The Sun

The Sun

Son dakika The Sun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Sun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Sun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Sun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the sun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.171 the sun haberi bulunmuştur. Tüm the sun haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, futbolcular kefaletle serbest kaldı. İki oyuncunun da 19 yaşında olduğu ve aynı takımda forma giydiği belirtildi.
24.04.2024 Futbol
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda Galler ile deplasmanda berabere kalarak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024 kura çekimine ikinci torbadan katılacak. İngilizler, turnuva öncesi kura çekimini simüle etti.
23.11.2023 Futbol
'Uzaylılar 'yanı başımızda' olabilir mi?' sorusuna çok konuşulacak açıklama
'Uzaylılar 'yanı başımızda' olabilir mi?' sorusuna çok konuşulacak açıklama Kalın, asitli atmosferin altında, yüzeyi 475 derecelik sıcaklıkla kavrulan gezegen, Güneş Sistemi içerisinde dünya dışı yaşam bulmayı bekleyeceğiniz son yer olmalı.
30.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin hayatını kaybetti!
Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin hayatını kaybetti! Ünülü sessiz sinema oyuncusu Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin 74 yaşında hayatını kaybetti.
23.07.2023 Magazin
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi
Paxton Whitehead yaşamını yitirdi Oyuncu Paxton Whitehead'in 85 yaşında vefat ettiği duyuruldu. Acı haberi aktörün oğlu Charles Whitehead açıkladı.
20.06.2023 Magazin
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie'
Yolcunun uçağı kaçırmak isteyen bombacıdan isteği şaşkınlık yarattı! 'Şimdiye kadarki en iyi selfie' İskenderiye'den Kahire Havalimanı'na giden Egyptair uçağını kaçırma girişiminde, İngiliz bir yolcunun yaptığı tepki çekmişti. Üzerine bomba bağlayan saldırgandan ilginç bir istekte bulunan yolcu, bunu neden yaptığını yıllar sonra açıkladı.
16.05.2023 Dünya
Wout Weghorst bombası! Geri dönüyor
Wout Weghorst bombası! Geri dönüyor Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, Siyah Beyazlı kulübe geri dönüyor...
16.04.2023 Beşiktaş
Arsenal gözünü kararttı! Partey'in yanına Orkun Kökçü
Arsenal gözünü kararttı! Partey'in yanına Orkun Kökçü Premier Lig'de şampiyonluğa giden Arsenal, milli yıldızımız Orkun Kökçü'nün peşine düştü.
2.04.2023 İngiltere
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı İngiliz basını Mesut Özil'in futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayırdı. İngiliz The Sun gazetesi, Mesut Özil'in milyon sterlinlik servete sahip olduğunu söyledi.
25.03.2023 Fenerbahçe
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...'
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...' Dün akşam ezeli rakibi Liverpool'dan 7 gol yiyen ve tarihi bir hezimetle karşı karşıya kalan Manchester United'da fatura Erik ten Hag'a kesildi.
6.03.2023 İngiltere
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Dua Lipa, Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıları ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa, uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.
26.02.2023 Magazin
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar Dünyanın konuştuğu dolandırıcılık olayı İngiltere'de yaşandı. İngiltere Çalışma Bakanlığı'nı 8.5 milyar sterlin dolandıranların akılalmaz yöntemi bir uzmanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.
31.01.2023 Dünya
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç Benzerlikleri herkesi şaşkına çeviriyor. İki beyzbol oyuncusu hem görüntü, hem de isim olarak birbirlerine benziyor. Rahatsızlıkları bile aynı. Öyle ki her ikisi de takımları tarafından yıllarca karıştırıldı. Akraba olup olmadıklarını öğrenmek için DNA testi yapıldı. İşte ilginç olayın detayları...
13.01.2023 Dünya
