Tablo

Tablo

Son dakika tablo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tablo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tablo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tablo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tablo gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.412 tablo haberi bulunmuştur. Tüm tablo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankadaki paranız kat kat artabilir! Merkez Bankası'nın talimatı bankalara ulaştı, mevduat faizinde yeni tablo oluştu
Bankadaki paranız kat kat artabilir! Merkez Bankası'nın talimatı bankalara ulaştı, mevduat faizinde yeni tablo oluştuBankada parası olanlar için güzel haberi geldi! Merkez Bankası'nın likidite sterilizasyonu için bankalara gönderdiği yazı ve talimat ulaştı. Yeni adım sonrası bankaların mevduat faizlerinde tablo netleşti. Bankaların mevduat faizlerindeki yeni tablosu düşüş ya da yükseliş yaşanır mı? İşte detaylar...
26.07.2024Ekonomi
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisi
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılında Türk donanmasından gövde gösterisiKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlama törenleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'ya geldi. KKTC'deki kutlama törenlerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılıyor. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü dolayısıyla Dr. Fazıl Küçük Bulvarı'nda 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni düzenlendi. Törende, 2 Bayraktar AKINCI TİHA da uçuş gerçekleştirdi. Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan paraşütçü komandoları temsilen paraşütle atlarken, Bayraktar İHA ve helikopterler tören alanı üzerinde uçuş gerçekleştirdi.
20.07.2024Gündem
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinledi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinlediAdana Büyükşehir Belediyesi ikinci 5 yıllık hizmet sürecini gençlerle planlamak üzere “Gençliğin Yüzleri Adana Gençlik Stratejisi Atölyesi” çalışması gerçekleştirdi.
17.07.2024Yerel Haberler
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklaması
Bakan Fidan'dan 'Suriye ile normalleşme' açıklamasıDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile düzenlediği ortak basın toplantısında Suriye'de normalleşme sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Suriye ilgili olarak Cumhurbaşkanımız liderlik vizyonunu kullanarak en üst düzeyden bir barış çağrısında bulunmuştur. Bu son derece kıymetli bir çağrıdır. Umarım bunun değerini anlarlar. Bizim beklentimiz bunun dikkate alınmasıdır." dedi.
14.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!
"Krejcikova-Paolini" Wimbledon Kadınlar final maçına Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları Misli'de!Wimbledon'da ilk kez final oynayacak olan Çekyalı Barbora Krejcikova ile rüya gibi bir 2024 geçiren İtalyan Jasmine Paolini, şampiyonluk için All England Lawn Tennis and Croquet Club'da kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Canlı İzle, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL + 50 TL hediye!
13.07.2024İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldı
Adana'da DAİMFED'in verdiği sertifikalarla onlarca can kurtarıldıDoğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyon Başkanı Mustafa Karslıoğlu, “Hükümlü ve denetimli serbestlik iş makinesi operatörlüğü eğitiminden sonra sertifika alan operatörler deprem bölgesinde onlarca hayat kurtardı” dedi.
10.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda düşüş daha yeni başladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlar hakkında konuşan Erdoğan, "Biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara da, istismarlara da müsaade etmeyiz." dedi. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin konuşan Erdoğan, "Putin ile Beşar Esed’e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir." ifadelerini kullandı. Ekonomi ile ilgili adımların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Erdoğan, "Programımız çalışıyor. Enflasyonda düşüş daha yeni başladı. Hızlanarak devam edecek." mesajını verdi. Ayrıca Erdoğan, UEFA'nın Merih Demiral için başlattığı soruşturmaya yönelik gerekli adımların atıldığını ve cumartesi günü Hollanda maçına gitme kararı aldığını açıkladı.
5.07.2024Gündem
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo netleşti, yeni maaşlar belli oldu
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo netleşti, yeni maaşlar belli oldu Emekli zammı ve memur enflasyon farkı kesinleşti. SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 24,73 zamma hak kazandı. Memur ve memur emeklileri de yüzde 10'luk sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı alıyor. Açıklanan enflasyon rakamlarına göre memur ve memur emeklilerin toplam zam oranı da yüzde 19,31 olacak. 6 aylık enflasyon rakamları sonrası SSK ve Bağ-Kur'lunun en düşük emekli maaşı belli oldu Öte yandan yeni memur maaşları da tek tek hesaplandı. Peki kim ne kadar alacak? İşte 4A-4B-4C dahil yeni emekli ve memur maaşları hesaplama tablosu...
