Teslim Olan Terörist

Teslim Olan Terörist

Son dakika teslim olan terörist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teslim olan terörist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teslim olan terörist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teslim Olan Terörist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teslim olan terörist gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.625 teslim olan terörist haberi bulunmuştur. Tüm teslim olan terörist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan Alkaş'ı (25) ortak arkadaşlarının evinde ellerini arkadan bağlayıp, ağzını kapatarak işkence yapan ve bu anları cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Ramazan Batır, Osman Dova ve Soner Kaya hakkındaki 17'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2023 Gündem
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır
MSB: Yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 119’a ulaşmıştır Milli Savunma Bakanlığı, yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısının 119’a ulaştığını açıkladı.
7.12.2023 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 445 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 25’i son bir haftada olmak üzere bin 377 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya iki ayda teslim olan terörist sayısını açıkladı
Bakan Yerlikaya iki ayda teslim olan terörist sayısını açıkladı Diyarbakır'da 3 teröristin daha teslim olduğunu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 aylık bilançoyu da açıkladı.
18.08.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 60 günde 172 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 60 günde 172 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 60 günde terör örgütlerine yönelik düzenlenen 29 bin 32 operasyonda 172 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
3.08.2023 Gündem
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li teröristin teslim olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 terörist teslim oldu
Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 terörist teslim oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 teröristin Habur'da hudut karakoluna teslim olduğunu bildirdi.
1.04.2023 Gündem
MLKP ve PKK'dan kaçan 3 terör örgütü üyesi teslim oldu
MLKP ve PKK'dan kaçan 3 terör örgütü üyesi teslim oldu İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları sonucu terör örgütü MLKP ve PKK/KCK'dan kaçan 3 terör örgütü üyesinin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.
30.11.2022 Gündem
İkna yoluyla teslim olan terörist sayısı 100'ü geçti
İkna yoluyla teslim olan terörist sayısı 100'ü geçti Terör örgütü PKK'dan kaçan 3 terörist daha ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim oldu. 1 Ocak'tan itibaren teslim olan terörist sayısı 101'e yükseldi.
14.10.2022 Gündem
2 terör örgütü mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu
2 terör örgütü mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor. 2 terör örgütü mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. 1 Ocak tarihinden bu yana ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı ise 83’e yükseldi.
14.09.2022 Gündem
İkna yoluyla teslim olan terörist Batman’da ailesiyle buluşturuldu
İkna yoluyla teslim olan terörist Batman’da ailesiyle buluşturuldu İkna yoluyla teslim olan ve Batman’da ailesiyle buluşturulan PKK'lı kadın terörist, terör örgütünün iç yüzünü anlattı.
6.08.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Teslim olan terörist sayısı 27 oldu
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Teslim olan terörist sayısı 27 oldu İçişleri Bakanlığı, polis ve jandarmanın ikna çalışmaları sonucu iki PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu açıkladı. Böylece 1 Ocak'tan bu yana güvenlik güçlerine teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 27'ye yükseldi.
30.04.2022 Gündem
PKK'da iğrenç cinsel istismar ağı! Önce tecavüz sonra infaz
PKK'da iğrenç cinsel istismar ağı! Önce tecavüz sonra infaz İğrenç cinsel istismar ağı! Güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadeleri, bölücü terör örgütü PKK/YPG içindeki kadın ve çocukların acımasızca cinsel istismar ve tecavüze uğradığını bir kez daha ortaya koydu. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, düzenlenen başarılı operasyonlarla ağır darbe alan ve aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu birçok elemanını kaybeden bölücü terör örgütünde kadın ve çocukların uğradığı cinsel istismar ve tecavüz olayları örgütün kirli yüzünü gözler önüne seriyor.
30.12.2021 Gündem
Terör örgütü bir bir eriyor! Sayı 187'ye yükseldi!
Terör örgütü bir bir eriyor! Sayı 187'ye yükseldi! İçişleri Bakanlığı'nca, ikna çalışmaları sonucu PKK'dan kaçan 1 terör örgütü mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğu, 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısının 187'ye yükseldiği açıklandı.
3.12.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu: 4 terörist daha ikna yoluyla teslim oldu
Bakanlık duyurdu: 4 terörist daha ikna yoluyla teslim oldu Terör örgütü PKK/KCK'dan kaçan 4 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Böylece 2021'de ikna yoluyla teslim olanların sayısı 171'e yükseldi.
