Gazete Vatan Logo
Magazin Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!

Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!

Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...

Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!

Geçtiğimiz aylarda 23'üncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan David Beckham-Victoria Beckham çiftinden güzel modacı, paylaşımına "Komik olmadığını söylerler, hiç gülmediğimi söylerler, ayrıca 'Uzun sürmez!' de dediler. Bugün 23 yıllık evliliğimizi kutluyoruz. David, sen benim her şeyimsin. Seni çok seviyorum" mesajını yazmıştı.

David Beckham da eşine; "23 sene önce 'Posh', (Victoria'nın 'Spice Girl' grubundaki takma adı) 'Bayan Beckham' oldu; ama o her zaman 'Posh' (havalı) olarak kalacak. 23 yıl ve 4 çocuk! Seni seviyorum. Hepimiz seni çok seviyoruz" sözleriyle karşılık vermişti.

31 MİLYON STERLİN'LİK MALİKANEDE KEYİF

İngiliz tasarımcı eşi Victoria Beckham ile efsanevi futbolcu David Beckham ev keyiflerinden de bahsetmişti. Victoria Beckham, Londra’daki 31 milyon Sterlin’lik malikanelerinde en çok küvette televizyon izlemeyi sevdiklerini açıklamıştı.

İLGİNÇ EKLEME

Tüm bunların ardından David ve Victoria Beckham'ın Cotswold bölgesinde bulunan diğer malikanelerine, parti misafirleri için 'açık hava tuvaletleri' yaptırdıkları bildirildi.

Haberin Devamı

The Sun'ın haberine göre; çift, Oxfordshire'daki çiftlik evlerinin arazisinde bulunan ahşap müştemilatın yanına açık hava tesisi inşa etti. 47 yaşındaki eski futbolcu ve 48 yaşındaki moda tasarımcısının, gösterişli partileri sırasında konuklarının tuvalete gitmek için ana malikaneye geri dönmek zorunda kalmalarını önlemek istemeleri adına bu kararı aldığı aktarıldı.

'GÖL KENARINDA PARTİ VERMEYİ SEVİYORLAR'

Ünlü çifte yakın bir kaynak, şu ifadeleri kullandı:

David ve Victoria göl kenarında parti vermeyi seviyorlar ama tuvaleti kullanmak için sürekli eve gidip gelmek yorucu olmaya başladı.

DEĞERİ ARTTI

Brooklyn (23), Romeo (20), Cruz (17) ve Harper (11) isimlerini verdikleri dört çocukları olan David ve Victoria, çiftlik evini 2017 yılında 6 milyon sterline satın almıştı. Ancak malikanenin şu anda 12 milyon sterlin değerinde olduğu düşünülüyor. Beckham'lar, evlerine sauna, jakuzi, futbol sahası, spor salonu ve yüzme havuzu gibi eklemeler yaptırdı.

YENİ BİR MÜLK ARIYORLAR

Haberin Devamı

Ancak çiftin, yakındaki ünlülerin uğrak yeri Soho Farmhouse'dan gelen trafik gürültüsünden rahatsız olduktan sonra, Cotswolds malikanelerinden vazgeçmeyi planladıkları da iddia edildi. İkilinin Great Tew köyü yakınlarında başka bir mülk ya da arazi aradıkları söyleniyor.