Tandır

Tandır

Son dakika tandır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tandır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tandır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tandır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tandır gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 tandır haberi bulunmuştur. Tüm tandır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hızır Aleyhisselam'ın Arefe günü duası: Bismillah maşaallah la kuvvete illa billah... Arefe günü okunacak dualar, ibadetler hangileri?
Hızır Aleyhisselam'ın Arefe günü duası: Bismillah maşaallah la kuvvete illa billah... Arefe günü okunacak dualar, ibadetler hangileri? 2024 Ramazan bitiyor. 9 Nisan arefe günüyle birlikte on bir ayın sultanı Ramazan ayını uğurluyoruz. Müslümanlar arefe gününde neler yapılması gerektiği konusunda internette araştırmalarına devam ediyor. Bugün yani 9 Nisan Salı günü arefe günü olarak idrak ediliyor. Arefe gününde Hızır Aleyhisselam'ın duası da dillerden düşmüyor. Arefe günü okunacak dua ve zikirler arasında Bismillah maşaallah la kuvvete illa billah ile başlayan dua en çok okunanlar arasında yer alıyor. İşte Hızır'ın arefe günü duası...
9.04.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Yüzde 33,4 zam geldi! Yeni fiyatı 10 TL oldu
Yüzde 33,4 zam geldi! Yeni fiyatı 10 TL oldu Simit fiyatlarına zam geldi,. Erzincan’da simide yüzde 33,4 zam geldi.
18.01.2024 Ekonomi
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. "Anket şirketleri iflas etti" ifadelerini kullanan Bahçeli, açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde çok ciddi bir başarıya ulaşmış; hain, haif ve hasmane kuşatma yarılmıştır. Aleyhimize kurgulanan algı operasyonları bozguna uğratılmıştır. Bütün oyunlar egemenliğin sahibi aziz milletimiz tarafından bozulmuştur." dedi.
15.05.2023 Gündem
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'da vatandaşlara hitap ederek, "14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır. Bu seçimlerde huzurla husumet arasında bir tercih yapılacaktır. Bu seçimler kucaklaşma ile kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. Ya Türkiye'nin kudretini seçeceğiz ya kumar masasında heba olacağız." şeklinde konuştu.
4.05.2023 Gündem
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bileklerini sandıkta bükeceğiz
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Bileklerini sandıkta bükeceğiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Karabük'te '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' mitinginde konuştu. Devlet Bahçeli, muhalefe parlamenter sitem eleştirisinde bulunurken, 'Kılıçdaroğlu’nun tek söylediği parlamenter sisteme geçmek. Parlamenter sitem umutsuzluk, kriz, siyasi anlaşmazlık demektir.' şeklinde konuştu. Bahçeli ayrıca, 'Fitne bariyeri çekenleri ezip geçtik, bileklerini sandıkta bükeceğiz.' dedi.
30.04.2023 Gündem
Bahçeli'den ortak liste açıklaması: MHP kendi amblemi ve adaylarıyla mücadele edecek
Bahçeli'den ortak liste açıklaması: MHP kendi amblemi ve adaylarıyla mücadele edecek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamada bulundu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Cumhur İttifakı’nı teşkil eden 2 partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları söz konusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır." ifadelerini kullandı.
28.03.2023 Gündem
Suriye ve Irak'ın kuzeyine Pençe Kılıç harekatı! MSB ilk görüntüleri paylaştı
Suriye ve Irak'ın kuzeyine Pençe Kılıç harekatı! MSB ilk görüntüleri paylaştı MSB, Suriye ve Kuzey Irak'a yapılan hava harekâtından ilk görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Operasyona ilişkin AK Parti'den ilk açıklama Ömer Çelik'ten geldi. Çelik, "Teröre nerede olursa olsun bedel ödetmeye devam ediyoruz. Ülkemize göz dikenler en ağır bedelleri ödeyecekler." ifadelerini kullandı.