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm...
Heathrow Havalimanı'nda yaşanan dehşet İngiltere'yi ayağa kaldırdı! Londra'da nükleer alarm... Pakistan'dan İngiltere'ye gelen uçak Heathrow Havalimanı'nda polisi alarma geçirdi. Pakistan'dan havalanıp Umman üzerinden yola çıktığı tespit edilen uçağın içindekiler ülkeye tarihinin en büyük korkularından birini yaşattı.
11.01.2023 Dünya
Caulker'dan Vitor Pereira hakkında olay yaratan sözler!
Caulker'dan Vitor Pereira hakkında olay yaratan sözler! Fatih Karagümrük'le sözleşmesi feshedilen İngiliz stoper Steven Caulker'ın Fenerbahçe açıklaması Sarı Lacivertli cephede oldukça dikkat çekti.
10.01.2023 Fenerbahçe
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık
Nusret Gökçe eleştiri yağmuruna tutuldu: Tek kelimeyle utandık Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Fransa arasında nefesleri kesen final maçının ardından sahaya girerek, Arjantinli futbolcularla ve Dünya Kupası ile fotoğraf çektiren Nusret Gökçe, gündemdeki yerini koruyor. Son olarak takipçilerini yıllar öncesine götüren ünlü işletmeci, övgü dolu yorumlar kadar sert eleştirilerin de hedefinde yer aldı.
28.12.2022 Magazin
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi
Nusret Gökçe sahada! Dünya Kupa'sıyla poz verdi 2022 Dünya Kupası'nın sahibi penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçının öne çıkan isimlerinden biri de Arjantinli yıldız Angel di Maria oldu. 24 yaşındaki futbolcu, sahada kupayla poz verirken, 'tuz serpme' haraketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan işletmeci Nusret Gökçe de yanına geldi. Gökçe'nin Dünya Kupası ve futbolcuyla poz verip, "Vaovv" dediği anlar sosyal medyayı salladı.
19.12.2022 Magazin
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık'
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık' Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 4.olan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Fas Milli Takımı ile ilgili Danimarka televizyonu ırkçı söylemlerde bulundu.
18.12.2022 Şampiy10
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı
Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı 'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...
9.12.2022 Magazin
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya
Helena Christensen’a ölen sevgilisinin ablasından ağır suçlama!
Helena Christensen’a ölen sevgilisinin ablasından ağır suçlama! En sevilen rock yıldızlarından Michael Hutchence ve o dönemin en gözde mankenlerinden Helena Christensen dillere destan bir aşk yaşadı. Bu peri masalı ise bir gün adamın gencecik yaşında ölmesiyle yarım kaldı. Yaşananlardan 25 yıl sonra yapılan şok bir suçlama ise bize o günleri yeniden hatırlattı.
23.11.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim'
Nusret Gökçe'nin restoranındaki hesap şoke etti! 'Bu parayla daire almayı tercih ederim' 'Et tuzlama' (saltbae) hareketi ile dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, sahibi olduğu ve yıldız isimleri ağırladığı restoranlarında uyguladığı fiyat politikasıyla adından söz ettiriyor. Ünlü işletmeci, son olarak 49 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Abu Dabi restoranından bir adisyon yayınladı. Nusret'in paylaştığı hesabı görenler gözlerine inanamadı.
18.11.2022 Magazin
İngilizce'de Tüm Renkler! İngilizce Renklerin Yazılışları Ve Okunuşları...
İngilizce'de Tüm Renkler! İngilizce Renklerin Yazılışları Ve Okunuşları... Renkler günlük hayatta sıklıkla kullandığımız kelimeler arasında yer almaktadır. Türkçe de olduğu gibi İngilizce dilinde de renkler çok kullanılmaktadır. Ancak Amerikan ve İngiliz İngilizcesi olduğu için bazı kelimelerin farklı yazılışları olabilmektedir. İngilizce de bulunan renk sözcüğü de iki farklı şekilde yazılan kelimeler arasındadır.
11.11.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

The Sun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the sun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.