Victoria Beckham

Victoria Beckham

Son dakika Victoria Beckham haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Victoria Beckham ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Victoria Beckham haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Victoria Beckham

haberleri sayfasında son dakika yaşanan victoria beckham gelişmeleri de dahil olmak üzere 418 victoria beckham haberi bulunmuştur. Tüm victoria beckham haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi'
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi' Eski İngiliz futbolcu David Beckham ile uzun süredir evli olan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, yaptığı paylaşımla tüm dünyanın gündemine oturdu. David Beckham'ın üstsüz bir şekilde evlerindeki televizyonu tamir ettiği anı takipçileriyle paylaşan ünlü isme kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve 20 binden fazla yorum geldi.
16.12.2023 Magazin
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı Victoria Beckham, David Beckham’la olan evliliğinin ardından en çok aile yaşamıyla ve özel yaşamında çocuklarıyla geçirdiği vakitle çok daha fazla anılıyor. Eski Spice Girls üyesi, okul yıllarında zorbalığa uğradığını ve arkadaş edinmekte zorlandığını itiraf etti.
14.11.2023 Magazin
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti!
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti! David ve Victoria Beckham 1999 yılından bu yana evliler. Evlilikleri boyunca dört tane çocuk sahibi olan çiftin şöhretleri kadar servetleri çok konuşuyor. İngiltere ve ABD'nin farklı yerlerinde lüks evleri, pahalı otomobilleri hatta yatları bile var. David Beckham’ın yeni belgesel dizisi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.
4.10.2023 Magazin
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı!
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı! Victoria Beckham, 50 yaşına girdi. Dört çocuk annesi olan Victoria'nın yakında büyükanne "unvanı" alması bile büyük ihtimal. Çünkü en büyük oğlu Brooklyn, Nicola Peltz ile hayatını birleştireli bir yılı geçti. Üstelik söylediklerine göre çocuk sahibi olmayı da dört gözle bekliyorlar. Victoria Beckham yıllara meydan okuyor. Son paylaşımı ile herkesi şoke etti.
10.05.2023 Magazin
Victoria Beckham'dan eşi David Beckham'a ilginç kutlama!
Victoria Beckham'dan eşi David Beckham'a ilginç kutlama! Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Victoria ve David Beckham, yıl dönümlerini, doğum günlerini hiç es geçmeden Instagram hesaplarından kutluyor. Çiftin seçtiği pozlar ise ayrı bir konu oluyor. Victoria Beckham'ın, David Beckham'ın doğum gününü beyaz iç çamaşırlı pozuyla kutlaması gibi. İşte Victoria Beckham'ın David Beckham'ın doğum günü kutlaması için seçtiği ilginç pozlar...
3.05.2023 Magazin
David Beckham eşiyle yıllar önce çekilmiş pozla kutladı: En mükemmel günü hak ediyorsun
David Beckham eşiyle yıllar önce çekilmiş pozla kutladı: En mükemmel günü hak ediyorsun David Becham ile mutlu bir evliliği olan Victoria Beckham, 49'uncu yaşına girdi. Eşinin doğum gününe özel duygusal bir yazı kaleme alan David Becham, Victoria Beckham'ın doğum gününü romantik sözlerle kutladı.
18.04.2023 Magazin
Gelin kaynana barıştı!
Gelin kaynana barıştı! Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz- Beckham'ın arası uzun süredir açıktı. Victoria Beckham ve gelini arasında süren gerilim sona erdi.
11.04.2023 Magazin
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
Brooklyn Beckham eşi Nicola Anne Peltz'e aşkını haykırdı!
Brooklyn Beckham eşi Nicola Anne Peltz'e aşkını haykırdı! David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham geçtiğimiz nisan ayında Nicola Anne Peltz ile dünyaevine girmişti. Pelt'in, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve yaptırdığı dövmelerle bunu gösteren Beckham, romantik bir kutlamada bulundu. Sosyal medya hesabından eşinin yeni yaşını kutlayan Beckham, Peltz'e olan aşkını adeta haykırdı.
10.01.2023 Magazin
Victoria Beckham'dan dikkat çeken estetik itirafı!