20.11.2022 Gündem
Kayseri'deki tandır cinayeti davasında verilen hapis cezaları ile beraat kararları onandı
Kayseri'deki tandır cinayeti davasında verilen hapis cezaları ile beraat kararları onandı Kayseri'de kardeşi Mehmet Turhan (55) ile onun boşandıktan sonra birlikte yaşadığı Firdevs Öztürk'ü (52) iple boğarak öldürüp, cesetlerini tandıra gömen Yusuf Turhan'a (52) verilen 1'i ağırlaştırılmış, 2 kez müebbet, oğlu Bedirhan'a (20) 2 kez müebbet hapis cezası ile eşi Nejla Turhan'a (43) verilen beraat kararı, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesince onandı.
16.11.2022 Gündem
Eymen'in katillerinin cezası, istinafta onandı
Eymen'in katillerinin cezası, istinafta onandı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili davada sanıklar annesi Mine Durak (27) ile sevgilisi Serkan Elçetin'e (38), 3 farklı suçtan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası, istinafta onandı.
10.10.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Türkiye'nin kanını donduran tandır cinayetinde yeni gelişme
Türkiye'nin kanını donduran tandır cinayetinde yeni gelişme Kayseri'de kardeşi Mehmet Turhan (55) ile onun boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği Firdevs Öztürk´ü (52) iple boğarak öldürüp cesetlerini tandıra gömen Yusuf Turhan'ın (52), 1'i ağırlaştırılmış, 2 kez müebbet, oğlu Bedirhan'ın (20) ise 2 kez müebbet hapis cezası aldığı davada Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi, 'noksan ikmali' gerekçesiyle inceleme yapılamayacağını gerekçe göstererek, dosyayı yerel mahkemeye iade etti. Mahkeme, ilk derece yargılamasında bazı taraflara yapılmayan tebligatların, yapılarak dosyadaki eksikliğin giderilmesini istedi.
16.08.2022 Yaşam
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu!
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu! İzmir'in Bornova ilçesinde, cesedi tandırda bulunan 4,5 yaşındaki Eymen Sadık Durak’ın öldürülmesi davasında sanıkların cezaları belli oldu. Sanıklar, Eymen'in annesi Mine Durak ve onun erkek arkadaşı Serkan Elçetin, üç farklı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ardından mahkeme başkanının yazdığı gerekçeli kararda, "Dileğimiz Eymen bebeğin bu dünyaya sığan kısacık ve acılar dolu ömrünün diğer dünyada ödüllendirilmesi ve hak ettiği mutluluğu diğer dünyada yaşaması olacaktır" ifadelerine yer verildi.
19.07.2022 Yaşam
TİM Başkanı İsmail Gülle: Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim
TİM Başkanı İsmail Gülle: Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim TİM Başkanı İsmail Gülle, ''TİM Başkanlığı görevim bitse de bundan sonra da Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan güçlü ve müreffeh Türkiye’dir ''dedi.
13.06.2022 Ekonomi
Sabır ile ilgili sözler... Zaman ve sabırla ilgili anlamlı ve güzel sözler
Sabır ile ilgili sözler... Zaman ve sabırla ilgili anlamlı ve güzel sözler Saniye, dakika ve saatlerle ölçülebilen süreye zaman denir. Zaman soyut bir kavram olduğu için birçok filozof tarafından farklı şekilde tanımlanmış ve yorumlanmıştır.
19.05.2022 Gündem
Ramazan Bayramınız Mübarek olsun! En güzel bayram mesajları! Hadisli, ayetli, dualı, duygusal, anlamı ve resimli Ramazan Bayramı mesajları!
Ramazan Bayramınız Mübarek olsun! En güzel bayram mesajları! Hadisli, ayetli, dualı, duygusal, anlamı ve resimli Ramazan Bayramı mesajları! Ramazan Bayramınız Mübarek olsun! Ramazan Bayramı’nın başlamasıyla birlikte pek çok kişi bayram sevinçlerini paylaşmaya başladı. En güzel bayram mesajlarını sevdikleri ile paylaşanlar bayram tebriklerine başladı. 2 yılın ardından kısıtlama olmadan kutlanan Ramazan Bayramı, paylaşımların ve birlikteliklerin yaşandığı en özel bayram olacak. Yüz yüze tebriklerin gerçekleşeceği, gidilemeyenlerinde mesaj ve aramalarla bayramın kutlanacağı bu bayramda pek çok kişi bayram mesajları araştırıyor. Biz de bayramda sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel bayram mesajlarını sizin için derledik. İşte Hadisli, ayetli, dualı, duygusal, anlamı ve resimli Ramazan Bayramı kutlama mesajları!
