Gazete Vatan Logo

Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay

Playboy modeli Jasmine Fiore, 2009 yılında henüz 28 yaşındayken cinayete kurban gitmişti. Onun gibi Playboy modeli olan ve Hugh Hefner'ın kız arkadaşı olan Holly Madison, 2022'de cinayeti araştırmaya başladı ve Playboy cinayetlerinin hepsini belgesele çevirdi. Fiore'nin cesedinin teşhis edilme şekli ise kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde yapılmıştı.

Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay

Madison, Fiore'yi şahsi olarak tanımıyor olsa da her ikisi de sarışındı ve vücut ölçüleri de birbirine benziyordu. Fotoğraf çekimleri, 2000'lerin başında Hefner'ın Playboy malikesinde yapılmıştı. Her iki kadının da geçmişinde ne yazık ki taciz edilmişliği vardı.

43 yaşındaki Madison The Post'a verdiği röportajda, "Jasmine'in hikâyesi çok korkunçtu. Korkunç bir suçun kurbanı oldu ve kötü bir ilişkiye girdi" dedi. Medison ayrıca eski erkek arkadaşı Hugh Hefner tarafından tacize uğradığını, saçlarının uzunluğundan rujunun rengine kadar Hefner'ın gözetiminde olduğunu söyledi.

PLAYBOY CİNAYETLERİ

Yeni belgesel dizisi The Playboy Murders'ın yapımcısı olan Madison, Fiore'nin vahşice öldürülmesi de dahil diğer Playboy kadınlarının ölümlerine ışık tutmaya çalışıyor. Fiore, California'daki küçük Bonny Doon kasabasında bekar annesi Lisa Lepore tarafından büyütüldü. 2000 yılında, 18 yaşındaki bir Fiore, Playboy dergisiin orta sayfa güzeli olmak için seçmelere katıldı. Dergi için seçilmedi ama Playboy Golf'ün hostesi olarak çalışmaya başladı. Altı yıl sonra ise Playboy etkinliklerini organize eden bir koordinatör oldu. 

Haberin Devamı

HAYRANLIĞININ KARANLIK BİR YANI VARDI

16 Mart 2009'da 20'li yaşlarındaki Kanadalı emlak girişimcisi Jenkins ile tanıştı. Jenkins ve Fiore 18 Mart'ta Vegas'taki Küçük Beyaz Şapel'de evlendi. Ancak Jenkins'in Fiore'nin güzelliğine ve şöhretine olan hayranlığının karanlık bir yanı vardı. Buena Park dedektifi Greg Pelton, "Evlendikten yaklaşık bir ay sonra Jenkins Fiore'yi biriyle konuşurken gördü. Onu kıskandı ve havuza attı" diyor. Olayın ardından Jenkins aile içi şiddetten tutuklandı ve geceyi nezarette geçirdi.

'REDDEDİLMEYİ KABUL ETMİYORDU'

Evlendikten yalnızca birkaç ay sonra çift boşanmanın eşiğine geldi ve ayrı yaşamaya başladılar. Jenkins, Los Angeles'ta eski arkadaşı Megan Hauserman ile buluştu ve ilişkisini kurtarmak için tavsiye istedi. Hauserman o konuşmayı "Ryan bana Jasmine'in hayatını mahvettiğini söyledi. Ama onu geri kazanmak istiyordu. Reddedilmeyi kabul etmiyordu" şeklinde hatırlıyor.

Haberin Devamı

Jenkins daha sonra başka bir reality şov için anlaşma imzaladı. Çekimlerde Jenkins'in tek odak noktası, Fiore'nin sevgisini yeniden kazanma umuduyla 250 bin dolarlık büyük ödülü kazanmaktı. Fiore en sonunda Jenkins'in ısrarlarına boyun eğdi. 13 Ağustos'ta, bir poker turnuvasında Jenkins'e eşlik etmeyi kabul etti. Çift L'Auberge Del Mar tatil beldesinde bir oda ayırttı. 

Turnuva sırasında Jenkins, Fiore'nin eski erkek arkadaşı Robert Hasman ile gizlice mesajlaştığını keşfetti. Mesaj Jenkins'i çileden çıkardı ve tartışma ateşlendi. Dedektifler, Jenkins'in Fiore'yi verandadan odaya sürüklediğini söyledi. Fiore polisi aramaya çalıştığındaysa Jenkins onu boğarak öldürdü. 15 Ağustos'ta, Fiore'nin çıplak ve parçalanmış cesedi California'daki Buena Park'ta çöpe atılmış bir bavulun içinde bulundu.

KİMLİĞİ BU ŞEKİLDE TESPİT EDİLDİ

Bavuldan çıkan cesedin parmakları ve dişleri yoktu. Bu da onun teşhis edilmesini zorlaştırdı. Ancak katil bir şeyi unutmuştu: Üzerinde seri numarası yazan göğüs implantları.

Haberin Devamı

Dedektif Greg Pelton, göğüs implantları sayesinde kimliği teşhis edilen Fiore'nin katil zanlısı Jenkins için uluslararası yakalama kararı çıkartıldığını söylüyor. Jenkins, polislerden kaçmak için Kanada'ya giriş yaptı. Orada bir otel odası kiralayan Jenkins, bir intihar notu bırakarak kendini astı. Fiore ile yakınlık hissettiğini söyleyen Madison, genç kadının trajik hikayesinin diğer kurbanlar için empati uyandırmasını umuyor.