Terör Örgütü Ypg

Terör Örgütü Ypg

Son dakika terör örgütü YPG haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör örgütü YPG ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör örgütü YPG haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Örgütü Ypg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör örgütü ypg gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.944 terör örgütü ypg haberi bulunmuştur. Tüm terör örgütü ypg haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan: YPG'yle çalışmaktan vazgeçin
ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan: YPG'yle çalışmaktan vazgeçin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Fidan, ABD'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG'yle beraber çalışmaktan vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi.
6.10.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin Münbiç bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü YPG/YPJ'nin sözde Münbiç sorumlusu Uman Derviş etkisiz hale getirildi.
19.09.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Suriye ile temas! Çavuşoğlu: Ocak'ın ikinci yarısında görüşeceğiz
Suriye ile temas! Çavuşoğlu: Ocak'ın ikinci yarısında görüşeceğiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brezilya'nın yeni lideri Silva'nın yemin töreni için gittiği Brezilya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.
3.01.2023 Gündem
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı
Terör örgütü PKK'dan Öncüpınar'a roket saldırısı Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 3 roket düştü. Suriye'nin kuzeyinden atılan roketler boş araziye düşerken ölen ya da yaralanın olmadığı bildirildi.
22.11.2022 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 5 yaşında çocuk ile bir öğretmen hayatını kaybetti. Milli Eğitim Bakanı Özer, ilçede tüm okulların bir hafta süreyle tatil edildiğini açıkladı.
21.11.2022 Gündem
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine sınır olan Suriye'nin Ayn el-Arab kentinden eylem talimatı alıp, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan YPG/PKK'lı terörist ile yardım eden 3 kişi, operasyonla yakalandı.
8.12.2022 Gündem
Terörist Ahlam Albashır'ın savcılıktaki ilk ifadesi ortaya çıktı: YPG, Türkiye'ye gitmemi söyledi
Terörist Ahlam Albashır'ın savcılıktaki ilk ifadesi ortaya çıktı: YPG, Türkiye'ye gitmemi söyledi İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin ölümüne sebep olan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir'in savcılık ifadesi tamamlandı. Albashir savcılıkta verdiği ifadede, çantanın içinde bomba olduğunu bilmediğini söyleyerek, “Bindiğim takside, taksici telefonundan gösterince ne olduğunu anladım” dedi. Albashir ayrıca, YPG tarafından kardeşleriyle tehdit edildiğini de ifadesinde söyledi. Terörist ifadesinde, 'YPG tarafından bana Türkiye’ye gitmem gerektiği söylendi ama neden olduğu söylenmedi.' dedi.
17.11.2022 Gündem
İsveç'ten NATO hamlesi! YPK/PKK kararını duyurdular
İsveç'ten NATO hamlesi! YPK/PKK kararını duyurdular Terör örgütü YPG ile Stockholm yönetimi arasında 'yakınlık' bulunduğunu kabul eden Dışişleri Bakanı Billstrom, PKK'nın Suriye kolu ile araya mesafe koyacaklarını açıkladı. İsveç Başbakanı Kristersson, gelecek hafta Ankara'ya geliyor.
5.11.2022 Dünya
Terör örgütü YPG/PKK’nın El Bab’daki saldırısında can kaybı 15’e yükseldi
Terör örgütü YPG/PKK’nın El Bab’daki saldırısında can kaybı 15’e yükseldi Terör ögütü YPG/PKK’nın Halep'in doğusundaki El Bab ilçesinde sivilleri hedef aldığı saldırıda can kaybı 15'e yükseldi.
19.08.2022 Gündem
El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022? El Bab saldırısı
El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022? El Bab saldırısı Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyindeki El Bab ilçesinde gerçekleştirdiği saldırıda 9 sivil hayatını kaybetti, 28 kişi de yaralandı. Peki, El Bab nerede, kimin kontrolünde 2022?
19.08.2022 Dünya
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım
Mustafa Sarıgül: Tüm kamuda TOGG kullanılmalı, ben de kullanacağım Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında bütün arabalar iptal edilmeli ve artık herkes TOGG'u kullanmalı. Kendim de TOGG'u kullanacağım" dedi.
26.07.2022 Siyaset
PKK/YPG destekçisi milletvekili, İsveç Dışişleri Bakanı hakkında suç duyurusu!
PKK/YPG destekçisi milletvekili, İsveç Dışişleri Bakanı hakkında suç duyurusu! Terör örgütü YPG/PKK destekçisi bağımsız milletvekili Amineh Kakabaveh, İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde hakkında Finlandiya ve Türkiye ile imzaladığı ortak memorandum nedeniyle Anayasa Komisyonu’na suç duyurusunda bulundu.
