Gazete Vatan Logo

ABD'de diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta diplomasi trafiğini sürdürüyor. Erdoğan, İngiltere Başbakanı Liz Truss, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve ABD'li Cumhuriyetçi Senatör James Risch ile görüştü.

ABD'de diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle New York’ta temaslarını sürdürüyor. Dün BM Genel Kurulu'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün de ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra İngiltere Başbakanı Liz Truss ile görüşme gerçekleştirdi.

Türkevi’nde İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss ile göreve gelmesinden bu yana ilk görüşmesini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile bir araya geldi.

LÜBNAN BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞME

Erdoğan, bugün de ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati'yi kabul etti.

Erdoğan bugün de ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkevi’nde Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen ile bir araya geldi.

ERSİN TATAR İLE GÖRÜŞME

Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kurulu kapsamında geldiği ABD’nin New York kentinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Erdoğan, bugün de ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'li Cumhuriyetçi Senatör James Risch'i kabul etti.