Victoria Beckham'dan dikkat çeken estetik itirafı! İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, makyaj sanatçısı Charlotte Tilbury ile bir araya geldi. YouTube için video çeken ikili, makyaj hilelerinden bahsettikleri sırada Beckham'ın burnuna estetik yaptırmadığını söyleyerek gerçeği açıklaması, kısa sürede gündem oldu.
11.12.2022 Magazin
Brooklyn Beckham yine yaptı yapacağını! Yeni Nicola Peltz hamlesi: 'Bu aşk sana fazla'
Brooklyn Beckham yine yaptı yapacağını! Yeni Nicola Peltz hamlesi: 'Bu aşk sana fazla' David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve yaptırdığı dövmelerle bunu gösteren Beckham'dan yeni bir hamle geldi. Nicola da eşinin bu hamlesine karşılık vermekte gecikmedi.
8.10.2022 Magazin
Brooklyn Beckham: Karımı mutsuz görmeye asla dayanamam!
Brooklyn Beckham: Karımı mutsuz görmeye asla dayanamam! Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in düğünü bir süre magazin gündeminden düşmedi. Düğün bitti ama söylentiler bitmek bilmedi. Tüm bu söylentilerin "başrolünde de " kayınvalide Victoria Beckham ile gelin Nicola Anne Peltz Beckham vardı. Gelin kaynana arasında kara bulutlar dolaştığı konuşuluyor. İşte detaylar...
23.09.2022 Magazin
Brooklyn Beckham durmuyor! Eşi Nicola Peltz için yeni bir dövme yaptırdı
Brooklyn Beckham durmuyor! Eşi Nicola Peltz için yeni bir dövme yaptırdı David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine girmişti. Nicola'ya olan aşkını sık sık dile getiren ve düğünden sonra Peltz soyadını da almasıyla çok konuşulan Brooklyn Beckham, eşi için yeni bir dövme yaptırdı. Ünlü ismin dövmesi kısa sürede magazin gündemine otururken, sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı.
12.08.2022 Magazin
David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte konserde!
David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte konserde! 1999 yılında Victoria Beckham ile nikah masasına oturan ve Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerini verdikleri dört çocuk sahibi olan David Beckham, kızı Harper ile The Weeknd konserine gitti. Kızının 'baba dansı' ile dalga geçtiği anları takipçileriyle paylaşan Beckham'ın eğlenceli anları, takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı.
9.08.2022 Magazin
Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz arasında sular durulmuyor!
Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz arasında sular durulmuyor! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, geçtiğimiz Mayıs ayında Nicola Anne Peltz ileevlenmişti. Eşinin soyadını alıp eşine olan aşkını sık sık dile getiren Brooklyn Beckham'ın annesi Victoria'nın geliniyle arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia edildi. Aileye yakın bir kaynak, Victoria ile Nicola'nın birbirlerine dayanamadıklarını öne sürdü.
5.08.2022 Magazin
Brooklyn Beckham, eşi için yeni dövme yaptırdı! Sosyal medya ikiye bölündü
Brooklyn Beckham, eşi için yeni dövme yaptırdı! Sosyal medya ikiye bölündü David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine girmişti. Nicola'ya olan aşkını sık sık dile getiren ve düğünden sonra Peltz soyadını da almasıyla çok konuşulan Brooklyn Beckham, eşi için yaptırdığı yeni bir dövmeyle sosyal medyada gündem oldu.
23.07.2022 Magazin
David-Victoria Beckham çiftinin yat tatili! Detayları şoke etti...
David-Victoria Beckham çiftinin yat tatili! Detayları şoke etti... İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham; üç oğullarını ve sevgililerini, lüks yatlarıyla yapacakları İtalya tatiline davet etti. Aileye yakın bir kaynak konuyla ilgili açıklama yaparken, ünlü çiftin yatlarının detayları da ortaya çıktı.
