Tekstil Atölyesi

Tekstil Atölyesi

Son dakika tekstil atölyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekstil atölyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekstil atölyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekstil Atölyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekstil atölyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 tekstil atölyesi haberi bulunmuştur. Tüm tekstil atölyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'dan dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyor! Ramazan Bayramı öncesi talep patladı
Adana'dan dünyanın dört bir yanına ihraç ediliyor! Ramazan Bayramı öncesi talep patladı Kahramanmaraş'ta deprem nedeniyle binlerce tekstil atölyesi işlemez hale gelince, Adana'da Ramazan Bayramı öncesi tekstil atölyelerinde yoğunluk sürüyor. Adana'dan üretilen ürünler hem yurt içine hem de yurt dışına gönderiliyor.
14.03.2024 Adana
Tekstil atölyesinde yangın paniği! Mahsur kalanlar kurtarıldı
Tekstil atölyesinde yangın paniği! Mahsur kalanlar kurtarıldı Zeytinburnu'nda 5 katlı binanın giriş katındaki tekstil atölyesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, üst katlarda mahsur kalanları kurtardı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
21.09.2023 Gündem
Sultangazi'de 5 katlı iş merkezinde yangın
Sultangazi'de 5 katlı iş merkezinde yangın Sultangazi'de 5 katlı iş merkezinin ikinci katında bulunan tekstil atölyesinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
5.08.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
Devlet desteği ile tekstil atölyesi kurdu! Ev kadınıyken patron oldu
Devlet desteği ile tekstil atölyesi kurdu! Ev kadınıyken patron oldu Şırnak’ta ev kadını Cahide Uğur, devlet desteğiyle hayali olan tekstil atölyesini açtı. 19'u kadın 35 kişiye iş imkanı sağlayan Uğur, 100 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.
5.03.2023 Ekonomi
Bağcılar'da iş yerinde patlama meydana geldi
Bağcılar'da iş yerinde patlama meydana geldi İstanbul Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan bir tekstil atölyesinde patlama yaşandı. Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaldırımda yürüyenler, iş merkezinden düşen cam ve beton parçalarının altından kalmaktan son anda kurtuldu.
12.01.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Bağcılar’da tekstil atölyesinde yangın
Bağcılar’da tekstil atölyesinde yangın Bağcılar’da bir tekstil atölyesinde yangın çıktı. Yangın başka bir binaya sıçramadan kısa süre içinde kontrol altına alınarak söndürüldü.
23.02.2022 Yaşam
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Yüksek kiralar nedeni ile özellikle üniversite öğrencileri büyük mağduriyet yaşıyor. Tek odalı kiralık evler 1.500 liradan başlıyor. Güneş gören ve oturulabilir daireler için ise 2.500 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
16.09.2021 Ekonomi
Bursa'da, tekstil atölyesinde yangın!
Bursa'da, tekstil atölyesinde yangın! Bursa’da, bir tekstil atölyesinde yangın çıktı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı atölyedeki yangına ekipler müdahale etti. Yangın, ekiplerin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması sürüyor.
1.09.2021 Gündem
Bağcılar'daki çifte cinayetin zanlısı Tekirdağ'da yakalandı
Bağcılar'daki çifte cinayetin zanlısı Tekirdağ'da yakalandı Bağcılar'da Osman ve Mehmet Sarıtemur kardeşleri öldüren Hakan Çevik'i de ağır yaralayarak olay yerinden kaçan zanlı Habip Göktaş, Tekirdağ'da yakalandı.
7.08.2021 Gündem
Mahkemeden flaş karar! ‘Kanserim’ yalanıyla ihanetin cezası belli oldu...
Mahkemeden flaş karar! ‘Kanserim’ yalanıyla ihanetin cezası belli oldu... Son dakika haberine göre; Tekstil atölyesi sahibi H. Ç.’nin, “Beynimde tümör var” diyerek evden ayrılan ve 8 yıl boyunca başka bir erkekle yaşadığı ortaya çıkan 23 yıllık eşi, 3 çocuğunun annesi N. Ç.’ye açtığı boşanma davası sonuçlandı. Çifti boşayan mahkeme, N. Ç.’nin eşine 40 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
25.06.2021 Yaşam
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Gözaltına alındı
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Gözaltına alındı Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğun aynı işyerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Y.B. isimli şahsın gözaltına alındığı açıklandı.
14.11.2020 Gündem
Kazılarda ortaya çıktı! Milattan öncesine ait, tam 4 bin yıllık...
