Teröristler Teslim Oldu

Teröristler Teslim Oldu

Son dakika teröristler teslim oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teröristler teslim oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teröristler teslim oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teröristler Teslim Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teröristler teslim oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 610 teröristler teslim oldu haberi bulunmuştur. Tüm teröristler teslim oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu. Böylece son 10 günde toplam 7 terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim olmuş oldu.
12.11.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 3 PKK'lı ikna yoluyla teslim oldu
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 3 PKK'lı ikna yoluyla teslim oldu Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor, 3 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu.
31.05.2022 Gündem
Son dakika olarak duyuruldu: Teröristler teslim oldu!
Son dakika olarak duyuruldu: Teröristler teslim oldu! İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika olarak yapılan açıklamalara göre, Mardin ve Şanlıurfa'da 4 terörist teslim oldu.
19.02.2020 Gündem
PKK'da çözülme devam ediyor! Hakkari'de iki terörist teslim oldu
PKK'da çözülme devam ediyor! Hakkari'de iki terörist teslim oldu Hakkari'de iki teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.
29.09.2021 Gündem
240 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu
240 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu PKK terör örgütüne mensup 240 kişi, 24 Temmuz 2015'ten bugüne güvenlik güçlerine teslim oldu. Bunlardan 180'i Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) gerçekleştirdiği hava operasyonlarından sonra Kandil ve civarındaki kamplardan kaçtı. Diğer 60 kişi ise daha önce Irak'ın kuzeyine sığınan ve teslim olanlardan oluştu.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta 8 terörist teslim oldu
Şırnak'ta 8 terörist teslim oldu Şırnak'ta terör örgütü PKK'dan kaçan 8 terörist teslim oldu...
29.09.2021 Gündem
Şırnak’ta 5 PKK’lı teslim oldu
Şırnak’ta 5 PKK’lı teslim oldu ŞIRNAK’ta örgütten kaçan 5 PKK’lı, güvenlik güçlerine teslim oldu
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta 10 terörist teslim oldu
Şırnak'ta 10 terörist teslim oldu Şırnak'ta terör örgütü PKK'dan kaçan 10 kişi, güvenlik güçlerine teslim oldu
19.04.2015 Yaşam
13 terörist 7 çocukla birlikte teslim oldu
13 terörist 7 çocukla birlikte teslim oldu Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu dördü kadın 13 kişinin, 7 çocukla beraber teslim olduklarını bildirdi
29.09.2021 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli
Eurofighter için kritik açıklama! MSB kaynakları: İkinci el değil, en üst düzey modeli Türkiye’nin Eurofigter tedarikine ilişkin açıklamaya yapan Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Tedarik konusunu İngiltere üzerinden ele alıyoruz. İngiltere bu konuda Almanya’nın itirazlarının kaldırılmasına yönelik yardımcı olacaklarını belirtiyorlar. Türkiye olarak ilk aşamada 20 daha sonra da 20 olmak üzere 40 uçak almak isteğimizi ifade ettik. Alacağımız uçaklar kesinlikle ikinci el değil. En üst modelini alma konusunda talebimiz oldu” ifadelerini kullandı.
23.11.2023 Gündem
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Bin 377 terörist etkisiz hale getirildi MSB tarafından yapılan açıklamada, "1 Ocak’tan itibaren birliklerimize 445 taciz ve saldırı gerçekleştirilmiştir. Anında ve misliyle verilen karşılık ile 25’i son bir haftada olmak üzere bin 377 terörist etkisiz hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.
23.11.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler
MHP lideri Bahçeli: Gerçekleri anlatmaya başlarsak Diyarbakır'da dahi gezemezler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi Türk milletidir. Adı, kuruluş ahlakı ve milli kimliği değişmeden sonsuza kadar yaşatılacaktır. Türkiye'nin içinden geçtiği bu hassas tutum, MHP'nin siyasi duruşunun özüdür. Gerçekleri anlatmaya başlarsak Meclis'te değil Ankara'da değil Diyarbakır'da dahi gezemezler. " dedi.
31.10.2023 Gündem
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama
MSB'den Doğu Akdeniz'deki ABD gemilerine ilişkin açıklama Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son 1 haftada etkisiz hale getirilen 42 terörist ile bu yıl içerisinde toplam 1682 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
19.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Terör örgütü PKK’dan kaçış sürüyor
Terör örgütü PKK’dan kaçış sürüyor Milli Savuma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 4 PKK’lı teröristin Habur ve Silopi'deki Hudut Karakoluna teslim olduğunu açıkladı.
22.06.2023 Gündem
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li teröristin teslim olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler'deki mitinginde konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "İstanbul seçimlerdeki tercihini şimdiden belli etmiştir. İstanbul birlik beraberlik demiştir, koltuğuna kaset ile oturanlara geçit vermemiştir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi ilçesinde düzenlenen mitingde Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine tepki göstererek, "Etmedik zulüm bırakmadılar" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan önce Levent'te Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nin açılışında konuşarak, "Pazar gününü de unutmuyorsunuz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Giresun mitinginde açıklamalarda bulundu.. Erdoğan, asgari ücret ve emekli maaşlarına enflasyon ve refah payı artışını Temmuz ayında yaparak çalışanları da rahatlatacaklarını söyledi.
4.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teröristler Teslim Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teröristler teslim oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.