Malikane

Malikane

Son dakika malikane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan malikane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını malikane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malikane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malikane gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 malikane haberi bulunmuştur. Tüm malikane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Çiğdem Batur: Londra'da bir malikane aldım! Neden inandırıcı gelmiyor?
Çiğdem Batur: Londra'da bir malikane aldım! Neden inandırıcı gelmiyor? Kariyerini İstanbul ve Londra arasında devam ettirme kararı alan oyuncu Çiğdem Batur, işleri nedeniyle sık sık yurt dışına yaptığı yolculuklardan bahsederken, "Bu ara biraz gidip geliş yapacağım. Londra'da bir malikane aldım" şeklindeki esprili sözleriyle dikkat çekti.
12.05.2023 Magazin
Kerem Bürsin yeni adresini belirledi! Tam tamına 50 milyon TL
Kerem Bürsin yeni adresini belirledi! Tam tamına 50 milyon TL Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde yaptığı gayrimenkul alımıyla gündeme geldi. Yetenekli oyuncunun, İstanbul’un en prestijli sitesi Beykoz Konakları’nda 50 milyon TL’ye muhteşem bir malikane satın aldığını öğrenildi.
14.04.2023 Magazin
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay Playboy modeli Jasmine Fiore, 2009 yılında henüz 28 yaşındayken cinayete kurban gitmişti. Onun gibi Playboy modeli olan ve Hugh Hefner'ın kız arkadaşı olan Holly Madison, 2022'de cinayeti araştırmaya başladı ve Playboy cinayetlerinin hepsini belgesele çevirdi. Fiore'nin cesedinin teşhis edilme şekli ise kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde yapılmıştı.
24.01.2023 Dünya
Britney Spears milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor!
Britney Spears milyonlarca dolar değerindeki malikanesini satıyor! Britney Spears, spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile altı ay önce evlenmişti. Düğünden sonra satın aldıkları yeni malikanelerine taşınan çiftten ünlü şarkıcının; film odası, havuzu ve jakuzisi bulunan evini satmak istediği öğrenildi. Malikaneyi 'gizli' bir şekilde satışa çıkaran Spears'ın, neden taşınmak istediği de ortaya çıktı. İşte dudak uçuklatan malikanenin detayları...
24.01.2023 Magazin
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı
Bodrum’un gözde projesi Velux Yalıkavak muhteşem bir gecede görücüye çıktı Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın proje lansmanı görkemli bir gecede gerçekleşti. Cemiyet hayatından yoğun katılımın olduğu etkinlikte, ünlü Piyanist Kerem Görsev orkestrasıyla sahne alarak misafirlere gün batımında keyifli bir dinleti sundu.
8.09.2022 Advertorial
Paraya para demiyor! Çocuk milyarderin ultra lüks yaşamı şaşırtıyor, Dubai’de malikane, son model Bentley...
Paraya para demiyor! Çocuk milyarderin ultra lüks yaşamı şaşırtıyor, Dubai’de malikane, son model Bentley... Çok milyarder 'Mompha Junior'ın hayatını mercek altına alındı. İngiliz basını, dünyanın en genç zengini ile ilgili ilginç detaylar paylaştı. Nijerya'da fenomen olan babası İsmailia Mustafa’nın hediye ettiği Dubai’deki lüks bir malikanede yaşayan Junior’ın paylaşımları şaşkınlıkla karşılanıyor. Küçük milyarderin ayrıca garajında Bentley, Lamborghini gibi lüks araçlar bulunuyor.
3.08.2022 Dünya
Britney Spears geri döndü! Sosyal medya yıkıldı
Britney Spears geri döndü! Sosyal medya yıkıldı ABD'li popçu Britney Spears, geçtiğimiz sene nişanlandığı spor eğitmeni ve oyuncu Sam Asghari ile geçtiğimiz haftalarda dünyaevine girmiş, ünlü ismin eski eşi Jason Alexander'ın düğünü basması ise ikilinin mutlu gününe damga vurmuştu. Olaylı düğünün geride kalmasıyla çift, popçunun iki çocuğunun babası Kevin Federline'ın oturduğu yere yakın, milyonlarca dolar değerinde yeni bir malikane satın almıştı. Bu gelişmelerin ardından sürpriz bir şekilde Instagram hesabını kapatarak hayranlarını endişelendiren Spears, sosyal medyaya geri döndü. Takipçilerini şaşkına çeviren şarkıcı, malikanesindeki havuzunu göstermeyi de ihmal etmedi. İşte detaylar...
24.06.2022 Magazin
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek!
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, Nicola Anne Peltz ile evlendi. Pazar günü görkemli düğün gerçekleşirken, Beckham'ın verdiği 'soyadı' kararı ise herkesi şaşırttı. Eşi Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek geldi.
12.04.2022 Magazin
Türkiye'nin en büyük miras davasında flaş gelişme!
Türkiye'nin en büyük miras davasında flaş gelişme! Merhum iş insanı Mehmet Salih Tatlıcı’nın milyonlarca dolarlık büyük serveti için çocukları arasında yıllardır süren miras davasında, bilirkişi sanık oldu. Paylaşım için mal varlıklarına değer biçen bilirkişi hakkında, gerçeğe aykırı rapor düzenlediği iddiasıyla 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
7.02.2022 Yaşam
Ajda Pekkan villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı...