3.07.2022 Magazin
David Beckham'dan dikkat çeken açıklamalar! 'Ben çok temizim ama Victoria değil'
David Beckham'dan dikkat çeken açıklamalar! 'Ben çok temizim ama Victoria değil' İngiliz futbol efsanesi David Beckham, uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Victoria Beckham ile birbirlerini sinir eden 'kusurları' hakkında konuştu. Eşinin moda anlayışı üzerinde bir etkisi olmadığını da belirten eski futbolcu, giydikleriyle ilgili kararları her zaman kendisinin verdiğini belirtti. İşte dikkat çeken o açıklamalar...
11.06.2022 Magazin
Sevgilisi Sitare Akbaş ile görüntülenen Murat Dalkılıç, o soruyu duyunca kaçtı!
Sevgilisi Sitare Akbaş ile görüntülenen Murat Dalkılıç, o soruyu duyunca kaçtı! Bir süredir oyuncu Sitare Akbaş ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç, katıldığı galada sevgilisiyle kamera karşısına geçti. Projelerinden bahseden Dalkılıç, evlilik hazırlığı yaptığı yönündeki soruya "Bizim neden haberimiz yok bu hazırlıktan?" diyerek röportajı bitirip uzaklaştı.
29.04.2022 Magazin
Victoria Beckham inzivaya çekildi! Bedeli haftalık 200 bin TL!
Victoria Beckham inzivaya çekildi! Bedeli haftalık 200 bin TL! Geçtiğimiz günlerde oğlu büyük oğlu Brooklyn Beckham ile oyuncu Nicola Anne Peltz'in düğünündeki stiliyle gündeme gelen Victoria Beckham, detoks kampına girdi. Beckham haftada yaklaşık 200 bin TL ödediği İtalyan merkezinde inzivaya çekildi.
29.04.2022 Magazin
Brooklyn Beckham yüzüğünü yemek yaparken bile çıkarmadı
Brooklyn Beckham yüzüğünü yemek yaparken bile çıkarmadı David ve Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz ile geçtiğimiz günlerde hayatını birleştirdi. Brooklyn, görkemli düğünden sonra parmağına taktığı, 'tamtur' olarak adlandırılan iri taşlı evlilik yüzüğüyle dikkat çekti. Ünlü isim yemek yaparken bile yüzüğünü parmağından çıkarmadı.
24.04.2022 Magazin
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek!
Edis'ten Brooklyn Beckham'a destek! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, Nicola Anne Peltz ile evlendi. Pazar günü görkemli düğün gerçekleşirken, Beckham'ın verdiği 'soyadı' kararı ise herkesi şaşırttı. Eşi Nicola Peltz’in soyadını alan Brooklyn Beckham’a Edis’ten destek geldi.
12.04.2022 Magazin
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi!  Brooklyn Beckham'dan düğüne saatler kala şaşırtan karar...
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi! Brooklyn Beckham'dan düğüne saatler kala şaşırtan karar... David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham Nicola Anne Peltz ile evlendi. Günlerdir konuşulan düğünden bazı kareler ortaya çıktı. Nicola Anne Peltz ile dünyaevine giren Brooklyn Beckham'ın evlendikten sonra sevgilisinin soyadını da kullanacağı ileri sürüldü.
10.04.2022 Magazin
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in düğününe geri sayım başladı! Evlilik sözleşmesi...
Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in düğününe geri sayım başladı! Evlilik sözleşmesi... Yılın düğününe sayılı günler kaldı. David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn'in Nicola Anne Peltz ile düğününe geri sayım başladı. Şimdiden yılın düğünü olarak adlandırılsa da düğün öncesi imzalanan evlilik sözleşmesi, büyük günü gölgede bıraktı. Peltz'in milyarder bir iş insanı olan babasının isteğiyle imzalanan sözleşmenin şartları ağır.
7.04.2022 Magazin
David Beckham'dan eşi Victoria Beckham hakkında ilginç itiraf: Maalesef 25 yıldır aynı...
David Beckham'dan eşi Victoria Beckham hakkında ilginç itiraf: Maalesef 25 yıldır aynı... Bir podcast programına katılan eski futbolcu David Beckham, modacı eşi Victoria Beckham ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Beckham, çocuklarının annesinin 25 yıldır farklı bir şey yemediğini söyledi.
1.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Victoria Beckham ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki victoria beckham haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.