2.05.2022 Gündem
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2022 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri!
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2022 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri! Bayram mesajları için yapılan aramalar başladı. En güzel, özel, yeni, yazılı, hadisli, kısa, etkileyici Whatsapp, Facebook, Instagram için resimli Ramazan Bayramı mesajları 2022 seçenekleri arama motorları üzerinden sorgulanıyor. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, Ramazan’ın ardından ailelerine, arkadaşlarına, akrabalarına bayram mesajı gönderecek. İyi niyetlerde bulunulacak, hayır duaları edilecek, neşe ve esenlik istenecek en güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2022 sözleri sizler için derlendi. Kurumsal bayram mesajı göndermek isteyenler de doğru yerde. İşte Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri…
30.04.2022 Dini Bilgiler
Bakan Pakdemirli müjdeyi resmen duyurdu! Artık ücret alınmayacak...
Bakan Pakdemirli müjdeyi resmen duyurdu! Artık ücret alınmayacak... Manisa ziyareti kapsamında Kula ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hayvan sağlığının insan sağlığı kadar önemli olduğunun altını çizerek, "Sığır brusella, koyun, keçi brusella, şarbon ve veba aşılarının aşı bedelini bundan sonra inşallah almayacağız. Ayrıca tüberkülin testinin bedeli de yetiştiricilerimizden alınmayacak. Bu aşıların sadece uygulama ücretleri alınacak. Aşı bedellerinin alınmaması ile birlikte aşılama oranlarının artacağına inanıyoruz. Hastalıktan gelen verim kayıplarının böylelikle önleneceğini düşünüyoruz" dedi.
13.01.2022 Ekonomi
'Tandır' cinayetinde çiftin 6 yaşındaki kızları tanık olarak dinlenecek
'Tandır' cinayetinde çiftin 6 yaşındaki kızları tanık olarak dinlenecek Isparta'da boşandıktan sonra dini nikahla birlikte yaşamaya devam ettiği Ramazan Yılmaz'ı (45) av tüfeğiyle vurarak öldürüp, cesedini tandırda yakan Emel Gür (41), ilk kez hakim karşısına çıktı. Emel gür duruşmadaki savunmasında, iddianamedeki ifadesini tekrar etti. Duruşma, sanık Emel Gür’ün beyanında olayı gördüğünü iddia ettiği 6 yaşındaki kızları Ö.Y.’nin dinlenmesi için ertelendi.
25.12.2021 Yaşam
Roma dönemine ait parfüm şişesi bulundu
Roma dönemine ait parfüm şişesi bulundu Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki Taşlıgeçit Höyüğü'nde yapılan kazı çalışmasında Roma Dönemi'ne ait parfüm şişesi ile hayvan iskeletleri ve insan uzuvları ve yüzlerce küp parçası bulundu. Daha önce bölgenin Demir Çağı'na tarihlendirildiğini belirten Gaziantep Müze Müdürü Özgür Çomak, "Bu kazılarımızla birlikte çıkan buluntular ile buranın Roma dönemine ait çok önemli kompleks yapısına ulaştık" dedi.
26.11.2021 Kültür Sanat
Perre Antik Kenti'ndeki kazılarda 1500 yıllık yapı tespit edildi!
Perre Antik Kenti'ndeki kazılarda 1500 yıllık yapı tespit edildi! Kommagene Krallığı'nın beş büyük kentinden biri olan Adıyaman'daki Perre Antik Kenti'nde devam eden kazılarda 1500 yıllık ekmek fırını yapısı tespit edildi.
22.11.2021 Gündem
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir?
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir? Kurtlar Vadisi olmak üzere Türkiye’nin dizi tarihine birçok yapımla katkı sağlayan Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt'tun ilk fragmanı yayınlandı. Yalnız Kurt dizisi, Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Söz konusu diziden sonra Golyat hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı.
20.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tandır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tandır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.