Memur ve emekli maaşına zam geldi! Zamlı memur ve emekli maaşları tek tek hesaplandı, işte tablo
Memur ve emekli maaşına zam geldi! Zamlı memur ve emekli maaşları tek tek hesaplandı, işte tabloEmekli zammı ve memur enflasyon farkı kesinleşti. SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 24,73 zamma hak kazandı. Memur ve memur emeklileri de yüzde 10'luk sözleşme zammına ek olarak enflasyon farkı alıyor. Açıklanan enflasyon rakamlarına göre memur ve memur emeklilerin toplam zam oranı da yüzde 19,31 olacak. 6 aylık enflasyon rakamları sonrası SSK ve Bağ-Kur'lunun en düşük emekli maaşı belli oldu Öte yandan yeni memur maaşları da tek tek hesaplandı. Peki kim ne kadar alacak? İşte 4A-4B-4C dahil yeni emekli ve memur maaşları hesaplama tablosu...
Emekli maaşları ne kadar olacak (Temmuz 2024), emekli enflasyon farkı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
Emekli maaşları ne kadar olacak (Temmuz 2024), emekli enflasyon farkı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?TÜİK haziran ayı enflasyon ardından emekli maaş zammı enflasyon farkı hesaplandı. 4A, 4B, 4C SGK, BağKur ve emekli sandığı maaş zammında tablo netleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere refah payı verilmesiyle ilgili bir çalışma olmadığını söyledi. Peki, emekli maaşları ne kadar olacak?
Canlı altın fiyatları 2 Temmuz Salı: Altın fiyatları düşüyor! Bugün çeyrek altın, gram altın fiyatı ne kadar?
Canlı altın fiyatları 2 Temmuz Salı: Altın fiyatları düşüyor! Bugün çeyrek altın, gram altın fiyatı ne kadar?Dün dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarındaki olumsuz tablo bugün de devam ediyor. Hatta altın, düne göre bugün daha düşük bir fiyatla güne başladı. 2 Temmuz 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
2.07.2024Ekonomi
LGS sonuçları sorgulama ekranı 2024 | meb.gov.tr LGS sonuçları sorgulama ekranı açıldı: LGS sınav sonuçlarına nereden bakılır?
LGS sonuçları sorgulama ekranı 2024 | meb.gov.tr LGS sonuçları sorgulama ekranı açıldı: LGS sınav sonuçlarına nereden bakılır?Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ortaokul 8. sınıfta eğitim gören 1 milyon 38 bin 192 öğrenciye yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav 3 Haziran'da iki oturum olarak gerçekleştirildi. Öğrenciler oturumların sona ermesiyle tercih yapmak için gözlerini sonuçlara çevirdi. LGS sonuçları açıklandı. Peki, LGS sınav sonuçlarına nereden bakılır? İşte LGS sonuçları sorgulama ekranı...
28.06.2024Gündem
Okul puanı ile alan liseler 2024! LGS puanı olmadan alan liseler hangileri, yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar nereler? İşte sınavsız alan liseler
Okul puanı ile alan liseler 2024! LGS puanı olmadan alan liseler hangileri, yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar nereler? İşte sınavsız alan liselerLiselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçları 28 Haziran'da öğrenilecek. Tercih sürecine araştırmalar hızlanırken öğrencilerin Ortaöğretim Başarı Puanı ile alan liseler hakkında bilgileri sorguluyor. Orta öğretim mezuniyet puanı 100 puan üzerinden hesaplanır, 5 ile çarpılarak elde edilir. Örnek vermek gerekirse mezuniyet notu 80 olan öğrencinin orta öğretim başarı puanı (OBP) 400, mezuniyet notu 50 olan öğrencinin ise OBP'si 250 olur. Peki, LGS puanı olmadan alan liseler hangileri, yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullar nereler? İşte okul puanı ile alan liseler…
28.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah yaz aylarında daha etkin operasyonlar yapacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Ekonomimize zarar verilmesine izin vermeyeceğiz" diyen Erdoğan, "Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez" şeklinde konuştu. Erdoğan, son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Erdoğan, "Yaz ayları boyunca çok daha kararlı ve sonuç alıcı operasyonlar gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
25.06.2024Gündem
Yaz dizileri 2024 ne zaman başlıyor, yaz dizileri neden yok 2024? Bu yıl yaz dizileri olacak mı?
