Tgrt

Tgrt

Son dakika tgrt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tgrt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tgrt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tgrt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tgrt gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 tgrt haberi bulunmuştur. Tüm tgrt haberleri aşağıda listelenmiştir.
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı?
FOX neden NOW oldu? FOX TV NOW TV olarak ne zaman değişecek, FOX TV satıldı mı? Fox TV'nin isim değişikliği başvurusu RTÜK tarafından onaylandı. Uzun yıllardır televizyon ekranlarında Fox Tv ismiyle yayın yapan kanalın ismi Now Tv oldu. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalı hakkında yeni kararı açıkladı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan Fox TV neden NOW TV oldu, FOX’un adı neden değişti? Now ne demek, ne anlama geliyor?
26.01.2024 Magazin
Mehmet Barlas hayatını kaybetti
Mehmet Barlas hayatını kaybetti Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas 81 yaşında hayatını kaybetti.
1.06.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son anket sonuçlarını da paylaştı.
15.04.2023 Gündem
EYT staj çıraklık mağduriyetinde milyonların gözü torba yasada!
EYT staj çıraklık mağduriyetinde milyonların gözü torba yasada! EYT yasası 3 Mart 2023 tarihinde yasalaştıktan sonra geride EYT staj çıraklık mağduriyeti kaldı. 1999 öncesi staj sigortası başlangıç sayılacak mı? Sosyal Güvenlik Müşaviri Onur Ünal, “Mağdur değiliz kandırıldık. Çoğumuz emekli olmak için başvurduğumuzda öğrendik” dedi.
25.03.2023 Çalışan Hakları
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı?
Ekrem Açıkel neden yok, nerede? Ekrem Açıkel neden haber sunmuyor 2023, ayrıldı mı? Ekrem Açıkel TGRT haberi bıraktı mı, TGRT Haber Ekrem Açıkel neden yok? TGRT ekranlarında değişim yaşandı. Kanalın ana haber bültenini sunan Ekrem Açıkel, ekrandan çekildiğini duyurdu.
1.02.2023 Televizyon
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: 424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TGRT Haber kanalında sözleşmeli personellerin kadroya geçirilmesiyle ilgili, “424 bin kişinin kadroya geçtiği bu düzenleme, çalışma hayatı açısından son derece tarihi bir niteliğe sahip” dedi.
30.11.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları değişti! Zam sonrası indirim geldi, işte benzin, motorin, LPG'de güncel fiyatlar
Akaryakıt fiyatları değişti! Zam sonrası indirim geldi, işte benzin, motorin, LPG'de güncel fiyatlar Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Akaryakıt fiyatlarına zam sonrası indirim geldi. Benzin, motorin ve LPG'de yeni fiyatlar belli oldu. Rusya-Ukrayna savaşı ile döviz kurundaki dalgalanmaların etkisiyle Brent petrol fiyatlarında oynaklı akaryakıt fiyatlarına indirim veya zam olarak yansıyor. Akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlardan sonra benzine indirim geldi. Benzine gelen 1 lira 5 kuruşluk indirim pompaya yansıdı. İşte Brent petrolde son durum ve 30 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları….
30.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı
Ekmek fiyatlarına zam! Ankara'dan sonra İzmir ve İstanbul'da da halk ekmek fiyatları arttı Ankara'nın ardından İstanbul ve İzmir'de Halk Ekmek'te fiyatlara zam geldi. 2 ildeki yetkililerden yapılan açıklamada, artan maliyetler gerekçesiyle fiyatlarda artış yapıldığı bildirildi.
7.08.2022 Ekonomi
Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması! Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması geldi! Asgari ücrete ikinci zam hazırlığı sürüyor. Gözler temmuz ayına çevrilirken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ikinci kez zam yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Peki, Asgari ücrette 2. Zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? İşte Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
16.06.2022 Çalışan Hakları
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor
Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Motorin ve benzine zam geliyor Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Akaryakıta yeni zam geliyor. Petrol piyasasında yaşanan arz daralması, dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de seyahat sezonunun yaklaşması ve Çin'de Kovid-19 kaynaklı yeni karantinanın uygulanabileceğine ilişkin endişeler, petrol fiyatlarında baskı kurmaya devam ediyor. Tüm bunların yanı sıra dolar kurunda yaşanan yükselişle beraber LPG'den sonra motorin ve benzine de zam sinyali göründü. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, motorine bu gece ya da yarından itibaren zam gelecek. İşte akaryakıt fiyatlarında son durum...
26.05.2022 Ekonomi
Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak?
Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak? Otoyollarda hız sınırı artıyor! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak. Bakan Soylu, otobanlardaki azami hız sınırı çıkarılacağını, ceza limitinin ise artacağını duyurdu. Pek çok kişi de Bakan Soylu’nun açıklamalarının ardından hız limiti ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Otoyollarda hız sınırı artıyor mu? Otoyol hız limiti kaç olacak? İdari yaptırım sınırı kaç olacak? İşte detaylar…
5.05.2022 Gündem
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Galatasaray'ın seçim gündeminde yeni gelişme! Adaylığını açıklamak üzere
Galatasaray'ın seçim gündeminde yeni gelişme! Adaylığını açıklamak üzere Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi sonrasında hareketlenen seçim gündemine ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun ardından Begüm Özkan'dan sürpriz bir adaylık hamlesi geldi.
