Terörist Cenazesi

Terörist Cenazesi

Son dakika terörist cenazesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terörist cenazesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terörist cenazesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terörist Cenazesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terörist cenazesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 terörist cenazesi haberi bulunmuştur. Tüm terörist cenazesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu: Teröristin destekçisine de terörist diyoruz
Bakan Soylu: Teröristin destekçisine de terörist diyoruz İçişleri Bakanı Soylu: "Örgüte istihbarat sağlayan, belediye kepçesiyle çukur, barikat kazan, belediye aracıyla terörist cenazesi kaldıran, bombalı eylem yaptıran, teröristin adını cadde ve sokaklara veren, belediye binasında roketatar ve silah depolayan, arka odadaki Kandil'in müfettişinden talimat alan adamlara, elinde silah yok ve mağarada yaşamıyor diye göz yummuyoruz." açıklamalarında bulundu.
12.12.2020 Gündem
Selçuk Mızraklı'nın cezası belli oldu
Selçuk Mızraklı'nın cezası belli oldu Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapisle cezalandırıldı.
9.03.2020 Gündem
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma
Cenazedeki skandalla ilgili soruşturma Tutuklu eski HDP milletvekili Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesinin mezarından çıkarılması üzerine Ankara Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. İçişleri Bakanı Soylu, “İnceleme başlatıldı, gözaltılar var” açıklaması yaptı
29.09.2021 Gündem
Terörist cenazesine katılan HDP'li vekiller için 20 yıl hapis istendi
Terörist cenazesine katılan HDP'li vekiller için 20 yıl hapis istendi HDP milletvekilleri Besime Konca ve Mehmet Ali Aslan hakkında, Diyarbakır'da güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen terör örgütü PKK'nın sözde Sur sorumlusu "Çiyager" kod isimli terörist Cihat Türkan'ın cenazesine katıldıkları gerekçesiyle 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Tunceli vekili terörist cenazesine katıldı
Tunceli vekili terörist cenazesine katıldı HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cenazesine katıldı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekil Taşdemir yine terörist cenazesinde
HDP'li vekil Taşdemir yine terörist cenazesinde HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Taşdemir, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda öldürülen İran uyruklu PKK'lı teröristin cenaze törenine katıldı
29.09.2021 Gündem
Terörist cenazesinde 2 HDP’li milletvekili
Terörist cenazesinde 2 HDP’li milletvekili Diyarbakır’ın, operasyonların tamamlandığı ancak sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesindeki çatışmada öldürülen, terör örgütü PKK’nın Sur sorumlusu ’Çiyager’ kod adlı Cihat Türkan, Batman’da toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın Sur sorumlusunun cenazesine 2 HDP'li vekil katıldı
PKK'nın Sur sorumlusunun cenazesine 2 HDP'li vekil katıldı Diyarbakır'ın, operasyonların tamamlandığı ancak sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur İlçesi'ndeki çatışmada öldürülen, terör örgütü PKK'nın Sur sorumlusu 'Çiyager' kod adlı Cihat Türkan, Batman'da toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Acun gülme krizine girdi!
Acun gülme krizine girdi! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erciş'te yapımı tamamlanan afet konutlarının teslim törenine katıldı. Törende Acun Ilıcalı ile Erdoğan arasında komik diyaloglar yaşandı
29.09.2021 Gündem
Tüm mahalleliyi ayaklandıran söylenti
Tüm mahalleliyi ayaklandıran söylenti Eline Türk bayrağını alan sokağa fırladı!
29.09.2021 Gündem
Bir skandal da Kato'da!
Bir skandal da Kato'da! PKK'lılar terörist cenazelerini...
29.09.2021 Gündem
O söylenti doğru çıktı!
O söylenti doğru çıktı! Pankartlarla sokağa koştular
12.09.2012 Yaşam
'Önder Apo' suç değil
'Önder Apo' suç değil Diyarbakır’da yayın yapan Gün TV’de, Öcalan’dan ‘’Önder’’ sıfatı ile bahsedildi
3.04.2012 Televizyon
Terörist cenazesi talimatı
Terörist cenazesi talimatı ´İnsanlık adına Başbakandan rica ettim!´
29.09.2021 Gündem
Demirtaş'tan terörist cenazesi için çağrı
Demirtaş'tan terörist cenazesi için çağrı BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Malatya’da 24 teröristlere ait olduğu iddia edilen cenazelere ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu vahşete karşı hiç kimse sesiz kalmamalıdır, suskun kalan insanlığını yitirir...
28.10.2011 Siyaset
'PKK'lılar terörist değil'
'PKK'lılar terörist değil' BDP eski Genel Başkanı Demirtaş, 'Orada bulunan insanlar bu halkın evlatlarıdır' dedi
18.05.2011 Siyaset
Terörist cenazesi gerginliği
Terörist cenazesi gerginliği Yüksekova ve Şemdinli'de kepenkler açılmadı
29.09.2021 Gündem
PKK'lının cenazesine asker kardeş
PKK'lının cenazesine asker kardeş PKK ve Apo lehine sloganlar atılan cenaze töreninde, öldürülen PKK'lının asker kardeşi de vardı
29.09.2021 Gündem
PKK mitingi gibi terörist cenazesi
PKK mitingi gibi terörist cenazesi 23 Nisan törenleri yerine cenazeye katılıp, PKK sloganları attılar
29.09.2021 Gündem
Yol kenarında ölü bulundu; 'soğuktan dondu' şüphesi
Yol kenarında ölü bulundu; 'soğuktan dondu' şüphesi Bartın'da Mehmet Yalçın (65), yol kenarında ölü bulundu. Yalçın'ın dengesini kaybedip düştüğü, bayıldıktan sonra soğuktan donarak öldüğü üzerinde duruluyor.
14.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat
Şehit Yasin Karaca'nın baba evi için Bakan Göktaş'tan talimat Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda şehit olan 6 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı. Öte yandan şehidin evinin fiziki durumuna yönelik haberlerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı
Kayseri'de teröristlerin aracını gasbedip, öldürdüğü veteriner son yolculuğuna uğurlandı Kayseri'de, teröristler tarafından öldürülüp aracı gasbedilerek Ankara'daki bombalı eylemde kullanılan 1 çocuk babası veteriner Mikail Bozlağan (24), toprağa verildi.
2.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terörist Cenazesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terörist cenazesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.