Terör Örgüt

Terör Örgüt

Son dakika terör örgüt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör örgüt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör örgüt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Örgüt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör örgüt gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.645 terör örgüt haberi bulunmuştur. Tüm terör örgüt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar." ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Akkuş'a da sert tepki gösteren Erdoğan, "Başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarında kullanılan İHA'lara dikkat çekerek, muhalefetten gelen açıklamalara tepki gösterdi. Çelik, "Burada kullanılan diğer İHA/SİHA’lara ses çıkarılamazken BAYKAR’ın İHA’larına bir kara propagandanın yürütüldüğünü gördük. Verdikleri bütün rakamlar yanlış." ifadelerini kullandı.
10.08.2023 Gündem
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde polislere silahlı saldırıda bulunan PKK/KCK terör örgüt mensubu kadının özel harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Teröristin, sansasyonel bir eylem gerçekleştirmek üzere Nusaybin'e geldiği öğrenildi.
25.07.2023 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Van'da çatışma: 1'i mavi kategoride 2 terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu! Van'da çatışma: 1'i mavi kategoride 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van’ın Erciş ilçesi Yankıtepe Köyü kırsal alanında. 1'i mavi kategoride 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
16.04.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ilçe başkanlarının da bulunduğu 25 şüpheli, gözaltına alındı.
27.03.2023 Gündem
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı
Konya'da bombalı eylem hazırlığındaki terörist yakalandı Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Diyarbakır ve Konya İl Emniyet Müdürlüklerince yapılan çalışmalarda Konya'da PKK/KCK terör örgüt mensubu 1 kadın terörist eylem hazırlığı içerisindeyken yakalandı.
25.02.2023 Gündem
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı
Eylem hazırlığındaki teröristin sorgusunda şok edici gerçek ortaya çıktı Terör örgütü PKK/KCK'nın talimatı ile silahlı ve bombalı sansasyonel eylem hazırlığındaki 'Hebat Helat' kod adlı terörist Sıtkı Kurtoğlu, Şanlıurfa'da yapılan operasyonla yakalandı. Terör örgütü mensubu, yapılan sorgusunda başka bir teröristi infaz ettiğini ve evin bahçesine gömdüğünü itiraf etti.
24.02.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir." açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Terör örgütüne büyük bir darbe daha! Hepsi yakalandı
Terör örgütüne büyük bir darbe daha! Hepsi yakalandı PKK/KCK terör örgütünce şehir merkezlerinde silahlı ve bombalı eylem yapmak amacıyla oluşturulan YPS yapılanmasına Diyarbakır ilinde büyük bir darbe daha vuruldu.
5.09.2022 Gündem
Türkiye'nin istediği 1998 terör şüphelisinden 18'i iade edildi
Türkiye'nin istediği 1998 terör şüphelisinden 18'i iade edildi Adalet Bakanlığı'nın son 10 yılda yurt dışında bulunan farklı terör örgütleriyle ilişkili 1998 şüpheliden 18'inin iade talebi kabul edilirken, 734'ü reddedildi, 807'si ile ilgili süreç devam ediyor.
12.08.2022 Gündem
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti
NATO’daki Türkiye zaferi PKK yanlısı vekili çılgına çevirdi! İsveç’i böyle tehdit etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Madrid'deki NATO liderler zirvesi öncesinde Stoltenberg, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinisto ve İsveç Başbakanı Magdalena Andersson'la görüşmesi Türkiye’nin zaferi ile sonuçlandı. NATO'ya üye olmak için Türkiye'nin taleplerini kabul eden İsveç'te PKK yanlısı Emine Kakabaveh bir kez daha gündem oldu. Yapılan anlaşmayı 'Kara gün' olarak nitelendiren Kakabaveh, İsveç hükümetini resmen tehdit etti.
29.06.2022 Dünya
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Suriye'de bomba yüklü kamyon imha edildi
Suriye'de bomba yüklü kamyon imha edildi İçişleri Bakanlığı, terör örgütü mensuplarınca Suriye'nin kuzeyindeki Cerablus'un El Humran köyü yakınlarına bırakılan bomba yüklü aracın imha edildiğini duyurdu.
25.06.2022 Yaşam
Terör örgütü PKK çözülüyor! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Teslim oldular
Terör örgütü PKK çözülüyor! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Teslim oldular İçişleri Bakanlığı ikna çalışmaları sonucunda 4 teröristin daha teslim olduğunu duyurdu. Teslim olan teröristlerin 2013 ve 2015 yıllarında örgüte katıldıkları tespit edildi.
21.06.2022 Gündem
Eskişehir'de firari PKK hükümlüsü yakalandı
Eskişehir'de firari PKK hükümlüsü yakalandı Eskişehir'de, 'PKK/KCK/YPG/YDG-H silahlı terör örgüt üyesi olmak' suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası olan A.S., jandarma ekiplerince yakalandı.
