Tesisatçı

Tesisatçı

Son dakika tesisatçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tesisatçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tesisatçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tesisatçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tesisatçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 tesisatçı haberi bulunmuştur. Tüm tesisatçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak Emekli olmak için gün sayanlara güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Seçimleri öncesi esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Buna göre, küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşürülecek ve SGK'lılarla eşitlenecek. Söz konusu düzenlemeden kuaför, manav, bakkal, tesisatçı gibi 1 milyon esnaf yararlanacak.
3.07.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa emeklilik müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük esnaflara da bir müjde vererek "Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak" dedi.
6.05.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama)
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama) Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) 'esube.iskur.gov.tr' adresi üzerinden gerçekleştirdi. İŞKUR üzerinden alınan başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekim tarihleri gündeme geldi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında; temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz gibi kadrolara alım yapacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin ardından isim listesi belli olup açıklanacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi 2023 ne zaman, canlı yayınlanacak mı? Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
24.04.2023 Personel Alımı
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi İstanbul Bakırköy'de kira zammını kabul etmeyen kiracısı Guldzhakhan Krıtckaıa'ya ve misafirine küfrederek çatalla saldırdığı öne sürülen ev sahibi Mehmet Cengiz Bilik'in 24 yıla kadar hapsi istendi. Bilik savunmasında, "Buzdolabında çok sayıda eşya vardı, fazlalıkları yere attım. Misafir olan Nadir Övünç kırılmış camların üzerine bilerek bastı" dedi. 
12.04.2023 Yaşam
Pusuya düşürülen tesisatçının sır ölümünde 7 şüpheli 2 yıl sonra film gibi kovalamacayla yakalandı
Pusuya düşürülen tesisatçının sır ölümünde 7 şüpheli 2 yıl sonra film gibi kovalamacayla yakalandı Denizli’de iş dönüşü evinin önünde pusu kurularak öldürülen tesisatçı Burak Durna’nın cinayetiyle ilgili olarak 1’i kadın 7 şüpheli, 2 yıl sonra film gibi kovalamacayla yakalandı. Sır cinayetin balkondan balkona atlayıp kaçmaya çalışan baş şüphelisi ve ona yardım ettikleri iddia edilen 6 kişi, cinayet büro ekiplerinin takibinden kaçamadı.
23.03.2023 Vatan TV
Pusuya düşürülen tesisatçının sır ölümü! Film gibi kovalamacayla yakalandı
Pusuya düşürülen tesisatçının sır ölümü! Film gibi kovalamacayla yakalandı Denizli’de iş dönüşü evinin önünde pusu kurularak öldürülen tesisatçı Burak Durna’nın cinayetiyle ilgili olarak 1’i kadın 7 şüpheli, 2 yıl sonra film gibi kovalamacayla yakalandı. Sır cinayetin balkondan balkona atlayıp kaçmaya çalışan baş şüphelisi ve ona yardım ettikleri iddia edilen 6 kişi, cinayet büro ekiplerinin takibinden kaçamadı.
23.03.2023 Yaşam
Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 sürekli işçi alacak
Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 sürekli işçi alacak Sağlık Bakanlığı'nın 10 bin 900 sürekli işçinin alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.03.2023 Çalışma Hayatı
Uydu görüntülerinde acı bilaço! Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Birpınar paylaştı: Hasarlı binalarda inanılmaz ihmaller
Uydu görüntülerinde acı bilaço! Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Birpınar paylaştı: Hasarlı binalarda inanılmaz ihmaller Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilimizde yıkıma neden oldu. Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Antakya'nın uydu görüntüsünü ve hasar gören binalarda yapılan hataları paylaştı.
17.02.2023 Gündem
Mali müşavirlerden küçük esnafa büyük oyun!
Mali müşavirlerden küçük esnafa büyük oyun! Defter tutma zorunluluğu olmayan küçük esnaftan, mali müşavirler tarafından 3 yıldır ‘defter tasdik ücreti’ adı altında fahiş ücretler istendiği ortaya çıktı.
31.12.2022 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı! Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı işçi alım sonuçları açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı! Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı işçi alım sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı’nın 11 bin 317 işçi alımı için kura tarihi belli oldu. 81 il için yapılacak 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı çekimi, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı ile hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, elektirikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar bakım onarım elemanı ile servis destek elemanı kadroları için yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı kurası ne zaman? 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tarihi…
27.12.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır?
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır? Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi alımı başvuruları 28 Kasım’da başladı. İŞKUR üzerinden alınan başvurular 2 Aralık’ta sona erecek. Başvurularını tamamlayan adaylar işçi alımı kura çekiliş tarihlerini araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
29.11.2022 Personel Alımı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? Personel alımı İŞKUR başvuru ekranı Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının ilki olan 42 bin 500 personel alımına ilişkin başvuru kılavuzu İŞKUR üzerinden yayımlandı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları öncesinde de KPSS-2022/11 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından duyuruldu. 11 bin 317 sürekli işçi, 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 1183 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 42 bin 500 işçi ve personel alımı yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri ne zaman? İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, kadro ve branş dağılımı ne? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR başvuru ekranı ve diğer merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları!
