirmek amacıyla referandum ilan edebileceğini açıkladı.
24.08.2022 Dünya
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret!
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret! İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'nın 31. Bağımsızlık Günü yıldönümü için geldiği başkent Kiev’de, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelerek Ukrayna için yeni yardım paketi kararını duyurdu.
24.08.2022 Dünya
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı Rusya’nın 2014’de Kırım’ı ilhak etmesinin ardından Ukrayna’nın uluslararası kamuoyu oluşturmak için başlattığı Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere dünya liderleri Kırım’ın Ukrayna’ya iadesinden yana tavır koydu.
23.08.2022 Dünya
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı...
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı... Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi, New York’ta bir edebiyat festivalinde konuşma yaptığı sırada sahneye fırlayan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen korkunç saldırının ardından apar topar hastaneye götürülen Rüşdi’nin son durumunu menajeri anlattı. New York polisi de bıçaklı saldırganının kimliğini açıkladı.
13.08.2022 Dünya
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı
Canlı yayında şoke eden anlar! Sunucu bir anda yere yığıldı İngiltere’nin yeni başbakan adayları eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, canlı yayında yaptıkları tartışma sırasında moderatör Kate McCann bayıldı.
26.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Boris Johnson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boris johnson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.