Gazete Vatan Logo

Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı! Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı işçi alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı’nın 11 bin 317 işçi alımı için kura tarihi belli oldu. 81 il için yapılacak 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı çekimi, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı ile hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, elektirikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar bakım onarım elemanı ile servis destek elemanı kadroları için yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı kurası ne zaman? 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tarihi…

Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı! Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı işçi alım sonuçları açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı’na alınacak işçi alımı alımı için geçtiğimiz aylarda başvurular alınmıştı. İşçi alımı kura çekimi için Sağlık Bakanlığı’na çevrildi. 81 ile alınacak işçiler için kura çekimi yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı kura çekim 28 Aralık 2022 Çarşamba günü yapılacak. Kura çekimi 28 Aralık 2022 saat 9.00'da başlayacak, saat 18.00’de sona erecek. Kura çekimi canlı olarak Bakanlığı, youtube kanalı üzerinden yapılacak. Kur çekimleri, 29 Aralık tarihine kadar devam edecek.