Gazete Vatan Logo
Magazin Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı

Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı

'Eternals', 'Dunkirk' ve 'My Policeman' gibi yapımlarda yer alarak şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan dünyaca ünlü isim Harry Styles, Brezilya'da vereceği konser öncesi kötü bir olayla gündeme geldi. Styles'ın sahne ekibi, gangsterler tarafından alıkonuldu ve müzik ekipmanlarını taşıyan minibüsleri çalındı. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü isim Harry Styles'a şok! Ekibi alıkonuldu, araçları çalındı

Geçtiğimiz aylarda 'One Direction' adlı müzik grubuyla büyük bir üne kavuşan şarkıcı ve oyuncu Harry Harry Styles'ın, 'Don't Worry Darling' filminin o dönemde nişanlı olan yönetmeni Olivia Wilde ile bir ilişkiye başlamasından haftalar önce; başrolleri paylaştığı Florence Pugh ile 'kimyalarının' tuttuğu ve gizlice öpüştükleri aktarılmıştı.

"HARRY O ZAMANLAR BEKARDI"

The Sun'a konuşan bir kaynak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Harry ve Florence'ın en baştan beri çok iyi bir kimyası vardı, bu da ekranda inanılmaz derecede iyi göründü. Bir gece biraz öpüştüler, hepsi o kadar. Prodüksiyon ekibinden birkaç kişi tarafından yaşananların dedikodusu yapılmıştı, yoksa kimsenin bu öpücükten haberi olmazdı. Harry o zamanlar bekardı, Florense ise hakkında haber yapılmasını istemediği için bu konuda seszi kalmış olsa da aslında Zach Braff'ten ayrılmıştı.

"RUTİN YAKINLIKLAR KURDULAR"

Yani kimse kimseyi aldatmadı" diyerek sözlerine devam eden kaynak, "Ancak daha sonra, Harry ve Olivia birlikte daha fazla zaman geçirmeye başladılar. Gizlice kahve içmeye gitmek ve birbirlerinin karavanlarında takılmak gibi küçük, rutin yakınlıklar kurdular" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

Çok geçmeden o zamanlar nişanlı olan Wilde ile Styles aşk yaşamaya başlamış; ancak ikili geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmaya karar vermişti.

İKİSİ SİLAHLI ÜÇ KİŞİ MİNİBÜSÜ DURMAYA ZORLADI

Tüm bunların ardından ünlü isim, başına gelen kötü bir olayla gündeme geldi. Polis, İngiliz şarkıcı Harry Styles'ın sahne ekibinin yarın akşam gerçekleşecek konser öncesinde Brezilya'da gangsterler tarafından alıkonulduğunu açıkladı. Askeri polisin anlattıklarına göre; ekip, kaçırılma olayı gerçekleştiğinde Sao Paulo'dan Curitiba şehrine giden B-116 otoyolu boyunca ekipman taşıyan bir minibüs kullanıyordu.

Brezilya haber kanalı G1'in bildirdiğine göre; polisler, ikisi silahlı üç kişinin minibüsü solladığını, durmaya zorladığını ve ardından içindeki ekipmanla birlikte çaldığını söyledi. Sahne ekibinin ise korkunç alıkonulma olayından yara almadan kurtulduğuna ve kısa bir süre sonra polisle irtibata geçtiğine inanılıyor.

Haberin Devamı

SÜRÜCÜ ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ

Tribuna sitesine göre; minibüs, Styles'a 'Love On Tour' turnesinde eşlik eden grup tarafından kullanılan enstrümanları taşıyordu. Polisler, minibüsün sürücünün henüz izi bulunamayan üç soyguncu tarafından 'etkisiz hale getirildiğini' söyledi. Minibüs ise henüz ele geçirilemedi.

DailyMail'de yer alan habere göre; 'Love On Tour'un başlangıçta 2020'de gerçekleşmesi planlanıyordu, ancak koronavirüs pandemisi askıya alınmasına neden olmuştu.