Ajda Pekkan villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı... Süperstar Ajda Pekkan, yaklaşık dört yıldır satışta olan villası için yeni hamlede bulundu. Geçtiğimiz yıl malikanesi için 38 milyon TL isteyen Pekkan, fiyatı iki katından fazla arttırdı.
31.12.2021 Magazin
Holly Madison: Harcanmıştım! Rezil oldum ve çok utandım
Holly Madison: Harcanmıştım! Rezil oldum ve çok utandım Playboy malikanesinin eski sakinlerinden biri olan Holly Madison orada yaşadıklarını anlatmayı sürdürüyor.
16.12.2021 Magazin
Erol Özvar kimdir? Yeni YÖK Başkanlığı Marmara Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar kaç yaşında, nereli, evli mi?
Erol Özvar kimdir? Yeni YÖK Başkanlığı Marmara Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar kaç yaşında, nereli, evli mi? Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığı'na atandı. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına (YÖK), Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar atandı. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Eski YÖK Başkanı Yekta Saraç, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine getirildi.
30.07.2021 Gündem
Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığına getirildi
Prof. Dr. Erol Özvar, YÖK Başkanlığına getirildi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığına, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar seçildi.
30.07.2021 Gündem
Tosuncuk'la ilgili flaş detay! Son ayını sokakta geçirdi, 10 milyon dolara...
Tosuncuk'la ilgili flaş detay! Son ayını sokakta geçirdi, 10 milyon dolara... Çiftlikbank vurguncusu Mehmet Aydın'la ilgili gelişme var. Türkiye'den kaçmadan önce topladığı paraların bir kısmı ile Uruguay'da inşaat şirketi satın aldığı ortaya çıktı ama Aydın'ın planlarını Uruguay polisi bozdu. Çünkü lüks yaşamı önce narkotik polisine, ardından da mali suçlara takıldı. Üzerine kayıtlı yaklaşık 10 milyon dolar değerindeki banka hesaplarına ve lüks araçlara Uruguay devleti el koydu.
17.07.2021 Gündem
Gerçekte var olmayan 'coin'i satmış! 14 milyon TL dolandırdı
Gerçekte var olmayan 'coin'i satmış! 14 milyon TL dolandırdı Bursa’da Avukat Arife Tuğba Çetinkaya, kendini 'Erkan A. adıyla tanıtan Eren D.'nin resmi kuruluşlar tarafından kabul edilmeyen Mpax isimli bir 'coin'i sanal para olarak işleme koyup, yaklaşık 300 kişiyi 14 milyon lira dolandırdığını belirterek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili yargıya başvurduklarını dile getiren Çetinkaya, “Şüpheli aslında gerçekte var olmayan ve kripto para olarak resmi sitelerde kabul görülmeyen bir parayı hacmini büyüterek yayınlıyor. Birbirlerini uyaranları arayarak ‘İşime, ekmeğime engel oluyorsun’ diyerek tehdit ediyor” dedi.
14.07.2021 Ekonomi
Yeni kripto para vurgunu! 12 bin mağdur var, Mpax Coin yalanıyla...
Yeni kripto para vurgunu! 12 bin mağdur var, Mpax Coin yalanıyla... Bursa’da Avukatlık yapan Arife Tuğba Çetinkaya, 12 bin mağduru bulunan yeni bir kripto para vurgunu iddiasını gündeme taşıdı. Çetinkaya, bu sayede elde edilen yaklaşık 14 milyon doların yurtdışına kaçırıldığını öne sürdü.
12.07.2021 Ekonomi
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar... Ev sahibi olmak isteyen ya da kiralık ev arayan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile birlikte tamamen değişti. Salgın neden ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lirayı bulurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor. Alaçatı’da geçen yıl 200 bin liraya sezonluk kiralanan villa için bu yıl istenen rakam 300 bin TL.
21.03.2021 Ekonomi
Avusturyalı otomobil tutkunu koleksiyonuna 80’inci Porsche'u ekledi
Avusturyalı otomobil tutkunu koleksiyonuna 80’inci Porsche'u ekledi Avusturya’da yaşayan 80'lik otomobil tutkunu, otomobil koleksiyonuna 80’inci Porsche’sini de ekledi.
23.12.2020 Dünya
Ayvalık Çiçek adası kimin? Çiçek Adası’nın sahibi kimdir? Çiçek Adası nerede, Ayvalık’ta hangi mahalleye bağlı?
Ayvalık Çiçek adası kimin? Çiçek Adası’nın sahibi kimdir? Çiçek Adası nerede, Ayvalık’ta hangi mahalleye bağlı? Hülya Avşar, 55 milyon TL’ye Ayvalık’taki Çiçek Adası’nı alıyor. Oyuncu, yeni yuvasının mimarisini kızı Zehra’ya emanet edecek. Haberlerin ardından Çiçek adası nerede? Çiçek adası kimin? soruları arttı ve Çiçek Adası'nın sahibi merak edildi.
26.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malikane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malikane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.