7.04.2022 Galatasaray
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları!
RTÜK'ten şiddet, argo ve ihlal cezaları! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), şiddet ve korku uyandırıcı unsurların yoğun olarak kullanıldığı belirlenen haber kanalı ile yayınlarında argo ve eleştiri sınırını aşan ifadeler içeren TV ve radyo kanalları hakkında yaptırım uygulandığını açıkladı. RTÜK ayrıca, internet üzerinden yayıncılık yapan lisanssız kuruluşlara lisans başvurusu yapmaları için 72 saat süre tanındığını duyurdu.
8.12.2021 Gündem
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri… Kemal Kuruçay öldü mü? Usta oyuncunun ölüm haberini alan vatandaşlar arama motorlarına yönelenler üzücü haberi öğrendi. Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Komedi film ve dizilerde görmeye alışık olduğumuz Kemal Kuruçay'ın vefat haberi sanat camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Gurbetçiler isimli dizide oynadığı Fırıldak Cemil karakteriyle tanınan, İnce İnce Yasemince ve Reyting Hamdi isimli komedi dizilerinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Kemal Kuruçay neden öldü? Kemal Kuruçay kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ünlü oyuncu hayatı, ailesi ve dizileri…
23.10.2021 Gündem
Kemal Kuruçay kimdir?
Kemal Kuruçay kimdir? Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Kemal Kuruçay, 59 yaşında hayatını kaybetti.
22.10.2021 Magazin
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu…
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Canlı yayında duyurdu… EYT’li milyonlarca kişiyi heyecanlandıran açıklama canlı yayında geldi. Gazeteci Cem Küçük katıldığı televizyon programında hükümetin 3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili çalışma yapıldığı bilgisini paylaştı. Daha önce de Türkiye Gazetesi yazarı Yücel Koç, 2023 seçimlerinden önce EYT'in çıkacağını söylemişti.
18.10.2021 Çalışan Hakları
EYT’lileri heyecanlandıran gelişme! Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne?
EYT’lileri heyecanlandıran gelişme! Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? Emeklilikte Yaşa Takılan yaklaşık 700 bin kişiyi ilgilendiriyor! Emekli olmak için gün sayan yüzbinlerce EYT'li ekimde Meclis gündemine gelmesi beklenen yeni yasayı bekliyor. Bugüne kadar 20 kere denenen EYT yasası çıkarsa emekliliği bekleyenlere büyük avantaj sağlayacak. Hükümetin de EYT’lilerin maliyetlerini değerlendirdiği kulislerde dolaşan bilgiler arasında yer alıyor. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum ne? EYT için yasa çıkacak mı? EYT’ye göre emeklilik hesaplama nasıl yapılır? Finlandiya modeli ne? İşte merak edilen soruların cevapları…
4.10.2021 Emekli
Başakşehir'den Emre Belözoğlu bombası!
Başakşehir'den Emre Belözoğlu bombası! Aykut Kocaman'la yollarını ayıran Başakşehir, Emre Belözoğlu ile masaya oturdu.
3.10.2021 Başakşehir
Emre Belözoğlu'ndan flaş Ç.Rizespor açıklaması! Tahir Kıran 2 gün önce...
Emre Belözoğlu'ndan flaş Ç.Rizespor açıklaması! Tahir Kıran 2 gün önce... Ç.Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın açıklamalarına yanıt veren Emre Belözoğlu 'Hamza Hamzaoğlu'ndan önce teklif aldığını fakat Kıran'ı reddettiğini' belirtti.
26.09.2021 Rizespor
Emre Belözoğlu'ndan Çaykur Rizespor açıklaması: Teklif aldım...
Emre Belözoğlu'ndan Çaykur Rizespor açıklaması: Teklif aldım... Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın "Tesislerin kapısından içeri sokmam" dediği Emre Belözoğlu, Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalanmadan 2 gün önce Karadeniz ekibinden teklif aldığını açıkladı.
25.09.2021 Futbol
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti Gazeteci, şair ve yazar Orhan Seyfi Şirin, 60 yaşında hayatını kaybetti.
22.06.2021 Yaşam
Thodex'in kurucusu yurt dışına kaçtı iddiası
Thodex'in kurucusu yurt dışına kaçtı iddiası Kripto para dolandırıcılığı iddialarıyla ilgili şirketin Kadıköy'de bulunan merkezine polis geldi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da şirket ile ilgili Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından "nitelikli dolandırıcılık" ve "suç örgütü kurmak"suçundan re'sen soruşturma başlattı. Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ise 20 Nisan Salı günü saat 19.50'de Arnavutluk Tiran'a gittiği öğrenildi.
22.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tgrt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tgrt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.