MSB işçi alımı ilanı yayımlandı! MSB KPSS’siz 18 ilde İŞKUR üzerinden başvuru alacak! İşte başvuru şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu!, 18 farklı ilde 1098 işçi alımı yapılacak. MSB İŞKUR üzerinden 1098 işçi alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylarda KPSS şartı aranmıyor. İlköğretim ve ortaöğretim mezunları MSB personel alımı ilanına başvuruda bulunabilecek. Peki, 2022 MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MSB işçi alımı başvuru şartları!
22.11.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir? MSB personel alımı yapacağını duyurmasının ardından personel alımının hangi şartları taşıdığı ve başvuru tarihinin ne zaman olacağı sorgulanamaya başlandı. 18-35 yaş, en az ilkokul mezunu alacak olan MSB’nin personel alımına ilişkin detayları bir araya getirdi. Peki, MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?
31.08.2022 Personel Alımı
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 sözleşmeli personel alacak! İşte işçi alımı başvuru şartları!
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 sözleşmeli personel alacak! İşte işçi alımı başvuru şartları! Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi duyurdu! Üniversitenin Çubuk, Şereflikoçhisar, Esenboğa, Cinnah, Bilkent, Ulus, Etlik, Ovacık yerleşkelerinde istihdam edilmek üzere 165 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli destek personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığa, temizlik, bahçe bakım, aşçı, elektrik personeli, kaynakçı, ve tesisatçı alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ÇSGB personel alımı başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
19.07.2022 Personel Alımı
Tesisatçı, tamir için gittiği evde yatak odasına gizli kamera koyarken yakalandı
Tesisatçı, tamir için gittiği evde yatak odasına gizli kamera koyarken yakalandı İngiltere bu olayla çalkalanıyor. Bir tesisatçı, tadilat için gittiği evlerin yatak odalarına gizli kamera yerleştirip çiftlerin görüntülerini kaydettiği için tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sapık tesisatçının evli ve üç çocuk babası olduğu da ortaya çıktı.
21.06.2022 Dünya
Vergi mükellefi milyonları ilgilendiriyor! Resmen hayata geçti, binlerce esnaf muaf olacak! Dikkat çeken Youtuber detayı...
Vergi mükellefi milyonları ilgilendiriyor! Resmen hayata geçti, binlerce esnaf muaf olacak! Dikkat çeken Youtuber detayı... Vergi mükellefi milyonlarca esnafı ilgilendiren gelişme! Basit usul düzenlemesi resmen hayata geçti, KDV’den muafiyeti getirildi. Youtuber dahil tesisatçı, berber, kuaför, tuhafiyeci, marangoz, lastikçi, kaportacı, tornacı, çay ocağı işleticisi, bakkal, terzi, dolmuşçu, taksici gibi milyonlarca esnafı kapsıyor, detaylar belli oldu. İşte basit usul düzenlemesinin detayları ve vergi muafiyetinden yararlanma şartları...
26.05.2022 Ekonomi
İstanbul Beyazıt’ı savaş alanına çeviren kavganın şifreleri!
İstanbul Beyazıt’ı savaş alanına çeviren kavganın şifreleri! İstanbul Fatih'te 1'i polis 7 kişinin yaralandığı silahlı kavganın perde arkasını Hürriyet muhabiri Musa Kesler araştırdı.
25.05.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 10 bin işçi alımına ilişkin göreve başlama işlemleri başladı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! 10 bin işçi alımına ilişkin göreve başlama işlemleri başladı! Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı ile ilgili duyuru yayımlandı! İşçi alımında noter huzurunda çekilen kura sonucu 10 bin kadroya atanacak kişiler belirlenmesinin ardından Bakanlık, göreve başlama iş ve işlemleri için bilgilendirme yaptı.
13.04.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel ve işçi alımı başvuruları için son gün! Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM ve İŞKUR başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı personel ve işçi alımı başvuruları için son gün! Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM ve İŞKUR başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin işçi alımı başvuru süreci bugün tamamlanıyor. Sağlık Bakanlığı 5 bin 175'i hemşire olmak üzere 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ile çeşitli kadrolara 10 bin sürekli işçi alımını Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla duyurmuştu. Peki, Sağlık Bakanlığı personel ve işçi alımı başvuruları için son gün ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı ÖSYM ve İŞKUR başvuru ekranı!
21.03.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok! Başvuru için yarın son gün, 10 bin kişiye iş fırsatı...
KPSS şartı yok! Başvuru için yarın son gün, 10 bin kişiye iş fırsatı... Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenler için büyük fırsat! Sağlık Bakanlığı personel alımı yapıyor. Başvuru şartları arasında KPSS şartı yer almıyor. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler İŞKUR üzerinden müracaatlarını yapabiliyorlar. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımına kimler başvuruda bulunabilir? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı hakkında merak edilenler…
20.03.2022 Personel Alımı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı 2022! esube iskur gov tr başvuru nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru kılavuzu ve ekranı!
İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı 2022! esube iskur gov tr başvuru nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru kılavuzu ve ekranı! İŞKUR Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı şartları ve başvuru koşuları ile ilgili yapılan aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı 10 bin temizlik görevlisi, silahsız güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, şoför, elektrikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar elemanı ve biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elmanı alımı yapacak. Peki, esube iskur gov tr İŞKUR Sağlık Bakanlığı 2022 nasıl başvuru yapılır, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları nelerdir? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru kılavuzu ve ekranı…
15.03.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Tesisatçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tesisatçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.