Yaz dizileri 2024 ne zaman başlıyor, yaz dizileri neden yok 2024? Bu yıl yaz dizileri olacak mı?Yaz ayları genellikle izleyiciler için yeni dizilerin başladığı bir dönemdir, ancak bu yıl sektör alışılmışın dışında bir tablo sergiliyor. Kafa boşaltmak için tercih edilen yaz dizilerini bu yıl ekranlarda göremeyen vatandaşlar yaz dizileri ne zaman başlıyor, yaz dizileri neden yok gibi sorulara yanıt arıyor.
25.06.2024Magazin
Emekli ve memura enflasyon payı, kök ücret ve refah payı müjdesi! Rakam ve oran ortaya çıktı
Emekli ve memura enflasyon payı, kök ücret ve refah payı müjdesi! Rakam ve oran ortaya çıktıMilyonlarca memur ve emeklinin yeni dönem zamlı maaşlarının belli olmasına sayılı günler kaldı. 3 Temmuz’da TÜİK haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Merkez Bankası anketine göre haziran ayı enflasyon tahmini belli oldu. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklileri Temmuz ayı maaş senaryolarını yakından takip ediyor. 16 milyon emekli "Emekli maaşı ne kadar olacak?" sorusuna kitlendi. Öte yandan emekli ve memura, kök ücret, refah payı ve enflasyon farkı müjdesi verildi. Peki, emekli ve memur maaşları ne kadar olacak, yüzde kaç zam yapılacak? İşte yeni maaşlar için tablo
Emekli zammında tablo değişti! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri için tek tek hesaplandı, kök maaş da artacak
Emekli zammında tablo değişti! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri için tek tek hesaplandı, kök maaş da artacakEmekli maaşı Temmuz zammı için gözler 6 aylık enflasyon verilerine çevrildi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emeklileri Temmuz ayı maaş senaryolarını yakından takip ediyor. 16 milyon emekli "Emekli maaşı ne kadar olacak?" sorusuna kitlendi. Peki, Emekli maaşları ne kadar olacak, yüzde kaç zam yapılacak? İşte, SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı zamlı Temmuz maşı tablosu
Bayrama yakışmayan görüntüler: Gaziantep'te yol kenarlarına atılan hayvan atıkları tepki topladı
Bayrama yakışmayan görüntüler: Gaziantep'te yol kenarlarına atılan hayvan atıkları tepki topladıKurban Bayramı'nın ikinci gününde kurban kesimlerinin ardından, yol kenarlarına atılan hayvan artıkları büyük tepki topladı.
18.06.2024Gaziantep
Emekli zammında tablo değişti! En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakam
Emekli zammında tablo değişti! En düşük emekli maaşı için dikkat çeken rakamMilyonlarca emekli Temmuz zammına kilitlendi. Zam oranları ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip edilirken en düşük emekli aylığının ne kadar artacağı da merak konusu oldu. Emekli zammında yeni rakamlar ortaya çıktı. İşte son tahminler...
17.06.2024Ekonomi
Gaziantep'te 730 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı! Vali Çeber yalnız bırakmadı
Gaziantep'te 730 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı! Vali Çeber yalnız bırakmadıGaziantep'te 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sona ererken 730 bin civarında öğrenci karnesini aldı.
15.06.2024Gaziantep
Bayramda online alışveriş zirve yapacak
Bayramda online alışveriş zirve yapacakKurban Bayramı, tatil alışverişi ve Babalar Günü’nün kesişmesiyle perakende sektörü 15 Haziran’da 50 milyar TL’lik kartlı harcama yapılacağını öngörüyor.
14.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ateşkes kararı kağıtta kalmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ateşkes kararı kağıtta kalmamalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile düzenlediği ortak basın toplantısında Gazze'deki durumu yakından takip ettiğini belirtti ve ' Adil ve kalıcı barışı sağlayacak, akan kanı durduracak, bölgemize huzur getirecek her karar ve planı olumlu değerlendiririz. Önemli olan ateşkes kararı kağıtta kalmamalı, BMGK üyeleri İsrail'e baskı yapmalı" ifadelerini kullandı. Erdoğan, İspanyol gazetecinin 'Selahattin Demirtaş' sorusuna çok sert tepki gösterdi.
13.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tablo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tablo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.