Kazılarda ortaya çıktı! Milattan öncesine ait, tam 4 bin yıllık... Denizli'nin Çivril ilçesindeki Beycesultan Höyüğü'nde devam eden kazılarda, 4 bin yıllık tekstil atölyesi bulundu.
23.09.2020 Gündem
Eski Süper Lig futbolcusu silah kaçakçılığından tutuklandı!
Eski Süper Lig futbolcusu silah kaçakçılığından tutuklandı! İstanbul Esenyurt'ta polis ekiplerince düzenlenen kaçak silah operasyonunda gözaltına alınan eski Süper Lig futbolcusu M.A., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
9.09.2020 Gündem
Sultanbeyli'de sahte maske operasyonu
Sultanbeyli'de sahte maske operasyonu Sultanbeyli'de sahte maske üretimi yapılan tekstil atölyesine düzenlenen operasyonda 16 bin sahte maske ele geçirildi. Atölye mühürlendi.
18.06.2020 Yaşam
Kâğıthane'de gençlere ateş açan şüpheli gözaltına alındı
Kâğıthane'de gençlere ateş açan şüpheli gözaltına alındı Kağıthane'de kapısı kilitli olan iş hanından çıkmaya çalışan yabancı uyruklu kadına yardımcı olmaya çalışan 4 gence tabancayla ateş açıldı. Ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı olayda ateş açan şüpheli ve yabancı uyruklu kadın gözaltına alındı
31.05.2020 Yaşam
Tartıştığı oğlunu yatağında uyurken av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı oğlunu yatağında uyurken av tüfeğiyle öldürdü UŞAK'ta yaşayan Mustafa K. (67), tartıştığı oğlu Bülent K.'yi (42) yatağında uyurken, av tüfeğiyle vurarak, öldürdü. Gözaltına alınan Mustafa K.'nin, emniyetteki sorgusunda, işleri kötü giden oğlunu, sürekli kendisinden para istediği için vurduğunu söylediği öğrenildi.
4.03.2020 Yaşam
'Sevgilim ile ilişki yaşıyorsun' dedi, dehşet saçtı!
'Sevgilim ile ilişki yaşıyorsun' dedi, dehşet saçtı! Bursa'da yaşayan Ozan İrven, 4 yıllık sevgilisi Havva Ö.'nün Sami Aydın ile ilişkisi olduğundan şüphelendi. İrven, konuşmak için çağırdığı Aydın'ı ormanlık alana götürüp öldürdü. Ömür boyu hapsi istenen sanığın eski kız arkadaşı Havva Ö, mahkemede, "Ozan ile 4 yıl beraber oldu. Kıskançlık yüzünden bana şiddet uyguladı, ayrıldık" diye ifade verdi.
18.12.2018 Yaşam
Esenler'de tekstil atölyesinde yangın
Esenler'de tekstil atölyesinde yangın Esenler'de 6 katlı bir binanın bodrum katında bulunan tekstil atölyesinde yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.
9.11.2018 Yaşam
Son dakika: İkitelli'de korkutan yangın
Son dakika: İkitelli'de korkutan yangın Başakşehir'de bulunan bir plazada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın 1 saatte söndürüldü.
8.09.2018 Yaşam
Okmeydanı'nda tekstil atölyesinde yangın
Okmeydanı'nda tekstil atölyesinde yangın Okmeydanı'nda 4 katlı binanın çatı katında bulunan tekstil atölyesi alev alev yandı.
13.08.2018 Gündem
İstanbul Zeytinburnu'nda yangın!
İstanbul Zeytinburnu'nda yangın! Veliefendi Hipodromu yakınında bulunan metruk bir fabrika binasında çıkan yangın kontrol altına alındı.
19.07.2018 Gündem
Daha büyük dükkan tutacağım diyerek ortağını dolandırdı
Daha büyük dükkan tutacağım diyerek ortağını dolandırdı Başakşehir’de tekstil atölyesi işleten Hatice Kökcü, ortak iş yapacağı Muhsin K. tarafından daha büyük bir dükkan tutma vaadiyle dolandırıldı. Gecenin geç saatlerinde, atölyedeki malzemeleri başka bir dükkana taşıyacağız diyerek kamyonete yükleyen Muhsin K., malzemelerle birlikte kayıplara karıştı.
29.06.2018 Gündem
Denizli'de ağabey vahşeti! Kız kardeşiyle ilişkisi var diye öldürüp...
Denizli'de ağabey vahşeti! Kız kardeşiyle ilişkisi var diye öldürüp... Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde dört gün önce derede cesedi bulunan 29 yaşındaki Ersan Erdur’un bir vahşete kurban gittiği ortaya çıktı.
12.03.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tekstil Atölyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekstil atölyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.