31.10.2021 Gündem
PKK'dan kaçan örgüt üyesi teslim oldu
PKK'dan kaçan örgüt üyesi teslim oldu İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları sonucu bir teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.
4.10.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Teslim olan terörist sayısı 151'e yükseldi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Teslim olan terörist sayısı 151'e yükseldi İçişleri Bakanlığı, 5 PKK terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğunu, bu yıl teslim olan örgüt mensubu sayısının 151'e yükseldiğini duyurdu.
19.09.2021 Gündem
Terör örgütünden kaçan terörist itiraf etti! Hamile kalan kadınları...
Terör örgütünden kaçan terörist itiraf etti! Hamile kalan kadınları... Terör örgütü PKK'dan kaçarak teslim olan terörist Çekdar kod adlı Selman Arslan ifadesinde son dönemde çok sayıda örgüt üyesi kadının hamile kaldığını, örgüt yönetiminin ise kadınları kürtaja zorlandığını anlattı. Kürtaj yapılamayacak durumda olan terör örgütü üyesi kadınların Mahmur Kampında doğum yaptığını, bebeklerinin ise burada yaşayan ailelere verildiğini söyledi.
28.07.2021 Gündem
Bakanlık açıkladı! 5 terörist teslim oldu
Bakanlık açıkladı! 5 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı, 5 teröristin daha ikna yoluyla teslim olduğunu açıkladı. 2021 yılında ikna yoluyla teslim olan terörist sayısı 107'ye yükseldi.
17.07.2021 Gündem
Bakanlıktan son dakika açıklaması! Sayı 89’a yükseldi
Bakanlıktan son dakika açıklaması! Sayı 89’a yükseldi İçişleri Bakanlığı, 3 teröristin daha ikna yoluyla teslim olduğunu açıkladı. Böylece yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 89’a yükseldi.
26.06.2021 Gündem
Bakanlık açıkladı! 5 terörist teslim oldu
Bakanlık açıkladı! 5 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen ikna çalışmaları neticesinde, terör örgütü PKK'dan kaçan 5 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu. 2021 yılında teslim olan terörist sayısı 86’ya yükseldi.
23.06.2021 Gündem
HDP'li Dirayet Dilan Taşdemir ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı!
HDP'li Dirayet Dilan Taşdemir ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gara'ya giden HDP'li vekilin Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıklamasının ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Terör örgütü PKK/KCK'dan kaçarak teslim olan teröristler ifadelerinde, HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir'in Gara'ya gittiğini anlattı. Dirayet Dilan Taşdemir'in Gara'da görüldüğü 9 Haziran 2019'da Diyarbakır'dan Havayolu ile Erbil'e "çıkış", 13 Haziran 2019'da da Erbil'den İstanbul Havalimanına "giriş" kaydı bulunduğu tespit edildi. Öte yandan "Ulaş" kod adlı terörist ifadesinde Taşdemir'e ilişkin, "Kandil'de yer alan örgüt üst yönetimi ve KCK'nın önerisiyle HDP milletvekili seçtirildi. Milletvekili seçildikten sonraki süreçte HDP içerisinde PKK sekretaryası olarak görev yaptı." ifadelerini kullandı.
22.02.2021 Siyaset
İkna edilerek teslim olan PKK'lı, ailesiyle buluştu
İkna edilerek teslim olan PKK'lı, ailesiyle buluştu Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki barınma alanlarından kaçarak Mardin'de güvenlik güçlerine teslim olan terörist Ş.Y., ailesiyle buluştu.
22.02.2021 Gündem
HDP'li Taşdemir'i Gara'da gördüğünü söyleyen teröristin ifadesi ortaya çıktı!
HDP'li Taşdemir'i Gara'da gördüğünü söyleyen teröristin ifadesi ortaya çıktı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teslim olan bir teröristin ifadesinde HDP’li Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir’in Gara’da olduğunu söylediğini açıkladı. DHA o teröristin ifadesine ulaştı. Teröristin ifadesinde Dirayet Dilan Taşdemir’in sivil kıyafetli, sırt çantalı ve yanında poşetler olduğunu, örgütün Mahmur kampında indiğini ve araç değiştirerek oradan ayrıldığını anlattığı öğrenildi.
22.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teslim Olan Terörist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teslim olan terörist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.