Rishi Sunak

Rishi Sunak

Son dakika Rishi Sunak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rishi Sunak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rishi Sunak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rishi Sunak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rishi sunak gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 rishi sunak haberi bulunmuştur. Tüm rishi sunak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu!
İngiltere ve ABD, Yemen'deki Husi hedeflerini vurdu! ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerindeki bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. ABD Başkanı Joe Biden, saldırılar sonrası yaptığı açıklamada meydan okurken İngiltere Başbakanı Rishi Sunak Husilere Kızıldeniz'deki gemileri hedef alan saldırılarını durdurma ve tansiyonu düşürme çağrısı yaptı.Yemen'de Husilere bağlı Dışişleri Bakanı Yardımcısı Hüseyin el-İzzi ise "İngiltere ve ABD bu aleni saldırının bedelini ödeyecek" dedi.
12.01.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar
İngiltere düğmeye bastı! Nefes kesen operasyon, hepsini Kıbrıs'a taşıdılar Sudan'dan gelen sıcak gelişmeler dünya gündeminden düşmüyor. Sudan'daki çatışmalar giderek şiddetlenirken ülkeler de bölgedeki vatandaşlarını ve diplomatlarını tahliye etmek için çalışmalar yürütüyor. İngiliz Hava Kuvvetleri (SAS) dün gerçekleştirdiği film gibi operasyonda diplomatlarını Hartum'dan çıkarmayı başardı. İngiliz askerleri, havaalanına giden 29 kilometrelik yolculukta gruba eşlik etti.
24.04.2023 Dünya
Mısır Büyükelçiliği personeli Sudan'da vuruldu
Mısır Büyükelçiliği personeli Sudan'da vuruldu Sudan’da devam eden çatışmalar sırasında başkent Hartum’daki Mısır Büyükelçiliği’nde görevli 1 personel vurularak yaralandı.
23.04.2023 Dünya
İngiltere ve AB, Kuzey İrlanda Protokolü üzerinde yeni bir anlaşmaya vardı
İngiltere ve AB, Kuzey İrlanda Protokolü üzerinde yeni bir anlaşmaya vardı İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Avrupa Birliği (AB) ile İngiltere’nin Brexit sonrası Kuzey İrlanda ile AB üyesi İrlanda arasındaki ticareti düzenleyen Kuzey İrlanda Protokolü konusunda yeni bir anlaşmaya vardığını duyurarak, protokolün artık Windsor Çerçevesi olarak bilineceğini açıkladı.
27.02.2023 Dünya
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdi
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdi Rusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının üzerinden bir yıl geçti. 24 Şubat 2022'de sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ilk patlamaların duyulmasıyla, İkinci Dünya Savaşı sonrası Avrupa topraklarında görülen en büyük savaş başladı.
24.02.2023 Dünya
ABD lideri Biden Ukrayna'da
ABD lideri Biden Ukrayna'da Rusya'nın Ukrayna'ya saldırdığı 24 Şubat 2022'den bu yana başkent Kiev en önemli konuğunu ağırlıyor. ABD lideri Joe Biden, büyük bir sürpriz yaparak Kiev'e gitti.
20.02.2023 Gündem
DSÖ, Ermenistan, Yunanistan ve İngiltere’den yeni yardımlar
DSÖ, Ermenistan, Yunanistan ve İngiltere’den yeni yardımlar İsviçre merkezli Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) başta olmak üzere Ermenistan, Yunanistan ve İngiltere’den yeni insani yardım içeren destekler Türkiye’ye ve Suriye'ye ulaşmaya devam ediyor. 
12.02.2023 Dünya
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi İngiltere’de yarım milyon kişi enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında maaşlarına zam talebiyle iş bırakarak, ülkedeki son 10 yılın en büyük grevine imza attı.
1.02.2023 Dünya
Yemen nerede (harita ile konumu), Yemen'in başkenti neresi? Yemen nüfusu, askeri gücü ve haritası
Yemen nerede (harita ile konumu), Yemen'in başkenti neresi? Yemen nüfusu, askeri gücü ve haritası ABD ve İngiltere Yemen'de Husi hedeflerine yönelik havadan ve denizden saldırı başlattı. Yemen'in başkenti Sana'da patlama sesleri duyulduğu belirtildi. ABD Başkanı Biden ile İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'tan saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi. Biden, "ABD askeri kuvvetleri, Birleşik Krallık ile birlikte Avustralya, Bahreyn, Kanada ve Hollanda'nın desteğiyle Husi isyancıların dünyanın en hayati su yollarından birinde seyrüsefer özgürlüğünü tehlikeye atmak için Yemen'de kullandığı bir dizi hedefe başarıyla saldırı düzenledi." dedi. Söz konusu gelişmenin ardından ABD İngiltere ve Yemen Savaşına dair araştırmalar hızlandı. Peki, ABD İngiltere Yemen’e neden saldırıyor, Yemen’de neler oluyor, Yemen nerede, nereye bağlı?
13.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Sunak  ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Sunak ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ticaret ve savunma sanayii başta olmak üzere Türkiye-Birleşik Krallık ilişkilerini geliştirecek adımlar ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Kıbrıs meselesinin çözümü için de yeni ve somut adımlar atılmasının önemine işaret etti.
2.12.2022 Siyaset
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya
İngiltere’den Ukrayna’ya 50 milyon sterlinlik hava savunma yardımı
İngiltere’den Ukrayna’ya 50 milyon sterlinlik hava savunma yardımı  İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile yaptığı görüşmenin ardından Ukrayna’nın hava savunma kabiliyetlerini güçlendirmek için 50 milyon sterlinlik yardım yapılacağını duyurdu.
20.11.2022 Dünya
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama!
Rusya'nın geri çekilme kararıyla ilgili NATO'dan flaş açıklama! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna’nın Herson kentinden geri çekilmesine ilişkin, “Duyuruyu gördük ama tabii ki bekleyip sahada neler olacağını göreceğiz. Bildiğimiz şey, Rusya'nın geri itildiği” dedi.
9.11.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi
Biden’dan yeni gaf: İngiltere başbakanının adını yanlış söyledi ABD Başbakanı Joe Biden, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak’ın ismini "Rashee Sanook" şeklinde telaffuz ederek yeni bir gafa imza attı.
25.10.2022 Dünya
Sunak, Kral Charles'tan hükümet kurma görevini aldı
Sunak, Kral Charles'tan hükümet kurma görevini aldı İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kral 3. Charlestan hükümet kurma görevini aldı.
25.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak yaptığı ilk açıklamada, "Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok” ifadelerini kullanarak, “Partimizi ve ülkemizi bir araya getirmeyi en büyük önceliğim yapacağım” dedi.
24.10.2022 Dünya
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi! İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022 Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar İngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rishi Sunak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rishi sunak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.