Terör Soruşturması

Terör Soruşturması

Son dakika terör soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.244 terör soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm terör soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
İstanbul'da ev hanımlarına tuzak! 'Polisiz' deyip dolandırdılar
İstanbul'da ev hanımlarına tuzak! 'Polisiz' deyip dolandırdılar İstanbul'da telefonla aradığı ev hanımlarına polis olduğunu söyleyerek, ziynet eşyalarını kendilerine teslim etmesini sağlayan bir kişi polisler tarafından yakalandı. Şüphelinin ziynet eşyalarını almaya geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
15.03.2023 Yaşam
İçişleri Bakanlığından İBB’de yürütülen soruşturmaya ilişkin açıklama
İçişleri Bakanlığından İBB’de yürütülen soruşturmaya ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Mülkiye Teftiş Kurulu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yürüttüğü teftiş ve soruşturmalar ile ilgili defalarca açıklama yapılmasına rağmen mesnetsiz olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik yazılar yazılmaya ve paylaşımlar yapılmaya devam edilmektedir” denildi.
27.12.2022 Gündem
Kadıköy'de 3 katlı binadaki patlamaya terör soruşturması!
Kadıköy'de 3 katlı binadaki patlamaya terör soruşturması! Kadıköy'de 3 katlı binanın 2'inci katında patlama meydana gelmiş, patlama sonrasında alevlere teslim olan yangında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralanmıştı. Patlamanın şiddeti gün aydınlanınca ortaya çıktı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma, terör şüphesi nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülecek.
10.10.2022 Gündem
6 ilde terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
6 ilde terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır merkezli 6 ilde yürütülen terör soruşturması kapsamında, 105 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
15.04.2022 Gündem
Şırnak'ta terör operasyonu; 5 gözaltı
Şırnak'ta terör operasyonu; 5 gözaltı Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cizre ve İdil ilçelerinde düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK'nın sözde Sivil Savunma Birlikleri (YPS) içerisinde faaliyet gösteren 5 kişi gözaltına alındı.
2.02.2022 Gündem
DBP İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı
DBP İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı Son dakika haberi... Diyarbakır'da, terör soruşturması kapsamında, evinden alınarak emniyete götürülen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez , emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.02.2022 Gündem
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması kapsamında, polis tarafından gözaltına alındı.
29.01.2022 Gündem
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması kapsamında, polis tarafından gözaltına alındı.
29.01.2022 Siyaset
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden alınacak mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Aralık tarihli konuşmasında Ekrem İmamoğlu döneminde PKK ile iltisaklı kişilerin İBB’de göreve alındığını açıklamıştı. Bunun üzerine İBB'ye kayyum atanacak mı? İmamoğlu görevden alınacak mı? soruları peş peşe geldi. Konuyla ilgili dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı.
28.12.2021 Siyaset
Bahoz Erdal'ın koruması 'Memed Amed' kod adlı terörist yakalandı
Bahoz Erdal'ın koruması 'Memed Amed' kod adlı terörist yakalandı Diyarbakır polisi bir eve yaptığı operasyondan Şırnak’ta askeri üst bölgesine saldırı, 2 askerin şehit edilmesi ve terör örgütü PKK elebaşı Feyman Hüseyin’in koruması olduğu öğrenilen teröristi saklandığı evde yakaladı.
30.11.2021 Gündem
HDP'li eski Yüksekova Belediye Başkanı Remziye Yaşar'a hapis cezası
HDP'li eski Yüksekova Belediye Başkanı Remziye Yaşar'a hapis cezası Hakkari'de HDP'li eski Yüksekova Belediye Başkanı Remziye Yaşar'ın da aralarında bulunduğu 25 sanık, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 8 yıl 9 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.
1.10.2021 Siyaset
HDP'li eski başkan Serhat Kadırhan yakalandı
HDP'li eski başkan Serhat Kadırhan yakalandı Hakkında yürütülen terör soruşturması kapsamında görevden alınan ve aranan HDP'li eski Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan, Diyarbakır'da saklandığı evde yakalandı.
20.08.2021 Gündem
HDP Muş İl Eş Başkanı Belma Nergiz tutuklandı
HDP Muş İl Eş Başkanı Belma Nergiz tutuklandı Muş'ta, terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP İl Eş Başkanı Belma Nergiz, tutuklandı.
