Gazete Vatan Logo

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?

MSB personel alımı yapacağını duyurmasının ardından personel alımının hangi şartları taşıdığı ve başvuru tarihinin ne zaman olacağı sorgulanamaya başlandı. 18-35 yaş, en az ilkokul mezunu alacak olan MSB’nin personel alımına ilişkin detayları bir araya getirdi. Peki, MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı! Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı şartları neler, son başvuru tarihi nedir?

MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı 18-35 yaş arası MSB temizlik görevlisi alımı ve sıhhi tesisatçı alımı yapılacak. Adaylar esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?

En az ilkokul mezunu olması ve 18-35 yaş arasında olması,

Adli sicil kayının bulunmaması,

Kamu haklarından mahrum olmaması,

Erkek adaylardan askerlikten muaf yazısı,

Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı başvuruları ne zaman sona eriyor?

Temizlik Görevlisi Alımı; başvuruları 00006996664 iş ilan numarası ile 2 Eylül 2022 tarihi bitimine kadar İŞKUR üzerinden online yapılacak.

Sıhhi Tesisatçı Alımı; en az ilköğretim mezunu adaylar varsa sıhhi tesisatçı belgesi ile başvuru yapması istenmektedir. Adaylar başvurularını 000069996672 İŞKUR iş ilanları numarası ile başvuru yapabilecektir.

Haberin Devamı

K.K.K 4.Komando Tugay Tunceli Askeri Gazino Müdürlüğü alımı yapacak. İŞKUR noter kurası 7 Eylül 2022 tarihinde yapılacak. Tunceli iline yerleştirme yapılacağı üzere ikamet şartı aranmaktadır.

Adaylar esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

İŞKUR başvuruları 29 Ağustos 2022 ile 2 Eylül 2022 tarihleri arasında olacak. Kurum alımı noter kurası ile sonuçlandıracak.