Tarihi Bina Yandı

Tarihi Bina Yandı

Son dakika Tarihi bina yandı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarihi bina yandı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarihi bina yandı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarihi Bina Yandı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarihi bina yandı gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 tarihi bina yandı haberi bulunmuştur. Tüm tarihi bina yandı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restore edilen tarihi bina yandı
Restore edilen tarihi bina yandı Konya'da daha önce sahibi tarafından restore edilen 2 katlı tarihi bina yanarak küle döndü.
8.12.2021 Yaşam
Tarihi bina yangında kül oldu
Tarihi bina yangında kül oldu SAMSUN’un Bafra İlçesinde ahşap tarihi bir binada çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınırken, bina kullanılmaz hale geldi.
23.08.2017 Yaşam
Tarihi bina kül oldu
Tarihi bina kül oldu Adana'da elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle 3 katlı ahşap bina küle döndü
29.09.2021 Gündem
Araç parkları nedeniyle itfaiye müdahalede geçikti, 100 yıllık tarih yandı
Araç parkları nedeniyle itfaiye müdahalede geçikti, 100 yıllık tarih yandı BURSA’da otomobillerin gelişi güzel park edilmeleri nedeniyle itfaiye araçlarının giremediği sokakta restorasyonu yapılmış yaklaşık 100 yıllık üç katlı tarihi binada çıkan yangına itfaiye ekipleri güçlükle müdahale edebildi. Hortumları birbirine bağlayan itfaiyecilerin çabalarına rağmen buna tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi
15.11.2015 Yaşam
200 yıllık tarihi bina kül oldu
200 yıllık tarihi bina kül oldu Konya’da 200 senelik tarihi ahşap bina çıkan yangın nedeniyle tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın devam ettiği sırada yan binadan bir kişin alevlere hortumla müdahale etmeye çalışması dikkat çekti
13.03.2015 Yaşam
152 yıllık tarihi çiviler kül etti!
152 yıllık tarihi çiviler kül etti! Tarihi bina kullanılamaz hale geldi
25.12.2012 Yaşam
Kars'ta, 113 yıllık tarihi bina yandı
Kars'ta, 113 yıllık tarihi bina yandı Kars'ta, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve Ruslar tarafından yapılan 113 yıllık tarihi bina, alt katındaki pastanede henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında büyük hasar gördü
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Tarihi bina alev alev yandı
Tarihi bina alev alev yandı Muğla’nın Milas ilçesinde tarihi ahşap bine çıkan yangın sonucu küle döndü.
24.07.2023 Gündem
Kütahya'da tarihi bina alev alev yandı
Kütahya'da tarihi bina alev alev yandı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde iki katlı ahşap ve tarihi tescili bulunan bina yangında kullanılamaz hale geldi.
19.04.2022 Yaşam
250 yıllık bina alev alev alev yandı; bir kadın pencereden atladı
250 yıllık bina alev alev alev yandı; bir kadın pencereden atladı Antalya’da 250 yıllık bina yangında kullanılamaz hale geldi. Bir kadın birinci kattan atlayarak canını kurtarırken, itfaiye erinin atlattığı büyük tehlike kameralara yansıdı.
5.12.2021 Yaşam
California'da devam eden yangın, eyalet tarihinin en büyük 2. yangını
California'da devam eden yangın, eyalet tarihinin en büyük 2. yangını ABD'nin California eyaletinde 3 haftadır devam eden ve "Dixie" adı verilen yangın, eyalet tarihindeki en büyük 2. yangın olarak kayda geçerken, 187 bin hektardan büyük bir alanın zarar gördüğü bildirildi.
8.08.2021 Dünya
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Çalıkuşu'nun kaleme alındığı tarihi konak kül oldu
Çalıkuşu'nun kaleme alındığı tarihi konak kül oldu Tekirdağ'da Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eseri Çalıkuşu'nu yazdığı ahşap konak kül oldu.
10.01.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse ikisi birden kapatılır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekirse ikisi birden kapatılır! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. İncirlik ve Kürecik kapatılır mı? sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekirse incirlik ya da Kürecik, gerekirse ikisi birden kapatılır" yanıtını verdi.
18.12.2019 Siyaset
İsrail geriye yıkım bıraktı
İsrail geriye yıkım bıraktı İsrail'in geçen hafta Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırıları geride çoğunluğu sivil binalardan oluşan büyük bir yıkım bıraktı. AA ekibi, İsrail'in "askeri hedefleri vurduğu" iddiasıyla düzenlediği bu saldırılardan geriye kalan enkazı, patlamanın etkisiyle büyük ölçüde zarar gören anaokulunu, vurulan televizyon binasını, yıkılan ev ve iş yerleri ile sönen hayatları görüntüledi.
20.11.2018 Dünya
Flaş... 2 katlı tarihi ahşap bina alev alev yandı
Flaş... 2 katlı tarihi ahşap bina alev alev yandı Bursa’da 2 katlı ahşap tarihi bir bina alev alev yanarak kül oldu. Binanın içinde bir kişinin olabileceği iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Tarihi bina cayır cayır yandı!
Tarihi bina cayır cayır yandı! Bolu’da bir işadamına ait tarihi ev, gece yarısı alev alev yandı...
9.01.2015 Yaşam
Şucaiye katliamı tanıkları dehşeti anlattı!
Şucaiye katliamı tanıkları dehşeti anlattı! İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırıda en fazla can kaybının yaşandığı Şucaiye katliamı tanıkları yaşanan dehşeti Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) anlattı...
27.07.2014 Dünya
Devletten vatandaşa kötü sürpriz
Devletten vatandaşa kötü sürpriz Hükümet, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşmeleri süren çalışma hayatına ilişkin torba tasarıya, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren çarpıcı düzenlemeler ekliyor...
29.09.2021 Gündem
Asrın projesinde son adım!
Asrın projesinde son adım! Hangi hatlar ne zaman kapanacak?
29.09.2021 Gündem
‘Bina her an çökebilir!’
‘Bina her an çökebilir!’ Galatasaray Üniversitesi hâlâ tehlike saçıyor
29.09.2021 Gündem
‘Yangın yarım saat sonra haber verildi’
‘Yangın yarım saat sonra haber verildi’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, itfaiyenini geç müdahale ettiği iddialarına cevap verdi: “Tarihi binalarda tesisatların yenilenmesi gerekiyor...
29.09.2021 Gündem
Korkunç şüphe!
Korkunç şüphe! Turistik tesis mi olacak?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarihi Bina Yandı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarihi bina yandı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.