16.06.2022 Gündem
İsveç ve Finlandiya ile kritik NATO görüşmesi sonrası İbrahim Kalın'dan açıklama
İsveç ve Finlandiya ile kritik NATO görüşmesi sonrası İbrahim Kalın'dan açıklama Türkiye heyetinin, İsveç ve Finlandiya heyetleri ile NATO'ya üyelik başvurularına ilişkin istişarelerde bulunmak üzere gerçekleştirdiği toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Kalın konuşmasında Türkiye'nin güvenlik kaygıları somut adımlarla karşılık bulmazsa sürecin ilerlemeyeceğini çok net şekilde ilettiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımızın bu sürecin başından itibaren verdiği mesajları, çizdiği çerçeveyi esas alarak muhataplarımıza bu konudaki beklentilerimizin son derece somut olduğunu ifade ettik" diye konuştu.
25.05.2022 Gündem
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi? Ayşenur Arslan ne dedi? Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Ayşenur Arslan'ın yaptığı Medya Mahallesi programında Arslan'ın sözleri hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi. Öte yandan Ayşenur Arslan hakkında soruşturma açıldı. Peki, Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
11.02.2022 Gündem
İçişleri duyurdu! 5 PKK mensubu hava harekatı ile öldürüldü
İçişleri duyurdu! 5 PKK mensubu hava harekatı ile öldürüldü İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Pervari ilçesindeki Herekol Dağı kırsalında tespit edilen PKK/KCK mensubu 5 teröristin, jandarma insansız hava aracı (J-İHA) ve silahlı insansız hava aracı (SİHA) destekli hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
19.09.2021 Gündem
Tunceli'de teröristlere ait 2 sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlere ait 2 sığınak imha edildi Tunceli kırsalında terör örgütlerine yönelik jandarma, polis ve güvenlik korucularından oluşan 1062 personelle düzenlenen 'Eren- 7 Mercan Munzur' operasyonunda içinde silah ve mühimmatların bulunduğu 2 sığınak imha edildi.
28.08.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Karla örtülü 3 sığınak yerle bir edildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Karla örtülü 3 sığınak yerle bir edildi Tunceli'de terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu'nda teröristlerin kullandığı tespit edilen karla örtülü 3 sığınak kullanılamaz hale getirildi.
28.02.2021 Gündem
HDP'li Taşdemir'i Gara'da gördüğünü söyleyen teröristin ifadesi ortaya çıktı!
HDP'li Taşdemir'i Gara'da gördüğünü söyleyen teröristin ifadesi ortaya çıktı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teslim olan bir teröristin ifadesinde HDP’li Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir’in Gara’da olduğunu söylediğini açıkladı. DHA o teröristin ifadesine ulaştı. Teröristin ifadesinde Dirayet Dilan Taşdemir’in sivil kıyafetli, sırt çantalı ve yanında poşetler olduğunu, örgütün Mahmur kampında indiğini ve araç değiştirerek oradan ayrıldığını anlattığı öğrenildi.
22.02.2021 Gündem
ABD'de seçim sonuçlanmadan bomba iddia: Jeffrey görevi bırakıyor
ABD'de seçim sonuçlanmadan bomba iddia: Jeffrey görevi bırakıyor ABD'deki tarihi seçimler sonuçlanmadan bomba iddia geldi. İngiltere merkezli Şarku'l Avsat (Ortadoğu) gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin görevinden ayrılacağını yazdı.
7.11.2020 Dünya
PKK’nın kirli planı uygulamada: İstihbarat 1 yıl önce tespit etmişti
PKK’nın kirli planı uygulamada: İstihbarat 1 yıl önce tespit etmişti Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 148 aile, HDP il binası önündeki oturma eylemini 406'ncı günde de sürdürürken terör örgütü, aylardır planladığı kirli oyununu sahneye koydu. Geçtiğimiz yıl eylül ayında ortaya çıkan hain planını uygulayan örgüt, Diyarbakır'da 2 yıl önce 18 yaşındayken kaçırılan Mustafa Biçer’in videosunu PKK’ya yakın bir haber sitesinde yayınladı.
12.10.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 5 PKK'lı terörist daha teslim oldu
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 5 PKK'lı terörist daha teslim oldu İçişleri Bakanlığı, terör örgütünde çöküşün devam ettiğini belirterek, 5 PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu açıkladı.
16.08.2020 Gündem
HDP'li Diyadin Belediye Başkanı Betül Yaşar gözaltına alındı
HDP'li Diyadin Belediye Başkanı Betül Yaşar gözaltına alındı Ağrı'da terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde aralarında HDP'li Diyadin Belediye Başkanı Betül Yaşar'ın da olduğu 4 kişi gözaltına alındı.
13.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Örgüt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör örgüt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.