Tamir

Tamir

Son dakika tamir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tamir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tamir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tamir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tamir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.517 tamir haberi bulunmuştur. Tüm tamir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te Beş metrekarelik dükkanında 60 yıldır zamana ayar veriyor
Gaziantep'te Beş metrekarelik dükkanında 60 yıldır zamana ayar veriyorGaziantep'te 70 yaşındaki Ökkeş Altunbaş, yaklaşık 60 yıldır 5 metrekarelik dükkanında başta kol ve duvar saati olmak üzere özellikle antika saatleri tamir ederek, aşkla yaptığı zanaatını ayakta tutmaya çalışıyor.
20.10.2024Gaziantep
Antalya'da polis memuru silahlı saldırıya uğradı!
Antalya'da polis memuru silahlı saldırıya uğradı!Antalya'nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Şen, kendisini takip eden oto tamirci G.K.'nin silahlı saldırısına uğradı. Polis memuru ağır yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
19.10.2024Gündem
Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iade davasında yeni gelişme!
Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iade davasında yeni gelişme!İstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.
15.10.2024Gündem
Bolu'da eskinin değeri arttı: Fiyatlar el yakınca vatandaş tamire yöneldi
Bolu'da eskinin değeri arttı: Fiyatlar el yakınca vatandaş tamire yöneldiBolu'da artan ayakkabı fiyatları tamircilerin işlerini canlandırdı. Yeni ayakkabı almak yerine eski ayakkabılarını tamir ettirmek isteyen vatandaşlar ustaların kapısını çalmaya başladı ancak ayakkabıcılar, artan talebe rağmen çırak yetişmemesinden dolayı mesleğin geleceği konusunda endişeli.
15.10.2024Gündem
Türkiye'nin en yaşlı şemsiye tamircisi Samsun'da
Türkiye'nin en yaşlı şemsiye tamircisi Samsun'daTürkiye'nin en yaşlı şemsiye tamircisi olan 95 yaşındaki Dursun Yıldız, ilerleyen yaşına rağmen gözlük kullanmıyor.
15.10.2024Gündem
Pozantı'da okul yollarında kasis uygulanıyor!
Pozantı'da okul yollarında kasis uygulanıyor!Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, öğrenci güvenliğini sağlamak amacıyla okul yollarında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
11.10.2024Adana
Aydın'da ayakkabı tamiri ile geçen yarım asır
Aydın'da ayakkabı tamiri ile geçen yarım asırAydın'ın İncirliova ilçesinde yarım asırdır ayakkabı tamir ustalığı yapan 71 yaşındaki Ferhat Yıldızer mesleğini büyük bir özveri ve sevgiyle sürdürürken, "Müşteri memnuniyeti ve kaliteli işçilik bizim işte başarının anahtarı" dedi.
8.10.2024Gündem
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…
Euroleague’in keyfi Şampiyon Oranlar ve canlı yayınlarla Misli’de çıkacak! İşte yeni sezonun takım kadroları ve çok daha fazlası…Turkish Airlines EuroLeague’de 2024-25 sezonu bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Toplam 18 takımın yer aldığı ligde normal sezon yine 34 hafta üzerinden oynanacak. Normal sezonun 11 Nisan 2025’te sona ermesi beklenirken geçen sezon geçilen format sebebiyle önce Play-in sonrasında da Play-off maçları oynanacak. İlk 6 takım direkt olarak Play-off’a kalırken; 7 ile 10. sıradaki takımların kaderi Play-in maçları sonrasında netleşecek.
3.10.2024İddaa
1 milyon 180 bin liralık sıfır araba hayatını kararttı! "Alalı 1 hafta oldu nefret ettim"
1 milyon 180 bin liralık sıfır araba hayatını kararttı! "Alalı 1 hafta oldu nefret ettim"Erzurum'da bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammed Ülgür'ün (40), sıfır olarak aldığı hafif ticari araç kusurlu çıktı. Kapıları oturmayan aracı bayi geri almayınca Tüketici Mahkemesi'ne başvuran Ülgür, "Sıfır aldığım aracın kapıları 2-3 milim dışarı çıkık ve kapanmamış görünüyordu. İlgili bayiye konuyu ilettim, aracı değiştirmeyeceklerini, adli mercilere başvurabileceğim cevabını verdiler. Ben de Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulundum. Severek aldığım aracıma binemiyorum" dedi. Ülgür'ün otomobili aldığı bayi yetkilileri ise konunun muhatabının kendilerinin değil, Türkiye distribütörü olduğunu söyledi.
