Liz Truss

Liz Truss

Son dakika Liz Truss haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Liz Truss ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Liz Truss haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Liz Truss

haberleri sayfasında son dakika yaşanan liz truss gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 liz truss haberi bulunmuştur. Tüm liz truss haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi ABD Başbakanı Joe Biden, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak’ın ismini "Rashee Sanook" şeklinde telaffuz ederek yeni bir gafa imza attı.
25.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak yaptığı ilk açıklamada, "Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok” ifadelerini kullanarak, “Partimizi ve ülkemizi bir araya getirmeyi en büyük önceliğim yapacağım” dedi.
24.10.2022 Dünya
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi
İngiltere’nin eski Başbakanı Johnson başbakanlık yarışından çekildi İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın istifasının ardından başlayan yeni Başbakan ve Muhafazakar Parti Lideri seçimi sürecinde eski Başbakan Boris Johnson başbakanlık ve parti liderliği yarışından çekildiğini açıkladı.
23.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta?
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İngiltere'de 20 Ekim'de istifa eden Başbakan Liz Truss'ın yerini alacak başbakan için liderlik yarışı başlıyor. İngiltere’de Muhafazakar Parti içerisinde yapılacak oylama ile Başbakanlık Ofisi 10 Numara'da kimin oturacağı merak konusu oldu. Adaylar milletvekillerinin desteğini almak için çalışmalara başlarken sürecin nasıl işleyeceği de merak konusu oldu. Peki, İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? İngiltere’nin yeni başbakanı ne zaman belli olacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…
23.10.2022 Dünya
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, Başbakan Liz Truss'dan boşalan başbakanlık koltuğuna oturmak için adaylığını açıkladı. Başbakanlık koltuğunun yeni sahibinin kim olacağı merakla beklenirken Eski Hazine Bakanı Rishi Sunak ile ilgili bilgiler de merak ediliyor. Peki, Rishi Sunak kimdir?Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor
İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken; Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak.
23.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak? Muhafazakar Parti yeni liderini ne zaman seçecek?
İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak? Muhafazakar Parti yeni liderini ne zaman seçecek? İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa ettiğini açıkladı. İngiltere başbakanı Truss’un istifa etmesinin ardından “İngiltere'nin yeni başbakanı kim olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.10.2022 Dünya
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor? İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa edince eski Başbakan Boris Johnson, cumartesi sabahı, seyahatini yarıda keserek İngiltere'ye geri döndü. Peki, Boris Johnson tekrar başkan mı olacak, Boris Johnson geri mi dönüyor?
22.10.2022 Dünya
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor
İngiltere’de başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi planlanıyor Muhafazakar Parti'nin 1922 Komitesi Başkanı Graham Brady yaptığı açıklamada, Muhafazakar Parti’nin yeni lideri ve ülkenin yeni başbakanın 28 Ekim’e kadar seçilmesi gerektiğini ifade etti.
20.10.2022 Dünya
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa etti
İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa etti İngiltere Başbakanı Liz Truss istifa etti. Truss istifa kararını Başbakanlık Konutu önünde yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu.
20.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni İçişleri Bakanı Grant Shapps oldu
İngiltere'nin yeni İçişleri Bakanı Grant Shapps oldu İngiltere hükümeti, İçişleri Bakanı Suella Braverman'ın istifasının ardından Ulaştırma Bakanı Grant Shapps'ı İçişleri Bakanı olarak atadı.
20.10.2022 Dünya
İngiltere, Rusya Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı
İngiltere, Rusya Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı İngiltere, Rusya Büyükelçisi Andrey Kelin'i, Rusya'nın Ukrayna topraklarını yasadışı ilhakını protesto etmek amacıyla Dışişleri Bakanlığına çağrılması talimatını verdi.
30.09.2022 Dünya
Avrupa ülkelerinden Rusya'ya yanıt: İlhakı asla tanımayacağız
Avrupa ülkelerinden Rusya'ya yanıt: İlhakı asla tanımayacağız AB ülkelerinin liderleri ortak açıklama yaparak Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki bölgeleri ilhakının yasa dışı olduğunu ve ilhakı asla tanımayacaklarını bildirdi.
30.09.2022 Dünya
Sterlin düştükçe düşüyor! Resmen dibi gördü
Sterlin düştükçe düşüyor! Resmen dibi gördü İngiliz sterlini, vergilerin düşürülmesinin ardından dolar karşısında tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi. Atlantik'in her iki yakasında hisse senedi ve tahvil değerlerinde devam eden dalgalanmalar, faiz oranlarındaki artırımların ardından İngiliz para biriminde son darbe kendini gösterdi.
27.09.2022 Dünya
ABD'de diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler
ABD'de diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta diplomasi trafiğini sürdürüyor. Erdoğan, İngiltere Başbakanı Liz Truss, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve ABD'li Cumhuriyetçi Senatör James Risch ile görüştü.
21.09.2022 Siyaset
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı!
Kanada Başbakanından toplu mezar açıklaması: Vahşetlerin hesabı sorulmalı! Kanada Başbakanı Justin Trudeau yaptığı açıklamada, Ukrayna'da bulunan toplu mezarların Rusya'nın işlediği savaş suçlarının kanıtı olduğunu ifade ederek, Rusya’nın bu konuda hesap vermesi gerektiğini vurguladı.
18.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, doktorların Kraliçe'nin sağlığından endişe duyduğu belirtilmişti. Kraliyet ailesi üyeleri ise, İskoçya'daki Balmoral Kalesi'ne gitmişti. Gelen son dakika haberine göre; İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçenin ölümünün ardından tahta oğlu Charles geçti.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Truss’tan Başbakan olarak ilk açıklama: Şimdi sorunları çözmenin zamanı
Truss’tan Başbakan olarak ilk açıklama: Şimdi sorunları çözmenin zamanı İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, Başbakanlık Ofisi önünde ilk konuşmasını yaptı. Truss, İngiltere'deki enerji krizi ve ekonomik zorlukların düzeltilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Şimdi sorunları çözmenin zamanı" dedi.
6.09.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Liz Truss ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki liz truss haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.