4.07.2022 Dünya
Terör örgütü YPG üyesi terörist Şanlıurfa’da yakalandı
Terör örgütü YPG üyesi terörist Şanlıurfa’da yakalandı Suriye’nin Resulayn kentinde terör örgütü YPG içerisinde faaliyet gösteren terörist, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yakalandı.
24.06.2022 Gündem
İsveç devlet televizyonu SVT'den skandal yayın
İsveç devlet televizyonu SVT'den skandal yayın Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki NATO üyeliğine dair müzakereler devam ederken, İsveç devlet televizyonu YPG/PKK elebaşlarından Mazlum Abdi kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile röportaj yaptı.
23.06.2022 Gündem
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında...
Teröristlerle böyle poz verdiler! ABD askerleri Türkiye sınırında... Suriye’ye sınır ötesi harekât hazırlıkları sürerken Türkiye sınırına 3 kilometre mesafede bulunan Kamışlı'daki ABD askerleri uluslararası haber ajansı AFP'nin objektifine yansıdı. Fotoğraflarda ABD askerlerinin YPG'li teröristlerle birlikte Kamışlı'ya bağlı bir köyde devriye gezdiği görüldü
12.06.2022 Dünya
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca...
Türkiye harekât için düğmeye bastı! 30 kilometre boyunca... Suriye’de sınır boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölge oluşturma ve Tel Rıfat ile Menbic’i terörden temizleme amaçlı harekat için sevkiyat başladı. Mühimmat ve lojistik destek malzemeleri taşıyan çok sayıda TIR Suriye tarafına geçti. Tel Rıfat’ta az sayıdaki Rusya güçleri ile YPG/PKK ile birlikte hareket eden Suriye rejim güçleri bu bölgeden çekildi. ABD tarafından YPG/PKK’ya verilen güdümlü tanksavar füzeleri ile ağır silahların ise Menbic’e taşındığı belirtildi.
11.06.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Yunanistan mesajı! 'Saldırgan eylemlerine karşılık verdik, vereceğiz'
Bakan Akar'dan Yunanistan mesajı! 'Saldırgan eylemlerine karşılık verdik, vereceğiz' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yunanistan’ın haksız ve hukuksuz saldırgan eylemlerinin her birine gerekli karşılığı verdik, vermeye devam edeceğiz. Herhangi bir şekilde bu konularda susmamız, hakkımızı ve hukukumuzu çiğnetmemiz, bazı oldubittilere ‘evet’ dememiz asla söz konusu değildir. Bunu herkesin bilmesi lazım” dedi.
10.06.2022 Siyaset
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak
Türkiye iki bölgeyi vuracak! Operasyon yapacak Milli Güvenlik Kurulu’nun (MGK) önceki günkü toplantısında da gündeme gelen Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK), Suriye’nin kuzeyinde olası bir operasyon başlatması durumunda, operasyon bölgesinin Türkiye’ye verilen sözlere rağmen terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin faaliyetlerini sürdürüp iyice yuvalandığı Tel Rıfat ile Menbiç bölgeleri olması bekleniyor.
28.05.2022 Gündem
PKK'lı teröristlerden Suriye'nin Bab ilçesine roketli saldırı
PKK'lı teröristlerden Suriye'nin Bab ilçesine roketli saldırı Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeyindeki Bab ilçe merkezine düzenlediği roketli saldırıda maddi zarar meydana geldi.
12.05.2022 Dünya
Azez'e YPG/PKK'dan havanlı saldırı: 1 ölü, 7 yaralı
Azez'e YPG/PKK'dan havanlı saldırı: 1 ölü, 7 yaralı Kilis'in karşısında bulunan Suriye'nin Azez bölgesine, YPG/PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırıda 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.
23.03.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den indirim çıkışı: Şirketlerimizin yüzde 2 ile yüzde 5 indirime gitmeleri milli dayanışmamızın manevi harcıdır
MHP lideri Bahçeli'den indirim çıkışı: Şirketlerimizin yüzde 2 ile yüzde 5 indirime gitmeleri milli dayanışmamızın manevi harcıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Enflasyon ile mücadelede gönül birliğini hayata geçirmeliyiz. Mal satan, pazarlayan şirketlerimizin yüzde 2 ile yüzde 5 indirime gitmeleri milli dayanışmamızın manevi harcıdır. Vizdan seferberliği ile bunların üstesinden gelmek mümkündür." dedi.
30.11.2021 Siyaset
Suriye’de 4 yaşındaki çocuğa tecavüzden YPG/PKK’lılar sorumlu tutuluyor
Suriye’de 4 yaşındaki çocuğa tecavüzden YPG/PKK’lılar sorumlu tutuluyor Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinde 4 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edildiğinin ortaya çıkmasının ardından olaydan terör örgütü YPG/PKK mensupları sorumlu tutuldu.
18.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terör Örgütü Ypg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör örgütü ypg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.