25.09.2024Gündem
Evine icra gönderen ev sahibinin cinsel organını kesti! Şok olayda detaylar kan dondurdu
Evine icra gönderen ev sahibinin cinsel organını kesti! Şok olayda detaylar kan dondurduYalova'da bir kiracı, evine tahliye için icra memurları gönderen ev sahibinin cinsel organını kesti. Ev sahibi hastanede tedavi altına alınırken, kiracı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15.09.2024Gündem
Şehzade Mustafa'nın türbesindeki çiniler 15 yıldır kayıp, Ziyaretçilerin yüreğini sızlatıyor
Şehzade Mustafa'nın türbesindeki çiniler 15 yıldır kayıp, Ziyaretçilerin yüreğini sızlatıyorBursa'da Muradiye Külliyesi'ndeki Kanun Sultan Süleyman'ın oğlu Şehzade Mustafa'ya ait türbedeki 598 yıllık İznik çinileri, 2009 yılında kimliği belirsiz kişilerce çalındı. 15 yıldır kayıp parçalar bulunamadığı gibi tahribat oluşturulan alan tamir de edilmedi.
12.09.2024Gündem
Kanyonda yüzerken bulduğu telefonu tamir edip sahibine teslim etti
Kanyonda yüzerken bulduğu telefonu tamir edip sahibine teslim ettiAdana'da ailesiyle birlikte pikniğe giden telefon tamircisi Salih Yavuz, kanyonda yüzdüğü sırada 372 gün önce suya düşüp kaybolan telefonu buldu. Telefon Tamircisi Yavuz, bulduğu telefonu parça değiştirmeden tamir ederek sahibine teslim etti.
5.09.2024Adana
Okul servislerine zam oranları belli oldu
Okul servislerine zam oranları belli olduYeni eğitim öğretim yılı için servis ücretlerine en fazla zam, yüzde 40 ile Ankara'da yapıldı. İzmir'deki artış oranı yüzde 20 olarak belirlenirken, İstanbul'da servis ücretlerinde yüzde 16 artışa gidildi
3.09.2024Ekonomi
3 Büyükşehirde öğrenci servis ücreti belli oldu! En büyük sıkıntı korsan servisler
3 Büyükşehirde öğrenci servis ücreti belli oldu! En büyük sıkıntı korsan servislerTürkiye'de 9 Eylül itibarıyla başlayacak 2024-2025 eğitim öğretim döneminde hizmete başlayacak öğrenci servis ücretleri de belli oldu.
3.09.2024Ekonomi
İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa etti
İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa ettiİsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması konusundaki isteksizliğine tepki olarak düzenlenen protestolar on binlerce kişinin katılımıyla ikinci gününde de devam ederken, ülkesindeki anlaşma çağrılarına rağmen Philadelphia Koridoru’ndaki varlıklarını sürdüreceklerini belirten Başbakan'a yönelik eleştiriler sertleşiyor. Öte yandan İsrail ordusu, Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa ettiğini açıkladı.
3.09.2024Gündem
Balıkçılar yeni av sezonuna hazırlanıyor
Balıkçılar yeni av sezonuna hazırlanıyorTürkiye'nin balık ihtiyacının önemli bölümünün karşılandığı Karadeniz'de balıkçılar, 1 Eylül'de başlayacak yeni av sezonuna hazırlanıyor.
26.08.2024Ekonomi
Balıkçılar denize ağlarını atmak için geri sayıma başladı
Balıkçılar denize ağlarını atmak için geri sayıma başladıSu ürünlerinde adından söz ettiren Trabzon'daki balıkçılar, 1 Eylül'de başlayacak yeni sezonu bekliyor.
