Telefon

Telefon

Son dakika telefon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telefon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telefon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telefon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telefon gelişmeleri de dahil olmak üzere 33.767 telefon haberi bulunmuştur. Tüm telefon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile karşı tarafın talebi üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
19.04.2024 Gündem
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor
Atıklar sanatın gücüyle geri dönüyor Ressam Hüseyin Sönmez’in bilbordlardan sökülen kağıtları kullanarak şablon baskı tekniği uyguladığı Retrospektif sergisi 19 Nisan’da Mersin’de sanat severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sergi Mersin Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan sanatçının mezuniyetinden bugüne sanatsal üretimindeki seçkilerden oluşuyor.
16.04.2024 Adana
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor
Yapay zeka tehdit saçıyor! Bir telefon kadar yakınımızda bulunuyor Uygulama marketinden kolayca indirilebilen SimSimi’ye 14 yaşında bir kız çocuğuna ait bir profilmiş gibi giriş yaptığını belirten Yapay Zeka, Çocuklar mobil cihazlardan kolayca indirilen ve pedofillerin cirit attığı SimSimi tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Katar Emiri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi! Katar Emiri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
15.04.2024 Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bölgedeki krize ilişkin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.
14.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan İranlı mevkidaşı Abdullahiyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mahmud Abbas ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede 'İsrail bu zulmün bedelini ödeyecek' vurgusunu yaptı.
12.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Hamas lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Hamas lideri Heniyye'ye başsağlığı telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonla görüşüp, başsağlığı dileklerini iletti.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ve İran lideri Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gurbangulu Berdimuhammedov ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gurbangulu Berdimuhammedov ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefon görüşmesi yaptı.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi El Suud ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
8.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezyalı mevkidaşı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezyalı mevkidaşı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Seçilmiş Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Endonezya ikili ilişkileri ve küresel gelişmeler ele alındı.
8.04.2024 Gündem
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor Halka açık yerlerde akıllı telefonları şarj etmek için kullanılan istasyonları pek çok biliyor ve kullanıyor. Seyahatte şarjı biten kimseler için adeta bir kurtarıcı... Ancak güvenlik uzmanları, halak açık şarj istasyonlarının ciddi tehlikeler barındırdığını açıkladı.
8.04.2024 Yaşam
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Pakistan ilişkileri ele alındı.
6.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telefon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telefon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.