Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Wout Weghorst bombası! Geri dönüyor

Wout Weghorst bombası! Geri dönüyor

Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst, Siyah Beyazlı kulübe geri dönüyor...

Wout Weghorst bombası! Geri dönüyor

Sezon başında İngiltere Championship ekibi Burnley'den Beşiktaş'a transfer olan Wout Weghorst gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olmuştu.

Süper Lig'de oynadığı 16 karşılaşmada sekiz gol ve dört asistlik performans sergileyen Hollandalı yıldız devre arası transfer döneminde sürpriz bir şekilde Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

PREMIER LİG'DE GOL SEVİNCİ YAŞAYAMADI

Manchester United Menajeri Erik ten Hag'ın sık sık şans verdiği Wout Weghorst, henüz ligde gol sevinci yaşayamadı. Premier Lig'de 10 maçta şans bulan Hollandalı yıldız sadece bir kez asist yapma başarısı gösterdi.

 

TEN HAG'DAN DESTEK MESAJI

Wour Weghorst tercihi sürpriz olarak nitelendirilen ve bu transferden dolayı sık sık eleştirilen Erik ten Hag geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Weghorst'un potansiyel olarak uzun vadeli planlarının bir parçası olup olmadığı sorulduğunda Hollandalı teknik adam, "Tabii ki. Futbolun birçok unsurunu gerçekten iyi yaptığını düşünüyorum. Wout bizim için gerçekten iyi bir iş çıkarıyor" demişti.

Haberin Devamı

İNGİLİZ BASININDAN SÜRPRİZ İDDİA

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun, Hollandalı yıldız ile ilgili sürpriz bir iddiada bulundu.

Habere göre; Beşiktaş, Wout Weghorst'u yeniden kiralamak istiyor. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Burnley, yıldız ismi satmak istiyor, ancak Beşiktaş'a kiralanma olasılığının da yüksek olduğu vurgulandı.

WEGHORST GİTTİ, ABOUBAKAR GELDİ

Weghorst'un ayrılmasının ardından golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş, eski golcüsünü gündemine almıştı. Al Nassr'dan karşılıklı anlaşarak ayrılan Kamerunlu yıldız üçüncü kez siyah - beyazlılara transfer oldu.

Süper Lig'de dokuz maçta görev alan 31 yaşındaki oyuncu dokuz kez gol sevinci yaşarken bir kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Gazete Vatan

" rel="box">Gazete Vatan