14.08.2021 Gündem
Muş'ta HDP İl Eş Başkanı Nergiz gözaltına alındı
Muş'ta HDP İl Eş Başkanı Nergiz gözaltına alındı Muş'ta HDP İl Eş Başkanı Belma Nergiz, polis tarafından terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
11.08.2021 Gündem
Iğdır’ın eski HDP’li Belediye Başkanı Akkuş’a 7 yıl 6 ay hapis cezası
Iğdır’ın eski HDP’li Belediye Başkanı Akkuş’a 7 yıl 6 ay hapis cezası Iğdır’ın eski HDP’li Belediye Başkanı Yaşar Akkuş’a silahlı terör örgütü üyesi olmak suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
26.05.2021 Gündem
Valilikten 'camide biber gazlı müdahale' açıklaması! Açığa alındı
Valilikten 'camide biber gazlı müdahale' açıklaması! Açığa alındı Gaziantep Valiliği, kentteki bir camide yaşanan olay sırasında emniyet mensuplarının ibadethaneye ayakkabıyla girmediğini belirterek, "Zor kullanma şartları oluşmasına rağmen bir emniyet mensubunun cami içerisinde biber gazı kullanması herkes gibi bizleri de üzmüş olup, ilgili personel açığa alınmıştır." açıklamasında bulundu.
3.05.2021 Gündem
HDP'li vekilin babası dahil 14 kişi gözaltında
HDP'li vekilin babası dahil 14 kişi gözaltında Diyarbakır'da, terör soruşturması kapsamında, polis ve jandarma ekiplerince bu sabah birçok adrese operasyon düzenlendi. Aralarında HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın babası Mehmet Zeki Dağ'ın da olduğu 14 kişi, gözaltına alındı.
27.02.2021 Gündem
Batman'da HDP il eş başkanları gözaltına alındı
Batman'da HDP il eş başkanları gözaltına alındı Batman'da yürütülen terör soruşturması kapsamında HDP il ve merkez ilçe binasında yapılan aramada örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. HDP il eş başkanları Ömer Kulpu ve Fatma Ablay gözaltına alındı.
15.02.2021 Gündem
HDP'li eski Hakkari Belediye Başkanı Cihan Kahraman'a 2 yıl 1 ay hapis cezası
HDP'li eski Hakkari Belediye Başkanı Cihan Kahraman'a 2 yıl 1 ay hapis cezası Terör soruşturması kapsamında görevden alınan HDP'li eski Hakkari Belediye Başkanı Cihan Karaman, yargılandığı davada "terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan 2 yıl bir ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.01.2021 Siyaset
ABD'de en az 25 'yerel terör' soruşturması!
ABD'de en az 25 'yerel terör' soruşturması! ABD Kara Kuvvetleri Genel Sekreteri Ryan McCarthy, Pazar günü Demokrat milletvekiline verdiği demeçte, Başkan Donald Trump'ın destekçilerinin Çarşamba günü Kongre Binası'na düzenlediği saldırı sonucunda en az 25 yerel terör davası açıldığını söyledi.
10.01.2021 Dünya
HDP'li Rojda Nazlier'e 9 yıl hapis cezası
HDP'li Rojda Nazlier'e 9 yıl hapis cezası Diyarbakır'da terör soruşturması kapsamında görevden alınan HDP'li Kocaköy Belediye Başkanı Rojda Nazlier, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılandığı davada 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
14.12.2020 Gündem
HDP binasında ele geçirildi! Ajandadan çıkanlar şoke etti
HDP binasında ele geçirildi! Ajandadan çıkanlar şoke etti Diyarbakır'da polisin HDP il binasında yaptığı aramada ele geçirilen, gizli bölmeye saklanmış ajandada, birçok saldırının faili PKK'lı teröristlerin isimleri, kod adları ve yakınlarının irtibat numaraları tespit edildi.
12.11.2020 Gündem
Diyarbakır'da terör soruşturması: 26 öğretmen gözaltına alındı!
Diyarbakır'da terör soruşturması: 26 öğretmen gözaltına alındı! Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, halen görevde olan 26 öğretmen gözaltına alındı.
6.11.2020 Gündem
PKK/KCK operasyonu... 19 kişi gözaltında! Belediye yöneticileri de var
PKK/KCK operasyonu... 19 kişi gözaltında! Belediye yöneticileri de var Bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik Kars merkezli operasyonda, HDP'li belediye yöneticilerinin de arasında olduğu 19 kişi gözaltına alındı.
1.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.