24.08.2024Gündem
Boğaz’a yapılan kaçak villanın kime ait olduğu ortaya çıktı
Boğaz’a yapılan kaçak villanın kime ait olduğu ortaya çıktıİstanbul Boğazı’nın en değerli noktalarından Vaniköy sırtlarında ağaçların kesilerek inşaat yapılması tepki çekti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, inşaatın durdurulduğunu açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yapının bir hafta önce mühürlendiğini duyurdu.
23.08.2024Gündem
Yüreğir Belediyesi'nde çöp araçları yenilendi
Yüreğir Belediyesi'nde çöp araçları yenilendiYüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, çöp suyu akıtarak ilçe halkının sağlığını olumsuz yönde etkileyen bakımsız çöp kamyonu sorununu çözdü.
22.08.2024Adana
Gaziantep'te 54 yıldır zamana ayar verip teknolojiye direniyor
Gaziantep'te 54 yıldır zamana ayar verip teknolojiye direniyorGaziantep'te yaşayan 63 yaşındaki Servet Özkörükçü, 54 yıldır mesleğini yaşatmak için teknolojiye direniyor.
20.08.2024Gaziantep
Balıkesir'de sıfır VIP minibüs aldı! Yarım saat içinde hayatının şokunu yaşadı
Balıkesir'de sıfır VIP minibüs aldı! Yarım saat içinde hayatının şokunu yaşadıBalıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan Furkan Arslan aile için İzmir'de yetkili bayiinde 2024 model sıfır kilometre 8+1 VIP minibüs satın aldı. Araçtan şüphelenen Arslan, aracı yarım saat içinde ekspertize soktu ve aracı kazalı olduğunu öğrendi. Arslan bayi yetkililerinden aracının yenisi ile değiştirilmesini talep ediyor.
12.08.2024Ekonomi
Öldürdükten sonra cesedi buzdolabında saklamıştı: Önce inkar sonra kabul etti!
Öldürdükten sonra cesedi buzdolabında saklamıştı: Önce inkar sonra kabul etti!İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, balıkçı barınağındaki bir teknenin buzluğunda cesedi bulunan Hilmiye Tuğba Esgin'in (26) ölümüyle ilgili gözaltına alınan tekne sahibi Şenol A. (37), eşi Belgin A. ve teknede tamir işleriyle uğraşan Kubilay B.A., adliyeye sevk edildi. Başta suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerden Şenol A.'nın, sorgusunda cinayeti itiraf edip, olayında kıskançlık sonucu çıkan tartışmada gerçekleştiğini söylediği öğrenildi. Şenol A. tutuklanırken, eşi Belgin A. ile Kubilay B.A. serbest bırakıldı.
10.08.2024Gündem
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyetiİsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
8.08.2024Gündem
Aldığı gramofon bozuk çıkınca sıfırdan kendisi üretmeye başladı: Şimdi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir koleksiyonu var!
Aldığı gramofon bozuk çıkınca sıfırdan kendisi üretmeye başladı: Şimdi Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir koleksiyonu var!Bursa'da yaşayan Emin Altınsoy, emekli olduktan sonra küçük yaşlardan bu yana biriktirdiği plakları dinleyebilmek için bir gramofon satın aldı. Aldığı gramofonun çalışmamasıyla tamir edebildiğini fark eden Altınsoy, yurt dışından aldığı gramofon parçalarıyla özel tasarım gramofonlar üretti. Türkiye'nin en eşsiz koleksiyonlarından birine sahip olan Altınsoy, unutulmaya yüz tutmuş eserleri gelecek nesillere aktarmak istediğini kaydetti.
3.08.2024Gündem
Gaziantep'te kan donduran cinayetin dehşet görüntüleri ortaya çıktı! Oğullarını kaybeden aile adalet istedi!
Gaziantep'te kan donduran cinayetin dehşet görüntüleri ortaya çıktı! Oğullarını kaybeden aile adalet istedi!Gaziantep'te 19 yaşındaki gencin pompalı tüfekle öldürüldüğü anlara ait dehşet görüntüler ortaya çıktı. Yerde yatan gence pompalı tüfekle defalarca ateş edilerek öldürme anı saniye saniye kameraya yansırken oğullarını kaybeden aile gözyaşı dökerek katil zanlılarının bulunmasını ve hak ettiği cezayı almasını istedi.
3.08.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Tamir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tamir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.